BakkerElkhuizen Ergo-Q 220 laptopstandaard

SKU
6000500
€ 119,00
Levertijd: 1 werkdag
Vebetert de houding in nek, rug en schouder
5 standen verstelbaar van 11-24 cm hoogte
Flinter dun formaat A4, 9 mm dun
Met geïntegreerde documenthouder

De BakkerElhuizen Ergo-Q 220 laptopstandaard is een veelzijdige laptophouder met een geïntegreerde documenthouder. Dit model heeft een fraai design, is flinter dun, compact en extreem licht in gewicht. Ideaal voor de veeleisende laptopgebruiker.

De BakkerElkhuizen Ergo-Q 220 laptopstandaard is verstelbaar in 5 verschillende standen, beschikt over een geïntegreerde documenthouder en is gemakkelijk in- en uit te klappen en is volledig ingeklapt flinterdun(9 mm). Ook het gewicht van deze laptophouder is met 430 gram zeker geen zwaargewicht. Het maakt dit model praktisch en veelzijdig voor de mobiele- en thuiswerkplek. In combinatie met een los toetsenbord en externe muis optimaliseer je jouw werkplek om intensief en langdurig met je laptop te werken.

Wat maakt de Ergo Q-220 laptophouder van BakkerElkhuizen zo goed?

Het Nederlandse merk BakkerElkhuizen is ruim 20 jaar innovatief op het gebied van beeldschermwerk. Comfort, ergonomisch design en gebruikersgemak staan hoog in het vaandel bij de ontwerpers. Destijds was dit merk vooruitstrevend in het ontwerpen van ergonomische hulpmiddelen om de mobiele laptopgebruiker te voorzien van handige tools die de gezondheid bevorderen. Een simpele laptophouder kan veel fysieke klachten voorkomen en verminderen. Door het beeldscherm van je laptop enigszins te verhogen creëer je in een handomdraai een ergonomische werkplek die intensief werken met een laptop mogelijk maakt.

Kenmerken van de Ergo Q 220

  • 5 standen in hoogte verstelbaar (hoogte achterzijde 9-21 cm).
  • Geïntegreerde documenthouder
  • Opvouwbaar
  • Gemaakt van aluminium
  • Weegt 430 gram en is 9 mm dik
  • Voor laptops van tot 17 inch
  • Licht en mobiel
  • Draagvermogen tot 5 kilogram

Intensief werken met een laptop

Intensief werken met een laptop is niet bevorderlijk voor je fysieke gesteldheid. Vele gebruikers ervaren bij intensief werk achter een laptop rug, nek en schouderklachten. Laptops staan over het algemeen te laag waardoor je voorover gebogen in een onnatuurlijke houding werkt. Een laptopstandaard zorgt ervoor dat je het laptopscherm op ooghoogte kunt zetten waardoor je een betere houding creëert. Het verhogen vermindert spierspanning op nek, rug en schouders.

Verbeter je houding met de BakkerElkhuizen Ergo-Q 220 laptopstandaard

Met een laptopstandaard wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het werken met de laptop, tablet of pc. Zorg voor een goed afgestelde bureaustoel en bureau, zet de monitor of laptop op ooghoogte en ervaar zelf hoe de spanning in je nek en schouders afneemt. Niet zeker van je zaak? Maak gebruik van de eenvoudige selectietool om de best passende laptop standaard te selecteren.

30 dagen vrijblijvend testen

Wel zo prettig om binnen je eigen omgeving te kunnen testen en de mogelijkheid te hebben om te kunnen retourneren. Testen kan 30 dagen  op ons gehele assortiment. Op zoek naar bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via 088-2624400. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar. Je kan ons gehele assortiment ook bekijken in ons Experience center in Rotterdam, Breda of Waardenburg. Wij denken graag mee over de beste oplossing voor jouw werkplek optimalisatie.

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
MerkBakkerElkhuizen
KlachtoplossingPreventief, Schouder, Nek, RSI, KANS
Garantie2 jaar
Afmeting product230 x 9 x 310 mm
Gewicht product430 gram
MateriaalHylite
Aantal standen5
Verstelbare hellingshoekJa
OpvouwbaarJa
Schermmaat13 inch, 14 inch, 15 inch
Documenthouder geïntegreerdJa
Accessoireslaptophouder
Hoogtebereik11 - 24 cm
SchrijfbladNee
Pluspunt 1Vebetert de houding in nek, rug en schouder
Pluspunt 25 standen verstelbaar van 11-24 cm hoogte
Pluspunt 3Flinter dun formaat A4, 9 mm dun
Pluspunt 4Met geïntegreerde documenthouder
FAQ
Kan ik nog werken op het toetsenbord van de laptop als deze op de laptopstandaard staat?
Laptopstandaarden moeten worden gebruikt in combinatie met een muis en toetsenbord. Ergonomisch werken zonder een extern toetsenbord en losse muis niet mogelijk. We leveren ook laptoppakketten, waaronder een laptopstandaard met muis en toetsenbord
Past de laptopstandaard op elke laptop?
De meeste zijn zo ontworpen dat ze het beste passen op laptops van standaardformaat (15,4 inch of kleiner). Verschillende zijn geschikt voor grotere laptops (tot 17 ’). Op elke productpagina staat tot welk formaat deze geschikt is.
Kan je een laptopstandaard overal mee naartoe te nemen?
De meeste van onze laptopstandaarden kunnen compact worden opgevouwen en zijn zeer licht van gewicht. Bekijk individuele modellen voor details.
Hoe dun kan de laptopstandaard worden opgevouwen?
Dit hangt af van het model. Sommige vouwen zo dun als 3 mm. Anderen zijn ongeveer 10 mm.
Zal een laptopstandaard er niet voor zorgen dat een laptop oververhit raakt?
Onze laptopstandaarden zijn hiervoor ontworpen door de materialen waaruit ze zijn gemaakt, en ventilatieopeningen of slanke profielen waardoor de laptop aan de uiteinden kan afkoelen.
Wat als de laptopstandaard niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Welke ergonomische accessoires verkoopt ergo2go?
Ons assortiment bestaat uit accessoires die de houding verbeteren en daardoor fysieke klachten kunnen verminderen. Onze categorieën bestaan uit diverse standaards waar onder; laptopstandaards, tabletstandaards, telefoonhouders en monitorarmen. Daarnaast bieden we een scala aan steunen die extra comfort geven tijdens het werken met een muis of toetsenbord.
Wat zijn belangrijkste ergonomische accessoires voor een kantoorwerkplek?
Een goed ingerichte kantoorwerkplek begint met een bureau die in hoogte verstelbaar is en een bureaustoel die naar de mogelijkheid heeft om naar jouw postuur aan te passen. Accessoires en goede invoermiddelen zijn ook een belangrijke factor om comfortabel en prettig te kunnen werken achter een pc. Met een standaard wil je bereiken dat het beeldscherm van de monitor op een goede hoogte kan worden geplaatst en je een ergonomische houding kan aannemen. Daarin is het belangrijk om te kijken met welke monitor standaard je de gewenst hoogte kan instellen. Met accessoires zoals polssteunen en armsteunen wil je dat het in de eerste plaats comfort geeft. Houdingssteunen zoals een voetensteun geven de mogelijk om de hoogte te compenseren bij een niet goed verstelbare bureaustoel of vaste bureau hoogte.
Welke ergonomische accessoires voor een thuiswerkplek?
Een laptopstandaard of tabletstandaard kunnen veel fysieke klachten voorkomen. Hiermee plaats je het beeldscherm op ooghoogte en verbeterd de lichaamshouding. Door dit te combineren met een los toetsenbord en externe muis creëer je gemakkelijk een ergonomische thuiswerkplek.
Wat is de ideale hoogte voor mijn laptopscherm?
De bovenste rand van je scherm moet ongeveer op ooghoogte worden geplaatst is de algemene regel. Wij adviseren om te hoogte af te stemmen op het deel van het scherm waar je het meest actief bent. Dit is persoonlijk en afhankelijk van je werkzaamheden.
Kan ik bestelde artikelen gratis retour sturen als deze niet bevallen?
Jazeker, als een artikel niet aan de wensen voldoet kun je deze gratis retour sturen. Wel vragen we om een product binnen 30 dagen retour te sturen en het artikel zoveel mogelijk in nieuwstaat te retourneren.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Hoelang geven jullie garantie op ergonomische accessoires?
De standaard garantie is 2 jaar op onze producten. Op kantoormeubilair is dat uiteraard langer en staat het aangegeven op de productpagina’s.
Wat is de juiste hoogte van het beeldscherm?
Veel beeldschermen staan te hoog ingesteld. Een licht neerwaartse kijkhoogte verkleint de kans op een slechte houding van de nek en is minder belastend voor de ogen. Plaats de bovenkant van het scherm daarvoor iets onder ooghoogte en kantel het scherm zo dat je ongeveer loodrecht op het scherm kijkt.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam, Breda en Waardenburg. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Ergo2go Rotterdam Experience Center. Je bent van harte welkom in ons Experience Center. Daar kun je al ons meubilair en ergonomische bureaustoelen uitproberen Rotterdam en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren. In Breda of Waardenburg werken wij op afspraak. +31 88 262 44 00  info@ergo2go.nl  

Gerelateerde producten

Check items om aan winkelmandje toe te voegen of
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.