Aeris

Mensen zitten vaak te stil en het is geen geheim dat dit schadelijk is voor het menselijk lichaam. Ons lichaam is er nou eenmaal niet op gemaakt om langdurig achter elkaar stil te zitten, maar juist om veel en gevarieerd te bewegen. Het gebrek aan lichaamsbeweging berooft ons snel van concentratie, energie, creativiteit en vooral onze gezondheid. De "moderne" beschavingsziekten, zoals diabetes, hart- en vaatziekten en rugpijn zijn het gevolg van dit gebrek aan lichaamsbeweging. Aeris zet zich al jarenlang in om mensen meer te laten bewegen en dat tijdens het zitten zelf! Zij creëren beweging waar het het meest nodig is, maar waar je het het minst verwacht. Dit is namelijk achter je bureau. Met de zitoplossingen van Aeris zit je actiever wat het recept is voor een gezonder en gelukkiger leven.

Waarom extra bewegen?

Een actieve en bewuste levensstijl is essentieel voor ons allemaal. Gezonde voeding en aandacht voor onszelf kunnen ons helpen gemakkelijker om te gaan met de grote en kleine uitdagingen waarmee we dagelijks worden geconfronteerd. Fietsen, joggen of regelmatig naar de sportschool gaan zijn belangrijke en nuttige acties. Echter valt de hele dag stil achter een bureau zitten daar niet mee te compenseren en is een actieve zithouding dus noodzakelijk.

Producten

Het assortiment van Aeris bestaat uit verschillende soorten zitoplossingen. Van bureaustoelen tot stastoelen en verstelbare bureaus. Het assortiment bevat alles wat jij nodig hebt om actief te zitten en gezond te kunnen werken. Bij Ergo2go bieden wij actieve zitoplossingen en zit-sta stoelen van Aeris aan die uitbundig getest zijn op de lichamelijke voordelen.

Duurzaamheid

Zoals Aeris bezig is om haar kanten gelukkiger en langer te laten leven, proberen zij dit ook voor onze planeet te realiseren. Zo maken zij uitsluitend gebruik van recyclebare materialen. Deze materialen zijn allemaal getest en gecertificeerd. Daarnaast voorzien zij zichzelf van energie door het gebruik van zonnepanelen. Zij wekken zoveel energie op, dat zij ook huishoudens in de buurt kunnen voorzien van opgewekte energie. Tenslotte investeren zij ook actief in de levensduur van hun producten en zijn stoelen die al 20 jaar door klanten gebruikt worden geen verassing meer.

Bekijk het assortiment van Aeris

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.