ErgoLine zit-sta bureau | elektrisch verstelbaar | inclusief geheugenunit en usb poorten

SKU
ErgoLine-Thuiswerkplek
Vanaf € 555,00
Levertijd: 2-3 werkdagen
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Compacte thuiswerkplek
Eenvoudige zelfmontage
2 extra USB poorten in blad
Geheugendisplay gratis
Electrische hoogte-instelling
Max. 50 kg draagkracht
De ideale thuiswerkplek is dit complete bureau van ErgoLine! Super gemakkelijk gemonteerd, compleet met elektrische verstelling en geheugenfunctie. Laadt tijdens het werken ook je telefoon op aan de extra USB poorten in het bureau.

Met dit zeer complete en toch compacte elektrisch verstelbaar zit-stabureau maakt u van uw werkplek thuis ook een ergonomisch verantwoorde werkomgeving. Door de eenvoudige montage kunt u dit bureau gemakkelijk zelf op de gewenste plaats neerzetten en in een handomdraai aansluiten.

De geheugenfunctie met LED display maakt het gemakkelijk om de gewenste zit- en stahoogte voor te programmeren, zodat u letterlijk met één druk op de knop van werkhouding kunt wisselen.

Idealiter werkt men niet langer dan 20 minuten in dezelfde houding achter de laptop of pc. Dit betekend in de praktijk dus drie keer per uur even opstaan en de benen strekken, maar daar is vaak geen tijd voor. Gebruik daarom het ErgoLine zit-sta bureau om toch regelmatig van houding te kunnen wisselen, terwijl het werk achter de computer gewoon doorgaat!

Specificaties van de ErgoLine Thuiswerkplek

 • Eenvoudige montage met 2x 8 inbusschroeven
 • Elektrische hoogteverstelling (traject van 72 - 121 cm)
 • 1 motor en 2 kolompoten
 • LED display met 4 geheugenposities'
 • Zeer stille hoogteverstelling (< 50db)
 • Anti-collision
 • Maximale draagkracht 50 kg'
 • 1 jaar garantie
 • 2 kleuren frame (wit of zwart)
 • Bladmaat 60 x 120 cm
 • 4 bladsoorten (zwart glas, wit glas, wit kunstof of beuken kunststof)

Tips voor het gebruik van een zit-sta bureau

Bij het gebruik van een zit-sta bureau is het van belang om de hoogte van het bureau aan te passen op de (op uw lichaam ingestelde) bureaustoel en bij het staan de hoogte aan te passen aan uw eigen lichaamslengte (houd ook rekening met uw schoeisel!). Een goede richtlijn voor de stahoogte is om het blad op ongeveer navelhoogte in te stellen. Wanneer u nu de onderarmen op het bureau legt, dan zou de elleboog in een hoek van 90 graden moeten staan.

Op deze manier voorkomt u klachten aan de nek, schouders of onderarmen en maakt u optimaal gebruik van de gezondsheidsvoordelen die een zit-sta bureau biedt.

Koop vandaag een verstelbaar zit-sta bureau en begin morgen aan een betere werkplek!

Met een kwalitatief zit-sta bureau geef je jouw werkplek echt een ergonomische upgrade. Zorg voor een goed afgestelde bureaustoel en bureau, zet de monitor van uw pc en/of laptop op ooghoogte en ervaar zelf hoe de spanning in uw nek en schouders afneemt. Maak gebruik van het zit-sta bureau dagelijks meerdere keren van houding te wisselen, staand te werken en hiermee de statische belasting te verminderen.

Heeft u vragen over de aanschaf van een zit-sta bureau, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. 

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Nee
Levertijd2-3 werkdagen
MerkErgoLine
KlachtoplossingPreventief, Schouder, Nek, Lage rug, Rug, Rugklachten
Garantie1 jaar
Materiaalkunststof
Wielennee
Lengte<190 cm
Pluspunt 1Compacte thuiswerkplek
Pluspunt 2Eenvoudige zelfmontage
Pluspunt 32 extra USB poorten in blad
Pluspunt 4Geheugendisplay gratis
Pluspunt 5Electrische hoogte-instelling
Minpunt 1Max. 50 kg draagkracht
FAQ
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam, Breda en Waardenburg. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Ergo2go Rotterdam Experience Center. Je bent van harte welkom in ons Experience Center. Daar kun je al ons meubilair en ergonomische bureaustoelen uitproberen Rotterdam en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren. In Breda of Waardenburg werken wij op afspraak. +31 88 262 44 00  info@ergo2go.nl  
Waarom is afwisseling zo belangrijk?
Om klachten door langdurig beeldschermwerk te voorkomen is afwisseling het belangrijkste. Verander dus regelmatig van werkhouding. Met een zit-sta bureau maak je het gemakkelijker om te kunnen afwisselen. Bekijk ook onze actieve zitoplossingen zoals de Swopper kruk, HAG Capisco bureaustoel of Upis1 kruk.
Waarom switchen naar een zit-sta bureau?
De basis voor een gezond thuiskantoor is een in hoogte verstelbaar bureau. Voor jouw thuiswerkplek hebben wij diverse zit-sta bureaus in ons assortiment. Een werkplek waar je meer beweegt en minder zit, is niet alleen gezonder, maar je functioneert ook veel beter. Heb je een vraag of wil je een offerte ontvangen? Alle prijzen op onze site zijn inclusief BTW.
Hoe werkt jullie Montage service?
Onze complete zit-sta bureaus worden gemonteerd op locatie, in heel Nederland en in overleg ook in België. Vertel ons waar je het bureau geplaatst wilt hebben en wij garanderen dat het meubilair vakkundig gemonteerd wordt. Hou daarbij rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 10 werkdagen.
Mijn verstelunit van mijn zit-sta bureau gaat niet meer omhoog, hoe kan ik het oplossen?
De meeste verstelunits kun je resetten door de tafel zover mogelijk naar beneden tot het laagste punt instellen, hiermee reset je de verstelunit en zal deze weer omhoog gaan. Mocht dit niet werken, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice en sturen wij een monteur op het op te lossen.
Hoelang staan achter een bureau is goed?
Het is goed om te weten dat te lang staand werken, net als zittend werken, belastend is voor het lichaam. De richtlijn is om niet langer dan halfuur tot een uur achter elkaar staand te werken en niet meer dan vier uur staand per werkdag te werken.
Hoe is de productiviteit achter een staand bureau?
Staand werken zorgt voor meer inspiratie en creativiteit. Actief staan en zitten achter je bureau geeft meer simpelweg meer energie. De afwisseling is de belangrijkste factor om gezond te blijven. Uit diverse onderzoeken is gebleken staan en zitten afwisselen de doorbloeding stimuleert, wat resulteert in meer zuurstof in het bloed.Het logische gevolg is dat de hersenen hiervan ook profiteren, wat zorgt voor een verbeterde concentratie, creativiteit en productiviteit.
Wat is de juiste hoogte van het bureau bij staand werken?
Wij adviseren de hoogte van het zit-sta bureau bij staand werken op navelhoogte in te stellen.
Is de prijs inclusief montage?
Bij een compleet bureau zijn de prijzen altijd inclusief montage.
Welke kleuren zit-sta bureau onderstel kunnen jullie leveren?
Zwart, wit en grijs onderstellen.
Wat is het belang van het plannen van pauzes tijdens computerwerk?
Door het maken van een dagplanning waarin je pauzes neemt kom je kort of wat langer in beweging. Plan je koffiepauzes en lunch, maar plan ook kortere momenten waarin je bijvoorbeeld even een paar oefeningen doet, even door het huis of tuin loopt.
Voordelen van korte onderbrekingen bij thuiswerken?
Door korte mini breaks en dynamischer te worden met het afwisselen van houding blijf je vitaler. Veel korte onderbrekingen van je werk zijn het meest effectief. Probeer bijvoorbeeld elk half uur twee minuten van je plek opstaan, tussendoor traplopen of iets te drinken pakken en loop tijdens het bellen.
Voordeel van rekken en strekken?
Om lichaamsklachten en pijntjes te voorkomen kunt u oefeningen doen. Het voordeel van thuis rekken en strekken is dat het minder gênant is en het goed is voor je gezondheid.
Wat is de juiste hoogte van het beeldscherm?
Veel beeldschermen staan te hoog ingesteld. Een licht neerwaartse kijkhoogte verkleint de kans op een slechte houding van de nek en is minder belastend voor de ogen. Plaats de bovenkant van het scherm daarvoor iets onder ooghoogte en kantel het scherm zo dat je ongeveer loodrecht op het scherm kijkt.
Wat de juiste werkblad hoogte?
Probeer stoel- en bureauhoogte zo op elkaar af te stemmen dat je armen een ontspannen houding aannemen met de ellebogen op, of net iets boven tafelhoogte. Mocht dit thuis niet goed werken, ondersteun de armen dan zo goed als mogelijk en wissel vaak van houding.
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.