BakkerElkhuizen

BakkerElkhuizen is al meer dan 25 jaar een expert in het ontwikkelen van hoogwaardige ergonomische hardware- en softwareoplossingen die de fysieke en mentale gezondheid van computergebruikers helpen verbeteren. Onze innovatieve oplossingen kunnen ervoor zorgen dat we fysiek en mentaal meer gestimuleerd worden, effectiever werken en een goede houding aannemen. Dankzij langdurige samenwerkingen met partners en onze ergonomische kennis, marktkennis en productportfolio hebben we een leidende positie in de ergonomiemarkt ingenomen.

Het assortiment

BakkerElkhuizen heeft een heel breed scala aan verschillende ergonomische producten die zij over de hele wereld verkopen. Een aantal van deze producten zijn dusdanig goed beoordeeld dat zij daarmee verschillende awards hebben gewonnen. Zij verkopen deze zelf via hun website en via verschillende dealers. Bij Ergo2go verkopen wij een aantal geselecteerde producten uit hun productportfolio waaronder (numerieke) toetsenborden, documenthouders en laptopstandaarden.

Duurzaamheid

Daarnaast hecht het bedrijf veel waarde aan duurzaamheid. Zo kiezen zij er de laatste jaren voor om producten te produceren met deels gerecycled materiaal. Daarnaast proberen zij de CO-2 uitstoot te verminderen door producenten en dealers te kiezen die actief bezig zijn met het verminderen van hun uitstoot. Zelf houden zij ook rekening met de bedrijfsuitstoot en geven ze de voorkeur aan elektrische auto’s. Ook kiezen zij ervoor om een groot deel van de productie lokaal te houden en daardoor ook de uitstoot zo laag mogelijk te houden. Tenslotte zijn zij ook actief bezig met het verbeteren van de levensduur van hun producten. Een product dat langer mee gaat hoeft minder snel vervangen te worden. Dit is goed voor de portemonnee en tevens voor het milieu.

Bekijk het assortiment van BakkerElkhuizen

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.