Cirque

Wat is intuïtiever dan de menselijke aanraking? Dat is wat de oprichter van Cirque bijna 30 jaar geleden inspireerde om een betere interface-oplossing te bieden. Destijds waren er al wel trackballs en joysticks voor laptops, maar het was nog leuker om je eigen vingers te gebruiken om eenvoudige of complexe navigatietaken uit te voeren op je computer. Daarom vond Cirque het GlidePoint®-trackpad uit, dat nu al decennialang een zeer betrouwbare en veelzijdige gebruikersinterface is.

Cirque blijft innoveren door klanten zowel aangepaste als gestandaardiseerde oplossingen te bieden voor notebook-touchpads, VR-gaming accessoires en aanraakschermen voor bijvoorbeeld verkooppunten.

Samenwerkingen met partners

Cirque doet het niet alleen en combineert hun expertise met de expertise van andere bedrijven om op die manier tot de beste producten te komen. Door samen te werken met ALPS Electric kunnen ze bestaande producten verfijnen en de capacitieve touchtechnologie van Cirque introduceren in talloze nieuwe toepassingen die zowel de vorm als de functie van menselijke interfaceplatforms verbeteren.

Binnen het assortiment van Ergo2go worden de touchpad producten van Cirque verkocht. Dit is een alternatief van de welbekende muis. Met het touchpad kun je door gebruik te maken van je vinger je cursor over het scherm laten bewegen.

Bekijk het assortiment van Cirque

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.