Ergoline Compact keyboard wired W/S, incl.pouch+hubs

SKU
3200300S-W-H
Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 39,00
Levertijd: 1 werkdag

Het Ergoline compact toetsenbord is zeer plat, heeft een lichte aanslag en heeft de functionaliteiten van een traditioneel standaard toetsenbord. Ervaar comfort en gebruiksgemak in combinatie met een fraai plat design. Dit kwalitatieve compacte Ergoline toetsenbord is vergelijkbaar met een Apple toetsenbordje maar dan de helft goedkoper. We leveren een opbergzakje bij ter bescherming van je toetsenbord. 

Uitgevoerd met extra 1 extra USB-hub en 1 USB-C hub.

 

Met het Ergoline Compact keyboard wired W/S, incl.pouch+hubs kun je de reikwijdte naar de muis beperken en beide apparaten (muis en toetsenbord) binnen de schouderpartij gebruiken. Hierdoor vermindert belasting van de schouder en bovenarm waardoor RSI klachten kunnen worden voorkomen. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 80% van de mensen met een werkplek achter de computer het numeriek gedeelte niet of nauwelijks gebruikt. Een mini toetsenbord is door het formaat van 30 cm eenvoudig mee te nemen in je laptoptas. In combinatie met een laptopstandaard en een muis beschik je over een complete ergonomische (mobiele) werkplek. Ideaal voor als je vaak op bezoek gaat bij klanten of voor een mobiele thuiswerkplek.

Het Ergoline compact toetsenbord beschikt over 2 extra USB poorten 

Omdat we tegenwoordig meer invoermiddelen gebruiken dan een muis en toetsenbord (denk aan een numpad, externe harde schijf of telefoonoplader) heeft dit compacte toetsenbord twee extra USB poorten waaraan je deze extra invoermiddelen kunt koppelen.

Onze Ergoline mini toetsenborden zijn voorzien van schaarmechanisme toetsen

Onze serie compacte Ergoline toetsenborden zijn voorzien van kwalitatieve schaarmechanisme toetsen i.p.v. membraan, hierdoor ervaar je een zeer lichte toetsaanslag. Het toetsenbord is voorzien van een geïntegreerd numeriek deel en boven de qwerty toetsen zit ook een balk met cijfers. Je kunt net zo makkelijk als op een standaard toetsenbord je numerieke data blijven verwerken. Ook zijn alle functie toetsen even groot als een standaard breed toetsenbord waardoor het voor mensen die blind typen niet of nauwelijks gewenning met zich meebrengt.

Probeer de muis altijd binnen schouderbreedte te bedienen

Als je kijkt naar de comfortabele werkzone waarbinnen we het beste kunnen werken zonder extra spierspanning op te bouwen is dat de ruimte tussen de 2 schouders. Om te typen is het lekkerder als de spatie balk recht voor ons ligt, hierdoor komt het numerieke deel iets meer naar rechts te liggen. Nu komt de muis dus nog meer naar rechts te liggen. De opstelling waar de muis te ver buiten de lichaam breedte bedient wordt is geen gewenste werkzone. RSI klachten en dan voornamelijk schouder en nek klachten kunnen worden voorkomen of vermindert door de muis binnen schouderbreedte te gebruiken. Met onze Ergoline mini toetsenborden creëer je een meer ergonomische werkplek. Ergo2go heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd bij de advisering van ergonomische toetsenborden en muizen. Wij zijn je graag van dienst bij de optimalisering van een ergonomische werkplek. 

De Ergoline toetsenborden zijn verkrijgbaar in diverse  uitvoeringen

Ergo2go levert deze Ergoline serie compacte toetsenborden in 2 verschillende kleuren. Zwart met zilver, wit met zilver, volledig wit draadloos ompact toetsenbord en volledig zwart draadloos. Meerdere ergonomische werkplekken in richten? Vraag ook naar onze staffel/project prijzen.

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
MerkErgoLine
Gewicht product290 gram
Materiaalkunststof
Kabellengte150 cm
Programmeerbare knoppenNee
Soort keysschaarmechanisme
BacklightNee
Toetsaanslaglicht
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
LayoutQWERTY
FAQ
Waarom is een compact toetsenbord beter?
De meeste computergebruikers hebben een combinatie van toetsenbord en een muis om de computer te bedienen. Een traditioneel toetsenbord is echter vrij breed waardoor de muis zich vaak buiten de schouderbreedte van je lichaam bevindt. Vanuit ergonomisch oogpunt wil je het toetsenbord en de muis zoveel mogelijk recht voor je torso, binnen schouderbreedte hebben. Een compact toetsenbord zorgt ervoor dat dit mogelijk wordt gemaakt. Bij een ergonomisch ingerichte werkplek hoort ook een goede bureaustoel en in hoogte verstelbaar bureau.
Is het formaat van de toetsen van een compact toetsenbord ook kleiner?
Bij de meeste behouden de toetsen dezelfde afmetingen, maar zitten er minder toetsen op, dit zijn meestal de toetsen die dubbel op een toetsenbord zitten of minder gebruikt worden.
Bij welke klachten helpt een compact toetsenbord?
Een compact toetsenbord verkleind de reikafstand naar de muis en verlaagt daardoor de belasting voor de onderarmen, schouders en nekspieren. Zeker in deze regio kun je RSI klachten voorkomen en verminderen. Bekijk onze adviespagina voor meer ergonomisch advies.
Hoe gebruik ik de FN toets op een compact toetsenbord?
Bij een compact toetsenbord wordt gebruik gemaakt van lagen, je gebruikt de 1e laag om te typen. Met de Fn toets ingedrukt kan je de 2e laag of geïntegreerd numeriek toetsenbord gebruiken. Bij de meeste toetsenborden zonder cijferblok kun je een los bijpassend numeriek toetsenbord matchen.
Draadloos compact toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat een draadloos compact toetsenbord de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijheid. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het compact toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.