Ergo-Q 160 Laptopstandaard Antraciet

SKU
600511
€ 69,99
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Bakkerelkhuizen Ergo-Q 160 laptopstandaard biedt de best mogelijke ondersteuning voor jouw mobiele beeldschermwerk in een exclusief design. Een laptop geeft je gemak en laat je hybride werken waar je maar wilt. Deze flexibiliteit en mobiliteit heeft zijn voor- en nadelen. Met een laptophouder, extern toetsenbord en losse muis kan je altijd een gezonde houding aannemen en vermindert de kans op fysieke klachten.

De Ergo-Q 160 laptopstandaard biedt de best mogelijke ondersteuning voor jouw mobiele beeldschermwerk in een exclusief design. Het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal in meerdere lagen maakt hem zeer stabiel en onverwoestbaar.

Breng je laptopscherm op de juiste hoogte en afstand zodat je automatisch een ergonomisch correcte houding aanneemt. Laptops staan over het algemeen te laag waardoor je, vaak onbewust, voorover gebogen gaat zitten werken. Een laptopstandaard zorgt voor een verbeterde houding waarbij het beeldscherm op ooghoogte komt te staan. Dit vermindert spanning op nek, rug, schouders en ogen.

Ergonomisch werken  met de Ergo-Q 160 laptopstandaard

  1. De afstand tussen je ogen en het scherm moet ca. 50-80 cm zijn, pas de afstand van je scherm aan.
  1. De hoek van je zichtlijn naar het scherm moet ca. 35° zijn, dus pas ook de hoogte van je scherm aan.

Zonder hulpmiddelen is het notebook niet geschikt voor langdurig gebruik. Als een laptop meer dan  twee uur per dag wordt gebruikt, zijn hulpmiddelen nodig om aan de wettelijke eisen te voldoen. Daarom zijn een externe muis en toetsenbord onmisbaar.

Extreem stabiel en makkelijk mee te nemen

De Ergo-Q 160 is geschikt voor vrijwel elk formaat laptop (tot 17 inch) en werkt ook voor tablets en mobiele schermen. Een snelle setup is gegarandeerd, met vijf niveaus voor de hoogte-instelling. Voortaan werk je in een gezondere houding met de Ergo-Q 160 laptopstandaard en til je je laptopscherm op tot de optimale hoogte en kijkhoek. Hij is volledig in te klappen tot een dikte van 7.5 mm. Met een gewicht van 227 gram is hij extreem licht.

De voordelen van de Ergo-Q 160

Eenvoudig in te stellen De Ergo-Q 160 kan in een paar seconden worden opgezet. Vouw hem uit en laats eenvoudig het verbindingsstuk, dat is gemaakt van het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal, in een van de vijf sleuven.

Laptopwerk is nog nooit zo gezond geweest Wil je lichamelijk ongemak verminderen en voorkomen, en tegelijkertijd productiever werken met jouw laptop? Ga dan aan de slag met de Ergo-Q 160 en buig nek en rug niet langer "in het beeldscherm".

Kies jouw hoogte.

De Ergo-Q 160 heeft een hoogte-verstelbereik van 110 mm tot 180 mm. Kies een van de vijf niveaus en stel de voor jouw optimale hoogte in. Het voordeel is, dat dit product geschikt is voor iedereen, ongeacht je lengte!

Hoogwaardig aluminium sandwichmateriaal

Hoogwaardig aluminium sandwichmateriaal in de trendkleur donkergrijs. Het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal van de Ergo-Q 160 is lichter dan aluminium en tegelijkertijd beter bestand tegen deuken.

Mobiel.

De Ergo-Q 160 is perfect voor mobiel beeldschermwerk, bijvoorbeeld bij thuiswerken, tijdens een vergadering op kantoor, bij een klant of onderweg daar naartoe, in een bibliotheek of café, of  gewoon overal waar u zich laptopwerk kunt voorstellen.

Opvouwbaar. Compact.

Je kunt deze laptopstandaard gemakkelijk overal mee naartoe nemen, want hij past in elke rugzak of laptoptas en dankzij zijn gewicht merk je niet eens dat je hem bij je hebt.

Bestel vandaag nog de Ergo-Q 160 laptopstandaard ervaar zelf het verschil in comfort!

Met een goede laptop standaard wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het werken op de laptop of pc. Zorg voor een geoptimaliseerde werkplek. Niet zeker van uw zaak? Maak gebruik van de eenvoudige advieshulp op Ergo2go om voor jouw de best verstelbare tablethouder of bureaustoel te selecteren of bezoek onze showroom in Breda of Rotterdam.

Vragen over de BakkerElkhuizen Ergo-Q 160 laptophouder, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via de chat of info@ergo2go.nl. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar en denken mee over de beste oplossing voor uw situatie.

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Ja
Verstelbare hellingshoekNee
OpvouwbaarNee
Documenthouder geïntegreerdNee
SchrijfbladNee
FAQ
Kan ik nog werken op het toetsenbord van de laptop als deze op de laptopstandaard staat?
Laptopstandaarden moeten worden gebruikt in combinatie met een muis en toetsenbord. Ergonomisch werken zonder een extern toetsenbord en losse muis niet mogelijk. We leveren ook laptoppakketten, waaronder een laptopstandaard met muis en toetsenbord
Past de laptopstandaard op elke laptop?
De meeste zijn zo ontworpen dat ze het beste passen op laptops van standaardformaat (15,4 inch of kleiner). Verschillende zijn geschikt voor grotere laptops (tot 17 ’). Op elke productpagina staat tot welk formaat deze geschikt is.
Kan je een laptopstandaard overal mee naartoe te nemen?
De meeste van onze laptopstandaarden kunnen compact worden opgevouwen en zijn zeer licht van gewicht. Bekijk individuele modellen voor details.
Hoe dun kan de laptopstandaard worden opgevouwen?
Dit hangt af van het model. Sommige vouwen zo dun als 3 mm. Anderen zijn ongeveer 10 mm.
Zal een laptopstandaard er niet voor zorgen dat een laptop oververhit raakt?
Onze laptopstandaarden zijn hiervoor ontworpen door de materialen waaruit ze zijn gemaakt, en ventilatieopeningen of slanke profielen waardoor de laptop aan de uiteinden kan afkoelen.
Wat als de laptopstandaard niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Welke ergonomische accessoires verkoopt ergo2go?
Ons assortiment bestaat uit accessoires die de houding verbeteren en daardoor fysieke klachten kunnen verminderen. Onze categorieën bestaan uit diverse standaards waar onder; laptopstandaards, tabletstandaards, telefoonhouders en monitorarmen. Daarnaast bieden we een scala aan steunen die extra comfort geven tijdens het werken met een muis of toetsenbord.
Wat zijn belangrijkste ergonomische accessoires voor een kantoorwerkplek?
Een goed ingerichte kantoorwerkplek begint met een bureau die in hoogte verstelbaar is en een bureaustoel die naar de mogelijkheid heeft om naar jouw postuur aan te passen. Accessoires en goede invoermiddelen zijn ook een belangrijke factor om comfortabel en prettig te kunnen werken achter een pc. Met een standaard wil je bereiken dat het beeldscherm van de monitor op een goede hoogte kan worden geplaatst en je een ergonomische houding kan aannemen. Daarin is het belangrijk om te kijken met welke monitor standaard je de gewenst hoogte kan instellen. Met accessoires zoals polssteunen en armsteunen wil je dat het in de eerste plaats comfort geeft. Houdingssteunen zoals een voetensteun geven de mogelijk om de hoogte te compenseren bij een niet goed verstelbare bureaustoel of vaste bureau hoogte.
Welke ergonomische accessoires voor een thuiswerkplek?
Een laptopstandaard of tabletstandaard kunnen veel fysieke klachten voorkomen. Hiermee plaats je het beeldscherm op ooghoogte en verbeterd de lichaamshouding. Door dit te combineren met een los toetsenbord en externe muis creëer je gemakkelijk een ergonomische thuiswerkplek.
Wat is de ideale hoogte voor mijn laptopscherm?
De bovenste rand van je scherm moet ongeveer op ooghoogte worden geplaatst is de algemene regel. Wij adviseren om te hoogte af te stemmen op het deel van het scherm waar je het meest actief bent. Dit is persoonlijk en afhankelijk van je werkzaamheden.
Kan ik bestelde artikelen gratis retour sturen als deze niet bevallen?
Jazeker, als een artikel niet aan de wensen voldoet kun je deze gratis retour sturen. Wel vragen we om een product binnen 30 dagen retour te sturen en het artikel zoveel mogelijk in nieuwstaat te retourneren.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Hoelang geven jullie garantie op ergonomische accessoires?
De standaard garantie is 2 jaar op onze producten. Op kantoormeubilair is dat uiteraard langer en staat het aangegeven op de productpagina’s.
Wat is de juiste hoogte van het beeldscherm?
Veel beeldschermen staan te hoog ingesteld. Een licht neerwaartse kijkhoogte verkleint de kans op een slechte houding van de nek en is minder belastend voor de ogen. Plaats de bovenkant van het scherm daarvoor iets onder ooghoogte en kantel het scherm zo dat je ongeveer loodrecht op het scherm kijkt.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam, Breda en Waardenburg. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Ergo2go Rotterdam Experience Center. Je bent van harte welkom in ons Experience Center. Daar kun je al ons meubilair en ergonomische bureaustoelen uitproberen Rotterdam en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren. In Breda of Waardenburg werken wij op afspraak. +31 88 262 44 00  info@ergo2go.nl  
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.