Dataflex

Dataflex is een Nederlands bedrijf, dat al bijna 40 jaar bestaat. Het bedrijf heeft een visie waarbij de klant centraal staat. Dataflex zorgt ervoor dat elke (computer)werkplek ergonomisch en comfortabel is, door het inzetten van monitorarmen, schermbeugels, laptop verhogers, documenthouders en allerlei accessoires voor kabelmanagement. Ook zorgen zij ervoor dat de producten voor eenieder bestemd zijn zowel in prijs, ontwerp en bruikbaarheid, wat zorgt voor een uitstekende combinatie. Ook staat Dataflex voor duurzaamheid, kwaliteit, gemoedsrust en is het een betrouwbare partner met jarenlange ervaring.

Collecties van Dataflex

Dataflex streeft er naar om voor alle beeldschermgebruikers iets te kunnen betekenen. Daarom hebben zij een breed assortiment dat bestaat bestaat uit verschillende soorten producten. Ze hebben namelijk de Viewgo, Viewmaster, Viewlite, Viewmate en de Addit productlijn, waarbij er verschillende oplossingen voor de verschillende werkomgevingen bedacht zijn.

De Viewmaster lijn staat bekend om haar hoogwaardige materialen en verfijnde stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat deze producten, onder welke omstandigheden dan ook, optimaal kunnen functioneren.

Viewlite staat erom bekend dat het zich gemakkelijk kan aanpassen aan de (steeds veranderende) grote van het scherm. De Viewlite is zo ontworpen dat schaalbaarheid geen enkel probleem is. Wellicht ook één van de redenen dat ze de hoogste podiumplaats wisten te veroveren met dit innovatieve ontwerp. De Viewlite bestaat maar liefst uit 40% hergebruikt aluminium.

Houdt u er niet van om te veel geld uit te geven? Dan komt de Viewmate collectie goed van pas, dit is namelijk een zeer kostenefficiënte collectie en ook hiervoor geldt, dat het configureren hiervan geen probleem is en duurzaamheid centraal staat. Ook de Viewmate heeft producten zoals monitorarmen, toolbars en computerhouders.

De eerste indruk van de Viewgo lijkt simpel, maar dat neemt niet weg dat het geen kwaliteit biedt. Voor de mensen onder ons die wat minder goed zijn in installeren of het gewoon simpel willen houden, is er de Viewgo. Een zeer gebruiksvriendelijke collectie, met producten die je in één klik geïnstalleerd hebt. De productlijn van Viewgo bevat producten zoals de monitorarm(en) en computerhouder(s).

Last but not least heeft Dataflex ook de Addit collectie. Vind je het belangrijk om een overzichtelijk kantoor/bureau te hebben, dan kan de Addit collectie u hierbij helpen. Addit heeft producten voor bijvoorbeeld je kabelmanagement, documenthouders, monitorverhogers en veel meer. Dit om uw kantoorleven een stuk overzichtelijker te maken!

Duurzaamheid

Bij Dataflex staat duurzaamheid hoog in het vaandel, ze proberen namelijk hun impact op het milieu zo minimaal te houden. Niet alleen duurzaamheid op gebied van milieu, maar ook voor de medemens. Ze zorgen ervoor dat mensen een gezonde en ergonomische werkplek hebben. Daarnaast investeren ze in het verbeteren van leefomstandigheden in derdewereldlanden. Verder probeert Dataflex haar ecologische voetafdruk te compenseren. Zo investeren zij onder andere in een herbebossings- en natuurbeschermingsproject.

Persoonlijke oplossingen

Dataflex probeert altijd in de schoenen van de klant te gaan staan om ervoor te zorgen dat de producten die zij leveren ook echt aan de wensen van de klant voldoen. Zo kun je je eigen producten ontwerpen. Dit kan doormiddel van de Dataflex configuratietool. Zo is het mogelijk om bedrijfskleuren toe te voegen aan uw monitorarm, monitorbeugel of laptopstandaard. Het is eveneens mogelijk het product aan te passen naar uw montagewensen.

Ervaring

Met de jarenlange ervaring van Dataflex hebben zij ondertussen super veel expertise in huis. Zo hebben zij collega’s die expert zijn op het gebied van ergonomie. Daarnaast hebben zij verschillende ontwerpwedstrijden gewonnen, verschillende certificeringen in huis en worden zij jaarlijks beoordeeld met een dikke voldoende door hun klanten. Daarnaast werkt Dataflex samen met ondernemingen vanuit de onderwijssector tot aan de gezondheidszorg!

Bekijk het assortiment van Dataflex

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.