Contour

Contour Design levert sinds 1995 evolutionaire producten waarmee mensen veilig achter hun computer kunnen werken, zonder dat ze daarbij pijn krijgen of blessures oplopen. Zij verenigen menselijke verschillen, gedrag en gewoonten tot een goed design. Ergonomie is niet een op zichzelf staande oplossing, maar meer een combinatie van goede en effectieve apparaten en accessoires, variatie, flexibiliteit en gewoonten.

Hun producten zijn het ergonomisch en inspireren tot variatie en betere gewoonten. RSI-klachten, muisarmen en andere muis gerelateerde aandoeningen kunnen voorkomen worden met de juiste apparatuur, een groter bewustzijn en preventie. Contour Design-producten zijn niet alleen ontwikkeld om pijn te verlichten, maar ook om die te voorkomen.

Producten

Al sinds de lancering van de eerste ergonomische muis van Contour Design, zijn zij marktleider op het gebied van ergonomische computermuizen. Hun bekroonde ergonomische computermuis – de RollerMouse Red – is het resultaat van jarenlang doelgericht onderzoek, ontwikkeling en design. Bij Ergo2go kiezen wij daarom ook voor producten van Contour Design. In ons assortiment zitten externe rollerpads die de polsen ondersteunen tijdens het werken achter een toetsenbord. Daarnaast zit er ook een mousepad in verwerkt, waardoor je niet meer hoeft te reiken naar je muis en je binnen je schouderbreedte kunt blijven werken. Dit is om RSI-klachten te voorkomen of te verminderen. Ook het externe toetsenbord dat wij verkopen draagt hieraan bij.

Bekijk het assortiment van Contour

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.