• Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug
 • Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug

Ergofy Zit-sta werkplek - glas bureaublad wit (120x60)

Artikel
EF-75.WER.GL.WH
429,00 354,55
Op voorraad

Upgrade je thuiswerkplek met het Ergofy zit-sta bureau: verstelbaar, geluidloos en met opberglade. Ontdek ook ons assortiment verstelbare bureaus voor een gezondere en productievere werkomgeving thuis of op kantoor. Investeer in jezelf en je werkplek, bekijk nu ons aanbod!

 • Eenvoudig afwisselen tussen zittend en staand werken
 • Geluidloze hoogteverstelling van minder dan 50db
 • Handige opberglade onder het tafelblad
429,00 354,55
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Rotterdam & Breda

Upgrade je thuiswerkplek met het Ergofy zit-sta bureau: verstelbaar, geluidloos en met opberglade. Ontdek ook ons assortiment verstelbare bureaus voor een gezondere en productievere werkomgeving thuis of op kantoor. Investeer in jezelf en je werkplek, bekijk nu ons aanbod!

Het Ergofy zit-sta bureau in volledig wit met blad van glas is een ergonomische oplossing voor thuiswerkers. Met één motor kan je eenvoudig en snel wisselen tussen zittend en staand werken. De digitale geheugenfunctie slaat tot wel 4 verschillende hoogtes op, zodat je met één druk op de knop het bureau op de gewenste hoogte kunt instellen. Bovendien heeft het bureau een geluidloze hoogteverstelling en een handige opberglade onder het tafelblad. Ook zijn er 1 USB-C en 2 USB-poorten beschikbaar voor het opladen van telefoon of tablet, wat het bureau nog veelzijdiger maakt.

Kenmerken van de Ergofy zit-sta bureau

 • Eenvoudig afwisselen tussen zittend en staand werken
 • Bedieningspaneel met digitaal display
 • Tot 4 ingestelde hoogtes onthouden met de memory functie
 • Geluidloze hoogteverstelling (<50db)
 • Handige opberglade onder het tafelblad
 • 1 USB-C en 2 USB poorten voor het opladen van telefoon of tablet
 • Minimale hoogte van 72 cm of verhogen tot een maximale hoogte van 121 cm
 • Dikte glasplaat: 6 mm - Totale dikte werkblad: 5 cm
 • Binnenmaat lade: 66,5 x 31,5 cm
 • RAL kleur frame: RAL9016

Verstelbaar, geluidloos en met opberglade: het ideale bureau voor thuis

Pas de hoogte van het bureau eenvoudig aan met behulp van de pijltoetsen. Het bureau kan per seconde met 2,5 cm verlaagd worden tot een minimale hoogte van 72 cm of verhoogd worden tot een maximale hoogte van 121 cm. Het digitale display toont de ingestelde hoogte, zodat je altijd de perfecte hoogte kunt vinden. Het bureau is bovendien uitgerust met een 'anti-collision' functie die voorkomt dat het bureau beschadigt wanneer er bijvoorbeeld een krukje onder het bureau staat. De functie kan op 3 gevoeligheidsniveaus worden ingesteld of uitgeschakeld. Het bureau wordt ongemonteerd in 2 dozen geleverd en heeft een kindvriendelijke 'lock' functie. Het tafelblad heeft een glasplaat van 6 mm dik en een totale dikte van 5 cm. De binnenmaat van de lade is 66,5 x 31,5 cm en het frame is verkrijgbaar in RAL9016 kleur.

Ontdek onze verstelbare bureaus voor een grotere thuis- of kantoorwerkplek

Als je productiever en comfortabeler wilt werken, is het tijd om je werkplek te upgraden. Ontdek ons assortiment verstelbare bureaus en vind het perfecte bureau voor jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar meer ruimte of een betere ergonomie, wij hebben het juiste bureau voor jou. Bekijk nu ons aanbod en investeer in een gezondere werkomgeving!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijdlevertijd 1-2 werkdagen
voordelen
 • Eenvoudig afwisselen tussen zittend en staand werken
 • Geluidloze hoogteverstelling van minder dan 50db
 • Handige opberglade onder het tafelblad
Short Description

Upgrade je thuiswerkplek met het Ergofy zit-sta bureau: verstelbaar, geluidloos en met opberglade. Ontdek ook ons assortiment verstelbare bureaus voor een gezondere en productievere werkomgeving thuis of op kantoor. Investeer in jezelf en je werkplek, bekijk nu ons aanbod!

KlachtoplossingHand
Garantie5 jaar
Customer Questions
Waarom is afwisseling zo belangrijk?
Om klachten door langdurig beeldschermwerk te voorkomen is afwisseling het belangrijkste. Verander dus regelmatig van werkhouding. Met een zit-sta bureau maak je het gemakkelijker om te kunnen afwisselen. Bekijk ook onze actieve zitoplossingen zoals de Swopper kruk, HAG Capisco bureaustoel of Upis1 kruk.
Waarom switchen naar een zit-sta bureau?
De basis voor een gezond thuiskantoor is een in hoogte verstelbaar bureau. Voor jouw thuiswerkplek hebben wij diverse zit-sta bureaus in ons assortiment. Een werkplek waar je meer beweegt en minder zit, is niet alleen gezonder, maar je functioneert ook veel beter. Heb je een vraag of wil je een offerte ontvangen? Alle prijzen op onze site zijn inclusief BTW.
Hoelang staan achter een bureau is goed?
Het is goed om te weten dat te lang staand werken, net als zittend werken, belastend is voor het lichaam. De richtlijn is om niet langer dan halfuur tot een uur achter elkaar staand te werken en niet meer dan vier uur staand per werkdag te werken.
Hoe is de productiviteit achter een staand bureau?
Staand werken zorgt voor meer inspiratie en creativiteit. Actief staan en zitten achter je bureau geeft meer simpelweg meer energie. De afwisseling is de belangrijkste factor om gezond te blijven. Uit diverse onderzoeken is gebleken staan en zitten afwisselen de doorbloeding stimuleert, wat resulteert in meer zuurstof in het bloed.Het logische gevolg is dat de hersenen hiervan ook profiteren, wat zorgt voor een verbeterde concentratie, creativiteit en productiviteit.
Welke kleuren zit-sta bureau onderstel kunnen jullie leveren?
Zwart, wit en grijs onderstellen.
Hebben jullie een winkel waar in producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam, Breda en Waardenburg. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Ergo2go Rotterdam Experience Center. Je bent van harte welkom in ons Experience Center. Daar kun je al ons meubilair en ergonomische bureaustoelen uitproberen Rotterdam en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren. In Breda of Waardenburg en Rotterdam werken wij op afspraak. +31 88 262 44 00   info@ergo2go.nl
Wat de juiste werkblad hoogte?
Probeer stoel- en bureauhoogte zo op elkaar af te stemmen dat je armen een ontspannen houding aannemen met de ellebogen op, of net iets boven tafelhoogte. Mocht dit thuis niet goed werken, ondersteun de armen dan zo goed als mogelijk en wissel vaak van houding.
Wat is het voordeel van een zit-stahulp?
Het grootste voordeel zit in de mogelijkheid om af te wisselen. Afwisseling tussen verschillende lichaamshoudingen is het belangrijkste bij werkplekken waar weinig tot geen beweging vereist is.  Langdurig zitten kan leiden tot fysieke klachten. Dit uit zich bijvoorbeeld in de vorm van rugklachten of overbelasting. Met een zit-sta kruk kan je diverse houdingen aannemen en hierin afwisselen.
Kan ik nog wel met de muis en toetsenbord werken achter een bureaufiets?
De ervaring leert dat het de productiviteit laat toenemen na het bewegen, maar niet tijdens het fietsen in muis en toetsenbord gebruik. Onderzoek wijst laat zien dat door beweging achter een computer je tot wel 30% sneller kan lezen en scherp blijft tijdens teams meetings.
Wat is een bureaufiets?
Fietsen op kantoor, het klinkt misschien bizar maar het is echt een hype geworden tijdens de pandemie. Er is steeds meer bewustzijn dat te lang stilzitten en weinig beweging niet ten goede komt van de gezondheid. Om dit tegen te gaan biedt de bureaufiets of deskbike een oplossing, zeker gecombineerd met een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Perfect om tijdens het thuiswerken of op kantoor wat beweging te stimuleren.
Kan de bureaufiets ook onder een niet verstelbaar bureau?
Nee, de bureaufiets is alleen te gebruiken achter een zit-sta bureau of een verstelbaar bureau met een minimale bureau hoogte van 105 cm.
Zit een zitbal lekker?
Een zitbal is een prettige afwisseling en stimuleert een ergonomische lichaamshouding waarmee je de buik- en rugspieren traint. Als je net begint met het zitten op een zitbal adviseren wij dit maximaal een uur per dag. Na een paar weken is het mogelijk dit verder op te voeren. De bal is vooral bedoeld als aanvulling op je bureaustoel.
Hoe zit je goed op een zitbal?
De zithoogte is goed als de bekken iets boven de knieën zijn geplaatst, zodat de dijen licht schuin naar beneden zijn gebogen. Wij adviseren een zithouding die groter is dan 90 garden met aflopende bovenbenen. Probeer rechtop te blijven zitten met een rechte rug. Zit niet langer dan 1 uur op een zitbal.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.