• Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug
 • Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug

Ergofy Zit-sta werkplek - glas bureaublad zwart (120x60)

Artikel
EF-75.WER.GL.BL
429,00 354,55
Op voorraad

Ergofy zit-sta bureau is de ideale oplossing voor een ergonomische thuiswerkplek. Het bureau is voorzien van één motor voor snel en gemakkelijk wisselen tussen zitten en staan. Memory functie onthoudt 4 hoogtes, geluidloze hoogteverstelling, handige opberglade, en USB-poorten. Ongeassembleerd geleverd.

 • Eenvoudig afwisselen tussen zittend en staand werken
 • Geluidloze hoogteverstelling van minder dan 50db
 • Handige opberglade onder het tafelblad
429,00 354,55
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Rotterdam & Breda

Ergofy zit-sta bureau is de ideale oplossing voor een ergonomische thuiswerkplek. Het bureau is voorzien van één motor voor snel en gemakkelijk wisselen tussen zitten en staan. Memory functie onthoudt 4 hoogtes, geluidloze hoogteverstelling, handige opberglade, en USB-poorten. Ongeassembleerd geleverd.

Het Ergofy zit-sta bureau met zwart glas blad is de perfecte oplossing voor een ergonomische thuiswerkplek. Dit bureau is voorzien van één motor die het mogelijk maakt om eenvoudig en snel te wisselen tussen zittend en staand werken. Het digitale bedieningspaneel met geheugenfunctie onthoudt tot wel 4 verschillende hoogtes, zodat je met één druk op de knop het bureau op de gewenste hoogte kunt instellen. Het bureau heeft een geluidloze hoogteverstelling van minder dan 50db en een handige opberglade onder het tafelblad. Ook zijn er 1 USB-C en 2 USB poorten voor het opladen van telefoon of tablet beschikbaar, wat het bureau nog veelzijdiger maakt.

Kenmerken van de Ergofy zit-sta bureau

 • Het bureau is uitgerust met een digitaal bedieningspaneel waarmee de hoogte eenvoudig en nauwkeurig kan worden ingesteld.
 • Dankzij de memory functie van het bureau kunnen tot wel 4 verschillende hoogtes worden onthouden, waardoor het eenvoudig is om snel tussen verschillende hoogtes te schakelen.
 • Het Ergofy zit-sta bureau zorgt voor een geluidsarme werkomgeving, dankzij de hoogteverstelling die minder dan 50db produceert.
 • Het tafelblad van het Ergofy zit-sta bureau is voorzien van een handige opberglade, waarin je gemakkelijk spullen kunt opbergen en zo meer werkruimte op het bureau vrijhoudt.
 • 1 USB-C en 2 USB poorten voor het opladen van telefoon of tablet
 • Bureaublad afmeting 120 x 60 

Het perfecte bureau voor thuis: verstelbaar, geluidloos en met opberglade

Met behulp van de pijltoetsen kan het bureau per seconde met 2,5 cm verlagen tot een minimale hoogte van 72 cm of verhogen tot een maximale hoogte van 121 cm. De ingestelde hoogte wordt weergegeven op het digitale display, zodat je altijd de juiste hoogte kunt vinden.

Anti-collision' functie ofwel 'botsingspreventie' functie

De 'anti-collision' functie voorkomt dat het bureau verder naar boven of naar beneden verstelt wanneer er iets in de weg zit. Dit zorgt ervoor dat het bureau niet beschadigd raakt door bijvoorbeeld een krukje onder het bureau of een plank boven het bureau. De functie kan op 3 gevoeligheidsniveaus worden ingesteld of uitgeschakeld worden. Het bureau heeft tevens een kindvriendelijke 'lock' functie en wordt ongemonteerd in doos geleverd. De glasplaat is 6 mm dik en de totale dikte van het werkblad is 5 cm. De binnenmaat van de lade is 66,5 x 31,5 cm en het frame is verkrijgbaar in RAL9005 kleur.

 • Dikte glasplaat: 6 mm
 • Totale dikte werkblad: 5 cm
 • Binnenmaat lade: 66,5 x 31,5 cm
 • RAL kleur frame: RAL9005
 • In 2 dozen geleverd
 • Levering ongemonteerd in doos.

Als je op zoek bent naar een grotere werkplek voor thuis of op kantoor, bekijk dan alle verstelbare bureaus.

More Information
Kan ik dit product retourneren?Nee
Levertijdlevertijd 1-2 werkdagen
voordelen
 • Eenvoudig afwisselen tussen zittend en staand werken
 • Geluidloze hoogteverstelling van minder dan 50db
 • Handige opberglade onder het tafelblad
Short Description

Ergofy zit-sta bureau is de ideale oplossing voor een ergonomische thuiswerkplek. Het bureau is voorzien van één motor voor snel en gemakkelijk wisselen tussen zitten en staan. Memory functie onthoudt 4 hoogtes, geluidloze hoogteverstelling, handige opberglade, en USB-poorten. Ongeassembleerd geleverd.

KlachtoplossingHand
Customer Questions
Waarom is afwisseling zo belangrijk?
Om klachten door langdurig beeldschermwerk te voorkomen is afwisseling het belangrijkste. Verander dus regelmatig van werkhouding. Met een zit-sta bureau maak je het gemakkelijker om te kunnen afwisselen. Bekijk ook onze actieve zitoplossingen zoals de Swopper kruk, HAG Capisco bureaustoel of Upis1 kruk.
Waarom switchen naar een zit-sta bureau?
De basis voor een gezond thuiskantoor is een in hoogte verstelbaar bureau. Voor jouw thuiswerkplek hebben wij diverse zit-sta bureaus in ons assortiment. Een werkplek waar je meer beweegt en minder zit, is niet alleen gezonder, maar je functioneert ook veel beter. Heb je een vraag of wil je een offerte ontvangen? Alle prijzen op onze site zijn inclusief BTW.
Hoelang staan achter een bureau is goed?
Het is goed om te weten dat te lang staand werken, net als zittend werken, belastend is voor het lichaam. De richtlijn is om niet langer dan halfuur tot een uur achter elkaar staand te werken en niet meer dan vier uur staand per werkdag te werken.
Hoe is de productiviteit achter een staand bureau?
Staand werken zorgt voor meer inspiratie en creativiteit. Actief staan en zitten achter je bureau geeft meer simpelweg meer energie. De afwisseling is de belangrijkste factor om gezond te blijven. Uit diverse onderzoeken is gebleken staan en zitten afwisselen de doorbloeding stimuleert, wat resulteert in meer zuurstof in het bloed.Het logische gevolg is dat de hersenen hiervan ook profiteren, wat zorgt voor een verbeterde concentratie, creativiteit en productiviteit.
Welke kleuren zit-sta bureau onderstel kunnen jullie leveren?
Zwart, wit en grijs onderstellen.
Hebben jullie een winkel waar in producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam, Breda en Waardenburg. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Ergo2go Rotterdam Experience Center. Je bent van harte welkom in ons Experience Center. Daar kun je al ons meubilair en ergonomische bureaustoelen uitproberen Rotterdam en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren. In Breda of Waardenburg en Rotterdam werken wij op afspraak. +31 88 262 44 00   info@ergo2go.nl
Wat de juiste werkblad hoogte?
Probeer stoel- en bureauhoogte zo op elkaar af te stemmen dat je armen een ontspannen houding aannemen met de ellebogen op, of net iets boven tafelhoogte. Mocht dit thuis niet goed werken, ondersteun de armen dan zo goed als mogelijk en wissel vaak van houding.
Wat is het voordeel van een zit-stahulp?
Het grootste voordeel zit in de mogelijkheid om af te wisselen. Afwisseling tussen verschillende lichaamshoudingen is het belangrijkste bij werkplekken waar weinig tot geen beweging vereist is.  Langdurig zitten kan leiden tot fysieke klachten. Dit uit zich bijvoorbeeld in de vorm van rugklachten of overbelasting. Met een zit-sta kruk kan je diverse houdingen aannemen en hierin afwisselen.
Kan ik nog wel met de muis en toetsenbord werken achter een bureaufiets?
De ervaring leert dat het de productiviteit laat toenemen na het bewegen, maar niet tijdens het fietsen in muis en toetsenbord gebruik. Onderzoek wijst laat zien dat door beweging achter een computer je tot wel 30% sneller kan lezen en scherp blijft tijdens teams meetings.
Wat is een bureaufiets?
Fietsen op kantoor, het klinkt misschien bizar maar het is echt een hype geworden tijdens de pandemie. Er is steeds meer bewustzijn dat te lang stilzitten en weinig beweging niet ten goede komt van de gezondheid. Om dit tegen te gaan biedt de bureaufiets of deskbike een oplossing, zeker gecombineerd met een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Perfect om tijdens het thuiswerken of op kantoor wat beweging te stimuleren.
Kan de bureaufiets ook onder een niet verstelbaar bureau?
Nee, de bureaufiets is alleen te gebruiken achter een zit-sta bureau of een verstelbaar bureau met een minimale bureau hoogte van 105 cm.
Zit een zitbal lekker?
Een zitbal is een prettige afwisseling en stimuleert een ergonomische lichaamshouding waarmee je de buik- en rugspieren traint. Als je net begint met het zitten op een zitbal adviseren wij dit maximaal een uur per dag. Na een paar weken is het mogelijk dit verder op te voeren. De bal is vooral bedoeld als aanvulling op je bureaustoel.
Hoe zit je goed op een zitbal?
De zithoogte is goed als de bekken iets boven de knieën zijn geplaatst, zodat de dijen licht schuin naar beneden zijn gebogen. Wij adviseren een zithouding die groter is dan 90 garden met aflopende bovenbenen. Probeer rechtop te blijven zitten met een rechte rug. Zit niet langer dan 1 uur op een zitbal.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.