Aptiq

Aptiq

Aptiq is hét Nederlandse bedrijf dat stijlvolle en comfortabele werkplek-oplossingen ontwikkelt, ontwerpt en verkoopt om een gezonde, inspirerende en creatievere werkomgeving thuis of op kantoor te creëren.

Creëer een stijlvolle ergonomische werkplek met Aptiq

Met de collecties van het merk Aptiq maak je het creëren van jouw favoriete werkplek gemakkelijk en stijlvol. Wij bieden een selectie van comfortabele en elegante producten die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect bij elkaar passen. Bij Aptiq vind je geen losse gadgets, maar werkplek-collecties die zijn samengesteld op basis van kleur, materiaal en design. Onze combinaties inspireren zonder af te leiden, omdat we weten dat een mooie en persoonlijke werkplek bijdraagt aan een productievere en creatievere werkomgeving. Kies een van onze samengestelde collecties of stel zelf een werkplek samen die past bij jouw stijl en behoeften. Shop nu de collecties van Aptiq.

Het assortiment van Aptiq

Het verhaal achter het ontstaan van Aptiq

Het vele thuiswerken van het afgelopen jaar kan tot diverse klachten leiden, zoals nek- en rugpijn, voornamelijk door het gebrek aan de juiste werkplek. Bij Aptiq begrijpen we dit en hebben we onze producten ontworpen met oog voor design, comfort en gezondheid, zodat je zonder zorgen en klachten kunt werken. Onze oprichter begon zelf stijlvolle en comfortabele werkplek-producten te ontwerpen en ontwikkelen, nadat hij merkte dat zijn huis veranderde in een kantoor en dit ten koste ging van zijn productiviteit en creativiteit. Het woordmerk Aptiq is een combinatie van "to apt" (passen in het Engels) en "iq" (iets slims hebben). Onze missie is om producten te ontwikkelen die niet alleen passen bij de gebruiker en het interieur, maar ook gezondheid en inspiratie bevorderen. Bij Aptiq streven we niet alleen naar een verantwoorde werkplek die gebruikers langer gezond en vitaal houdt, maar ook naar een bijdrage aan de maatschappij. We hebben daarom diverse ESG-initiatieven opgestart om bijvoorbeeld de digitale balans te bevorderen en afval en overproductie te minimaliseren.

Tips van Aptiq voor het creëren van een stijlvolle thuiswerkplek

Met de opkomst van thuiswerken is het belangrijk om aandacht te besteden aan de inrichting van je werkkamer. Om ervoor te zorgen dat je de hele dag comfortabel zit, is het investeren in een verstelbaar bureau en een ergonomische bureaustoel een goede basis.

Om je thuiskantoor wat persoonlijkheid te geven, kun je een gallery wall creëren door meerdere schilderijen, foto's of kunstwerken op te hangen. Kies voor een muurkleur die een positief effect heeft op je gemoedstoestand, zoals paars voor creativiteit of blauw voor rust.

Daarnaast kun je de lucht zuiveren en de sfeer verhogen door kamerplanten te plaatsen, zoals de rubberplant, klimop of lepelplant. Zorg voor voldoende licht, het liefst door je bureau vlak bij een raam te plaatsen. Als dit niet mogelijk is, kun je een tafel- of bureaulamp gebruiken of een daglichtlamp overwegen. Maak de sfeer compleet met gezellige accessoires, zoals een kleed, kaars of poster. Ten slotte kun je een prikbord gebruiken om notities en spullen binnen handbereik te houden.

Bekijk het assortiment van Aptiq

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.