• Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug
 • Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug

ErgoLine zit-sta verhoger wit-beuken

Artikel
BS344671
99,00 81,82
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Ergoline zit-sta verhoger wit-beuken is een goed hulpmiddel voor thuiswerkplekken om een ergonomische werkhouding te creëren. Deze is eenvoudig traploos in hoogte verstelbaar, waardoor je zittend en staand werken kunt afwisselen.

 • traploos verstelbaar
 • draagt bij aan een ergonomische omgeving
99,00 81,82
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

De Ergoline zit-sta verhoger wit-beuken is een goed hulpmiddel voor thuiswerkplekken om een ergonomische werkhouding te creëren. Deze is eenvoudig traploos in hoogte verstelbaar, waardoor je zittend en staand werken kunt afwisselen.

Creëer gemakkelijk een zit sta bureau met de ErgoLine zit-sta verhoger wit-beuken. Is jouw werkplek niet heel ruim, maar ben je toch gemotiveerd om staand te gaan werken? Dan is de Ergoline bureau verhoger ideaal voor jou! Het flinterdunne ontwerp van slechts 45 mm hoog in de laagste stand zorgt voor een bijna naadloze overgang van bureau naar verhoger. Door middel van een gasveer bediening is de hij eenvoudig traploos hoogtes in te stellen van 45 - 430 mm.

Zit-Sta Verhogers verhoog je bureau

Veel bureau’s zijn niet goed in hoogte verstelbaar. Zeker met het vele thuiswerken en hybride werken. . Met deze Ergoline verhoger verstel je het blad eenvoudig naar een ergonomische hoogte. De hoogte is traploos verstelbaar van 4.5 tot 43 cm en heeft een draaggewicht van 11.3 kilo. Voorzien van een groot werkblad 76.5x51 cm kun je makkelijk een laptop, muis en laptopstandaard op kwijt kunt. De verhoger past perfect op ieder vast bureau. De verhoger voor bureau wordt gemonteerd en in een doos geleverd. Een draagbare en opbergbare oplossing voor elke thuiswerkplek, licht-maar-stevig.

Specificaties, plus- en minpunten van de Ergoline bureauverhoger wit-beuken

 • In hoogte verstelbare werkplek van MDF blad en zwaar aluminium
 • Instelbaar van 55 tot 430mm en max. toelaatbaar gewicht 11,3kg
 • Door de gasveer eenvoudige en soepele te verstellen
 • Bladformaat BxD 765x510mm
 • Simpele en voordelige manier om van je zit bureau een sta bureau te maken
 • Door het kleine formaat ideaal op de werkplek te gebruiken
 • Alleen staan is ook niet goed, wissel af met zitten
 • Bevat antislip-pads om schade aan meubeloppervlakken te voorkomen
 • 2 jaar garantie

Ergonomisch werken zitten en staand werken

Dynamisch werken en afwisseling is belangrijk voor je lichaam. Door deze bureau verhoger kun je tussen het werken door gemakkelijk even staan of je computer op de juiste hoogte zetten. Zo voorkom je rugklachten. De mogelijkheid hebben tot afwisseling tussen zitten en staan kan zeker bijdragen in het voorkomen van fysieke klachten.

Thuiswerken en ergonomisch werken

Met de nieuwe norm en het vele thuiswerken kan niet iedereen zich door bijvoorbeeld beperkte ruimte een goede thuiswerkplek veroorloven. Met deze betaalbare zit sta bureau verhoger heb je voor een acceptabel prijs in een handomdraai een ergonomische werkplek. Gecombineerd met een laptopstandaard, losse muis en toetsenbord maak je het compleet.

Bestel vandaag nog een zit sta verhoger en ervaar zelf het verschil in comfort!

Wij bieden dit model in 2 varianten in de kleur zwart en wit-beuken. Met een zit sta bureau of bureau verhoger wordt een betere houding gegarandeerd en wissel je gemakkelijk af tussen staan en zitten. Niet zeker van je zaak? Maak gebruik van de eenvoudige advieshulp of de 30 dagen zichttermijn.

Vragen over dit artikel of mogelijke kortingen bij afname van meerdere artikelen? Neem dan contact met ons op via 088-2624400. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar en denken mee over de beste oplossing voor jouw situatie.

More Information
Kan ik dit product retourneren?Nee
Levertijd1-2 werkdagen
voordelen
 • traploos verstelbaar
 • draagt bij aan een ergonomische omgeving
Short Description

De Ergoline zit-sta verhoger wit-beuken is een goed hulpmiddel voor thuiswerkplekken om een ergonomische werkhouding te creëren. Deze is eenvoudig traploos in hoogte verstelbaar, waardoor je zittend en staand werken kunt afwisselen.

KlachtoplossingHand
Pluspunt 1In hoogte instelbare werkplek
Pluspunt 2Instelbaar van 5 - 43 cm
Pluspunt 3Voor afwisselen zitten/staan
Pluspunt 4Ruim bladformaat 76 x 51 cm
Pluspunt 5Hoge kwaliteit frame/blaf
Customer Questions
Welke kleuren zit-sta bureau onderstel kunnen jullie leveren?
Zwart, wit en grijs onderstellen.
Hoe zit je goed op een zitbal?
De zithoogte is goed als de bekken iets boven de knieën zijn geplaatst, zodat de dijen licht schuin naar beneden zijn gebogen. Wij adviseren een zithouding die groter is dan 90 garden met aflopende bovenbenen. Probeer rechtop te blijven zitten met een rechte rug. Zit niet langer dan 1 uur op een zitbal.
Zit een zitbal lekker?
Een zitbal is een prettige afwisseling en stimuleert een ergonomische lichaamshouding waarmee je de buik- en rugspieren traint. Als je net begint met het zitten op een zitbal adviseren wij dit maximaal een uur per dag. Na een paar weken is het mogelijk dit verder op te voeren. De bal is vooral bedoeld als aanvulling op je bureaustoel.
Kan de bureaufiets ook onder een niet verstelbaar bureau?
Nee, de bureaufiets is alleen te gebruiken achter een zit-sta bureau of een verstelbaar bureau met een minimale bureau hoogte van 105 cm.
Wat is een bureaufiets?
Fietsen op kantoor, het klinkt misschien bizar maar het is echt een hype geworden tijdens de pandemie. Er is steeds meer bewustzijn dat te lang stilzitten en weinig beweging niet ten goede komt van de gezondheid. Om dit tegen te gaan biedt de bureaufiets of deskbike een oplossing, zeker gecombineerd met een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Perfect om tijdens het thuiswerken of op kantoor wat beweging te stimuleren.
Kan ik nog wel met de muis en toetsenbord werken achter een bureaufiets?
De ervaring leert dat het de productiviteit laat toenemen na het bewegen, maar niet tijdens het fietsen in muis en toetsenbord gebruik. Onderzoek wijst laat zien dat door beweging achter een computer je tot wel 30% sneller kan lezen en scherp blijft tijdens teams meetings.
Wat is het voordeel van een zit-stahulp?
Het grootste voordeel zit in de mogelijkheid om af te wisselen. Afwisseling tussen verschillende lichaamshoudingen is het belangrijkste bij werkplekken waar weinig tot geen beweging vereist is.  Langdurig zitten kan leiden tot fysieke klachten. Dit uit zich bijvoorbeeld in de vorm van rugklachten of overbelasting. Met een zit-sta kruk kan je diverse houdingen aannemen en hierin afwisselen.
Wat de juiste werkblad hoogte?
Probeer stoel- en bureauhoogte zo op elkaar af te stemmen dat je armen een ontspannen houding aannemen met de ellebogen op, of net iets boven tafelhoogte. Mocht dit thuis niet goed werken, ondersteun de armen dan zo goed als mogelijk en wissel vaak van houding.
Hebben jullie een winkel waar in producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam, Breda en Waardenburg. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Ergo2go Rotterdam Experience Center. Je bent van harte welkom in ons Experience Center. Daar kun je al ons meubilair en ergonomische bureaustoelen uitproberen Rotterdam en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren. In Breda of Waardenburg en Rotterdam werken wij op afspraak. +31 88 262 44 00   info@ergo2go.nl
Waarom is afwisseling zo belangrijk?
Om klachten door langdurig beeldschermwerk te voorkomen is afwisseling het belangrijkste. Verander dus regelmatig van werkhouding. Met een zit-sta bureau maak je het gemakkelijker om te kunnen afwisselen. Bekijk ook onze actieve zitoplossingen zoals de Swopper kruk, HAG Capisco bureaustoel of Upis1 kruk.
Is de prijs inclusief montage?
Bij een compleet bureau zijn de prijzen altijd inclusief montage.
Wat is de juiste hoogte van het bureau bij staand werken?
Wij adviseren de hoogte van het zit-sta bureau bij staand werken op navelhoogte in te stellen.
Hoe is de productiviteit achter een staand bureau?
Staand werken zorgt voor meer inspiratie en creativiteit. Actief staan en zitten achter je bureau geeft meer simpelweg meer energie. De afwisseling is de belangrijkste factor om gezond te blijven. Uit diverse onderzoeken is gebleken staan en zitten afwisselen de doorbloeding stimuleert, wat resulteert in meer zuurstof in het bloed.Het logische gevolg is dat de hersenen hiervan ook profiteren, wat zorgt voor een verbeterde concentratie, creativiteit en productiviteit.
Hoelang staan achter een bureau is goed?
Het is goed om te weten dat te lang staand werken, net als zittend werken, belastend is voor het lichaam. De richtlijn is om niet langer dan halfuur tot een uur achter elkaar staand te werken en niet meer dan vier uur staand per werkdag te werken.
Mijn verstelunit van mijn zit-sta bureau gaat niet meer omhoog, hoe kan ik het oplossen?
De meeste verstelunits kun je resetten door de tafel zover mogelijk naar beneden tot het laagste punt instellen, hiermee reset je de verstelunit en zal deze weer omhoog gaan. Mocht dit niet werken, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice en sturen wij een monteur op het op te lossen.  
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.