ErgoLine Oryx E verstelbare laptop standaard

SKU
6106111
€ 79,00
Levertijd: 1 werkdag
Hoogte instelbaar in 5 standen 
Geschikt voor vrijwel alle formaten laptops
Comfortabele werkhoogte
Hoogwaardig HiLite aluminium.

De ErgoLine Oryx E is een verstelbare laptop standaard geschikt voor vele merken en maten laptops. De Oryx E is speciaal voor laptops, die beperkt zijn in het ver genoeg openzetten van het scherm.

Ergoline Oryx E voor Laptops met een beperkte openingshoek, hoge laptopstandaard. Deze standaard is ontworpen voor laptops met een beperkte openingshoek en biedt een hoge schermhoogte. Het heeft 5 hoekaanpassingen, een integrale documenthouder en kan plat in een hoes worden gevouwen om te dragen. Afmetingen: 360 x 206 x 2,5 mm. 280g.

KENMERKEN

  • 5 hoekaanpassingen 30,35,37,40,44 graden
  • richel op hoog niveau om laptop te ondersteunen
  • geïntegreerde in-line documenthouder
  • vouwt tot 2,5 mm dik
  • geleverd met hoes om in laptoptas te verpakken

Afmetingen plat opgevouwen: 360 x 206 x 2,5 mm, gewicht 280 g voor 12-15 inch schermen, tot 3,5 kg 30 tot 44 graden natuurlijk aluminium

Ergoline ergonomische laptop standaard

Koop vandaag uw ergonomische laptop standaard en begin morgen aan een betere werkplek

Met een praktische laptop standaard wordt een betere houding gegarandeerd tijdens het werken op de laptop. Zorg voor een goed afgestelde bureaustoel en bureau, zet het beeldscherm van uw laptop op ooghoogte, gebruik een extern toetsenbord en losse muis. Ervaar zelf hoe de spanning in uw nek en schouders afneemt!

Heeft u vragen over welke laptop standaard het best geschikt is? Bent u op zoek naar bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor u klaar!

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Nee
Levertijd1 werkdag
MerkErgoLine
KlachtoplossingPreventief, Schouder, Nek, RSI, KANS
Garantie1 jaar
Afmeting product360 x 206 x 2,5 mm
Gewicht product280 gram
Materiaalaluminium
Aantal standen5
Verstelbare hellingshoekJa
OpvouwbaarJa
Schermmaat10 inch, 11 inch, 12 inch, 13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch, 17 inch, 18 inch, 19 inch, 20 inch, 21 inch, 22 inch
Gewicht device3,5 kg
Documenthouder geïntegreerdNee
Accessoireslaptophouder, tablethouder
SchrijfbladNee
Pluspunt 1Hoogte instelbaar in 5 standen 
Pluspunt 2Geschikt voor vrijwel alle formaten laptops
Pluspunt 3Comfortabele werkhoogte
Pluspunt 4Hoogwaardig HiLite aluminium.
FAQ
Kan ik nog werken op het toetsenbord van de laptop als deze op de laptopstandaard staat?
Laptopstandaarden moeten worden gebruikt in combinatie met een muis en toetsenbord. Ergonomisch werken zonder een extern toetsenbord en losse muis niet mogelijk. We leveren ook laptoppakketten, waaronder een laptopstandaard met muis en toetsenbord
Past de laptopstandaard op elke laptop?
De meeste zijn zo ontworpen dat ze het beste passen op laptops van standaardformaat (15,4 inch of kleiner). Verschillende zijn geschikt voor grotere laptops (tot 17 ’). Op elke productpagina staat tot welk formaat deze geschikt is.
Kan je een laptopstandaard overal mee naartoe te nemen?
De meeste van onze laptopstandaarden kunnen compact worden opgevouwen en zijn zeer licht van gewicht. Bekijk individuele modellen voor details.
Hoe dun kan de laptopstandaard worden opgevouwen?
Dit hangt af van het model. Sommige vouwen zo dun als 3 mm. Anderen zijn ongeveer 10 mm.
Zal een laptopstandaard er niet voor zorgen dat een laptop oververhit raakt?
Onze laptopstandaarden zijn hiervoor ontworpen door de materialen waaruit ze zijn gemaakt, en ventilatieopeningen of slanke profielen waardoor de laptop aan de uiteinden kan afkoelen.
Wat als de laptopstandaard niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Welke ergonomische accessoires verkoopt ergo2go?
Ons assortiment bestaat uit accessoires die de houding verbeteren en daardoor fysieke klachten kunnen verminderen. Onze categorieën bestaan uit diverse standaards waar onder; laptopstandaards, tabletstandaards, telefoonhouders en monitorarmen. Daarnaast bieden we een scala aan steunen die extra comfort geven tijdens het werken met een muis of toetsenbord.
Wat zijn belangrijkste ergonomische accessoires voor een kantoorwerkplek?
Een goed ingerichte kantoorwerkplek begint met een bureau die in hoogte verstelbaar is en een bureaustoel die naar de mogelijkheid heeft om naar jouw postuur aan te passen. Accessoires en goede invoermiddelen zijn ook een belangrijke factor om comfortabel en prettig te kunnen werken achter een pc. Met een standaard wil je bereiken dat het beeldscherm van de monitor op een goede hoogte kan worden geplaatst en je een ergonomische houding kan aannemen. Daarin is het belangrijk om te kijken met welke monitor standaard je de gewenst hoogte kan instellen. Met accessoires zoals polssteunen en armsteunen wil je dat het in de eerste plaats comfort geeft. Houdingssteunen zoals een voetensteun geven de mogelijk om de hoogte te compenseren bij een niet goed verstelbare bureaustoel of vaste bureau hoogte.
Welke ergonomische accessoires voor een thuiswerkplek?
Een laptopstandaard of tabletstandaard kunnen veel fysieke klachten voorkomen. Hiermee plaats je het beeldscherm op ooghoogte en verbeterd de lichaamshouding. Door dit te combineren met een los toetsenbord en externe muis creëer je gemakkelijk een ergonomische thuiswerkplek.
Wat is de ideale hoogte voor mijn laptopscherm?
De bovenste rand van je scherm moet ongeveer op ooghoogte worden geplaatst is de algemene regel. Wij adviseren om te hoogte af te stemmen op het deel van het scherm waar je het meest actief bent. Dit is persoonlijk en afhankelijk van je werkzaamheden.
Kan ik bestelde artikelen gratis retour sturen als deze niet bevallen?
Jazeker, als een artikel niet aan de wensen voldoet kun je deze gratis retour sturen. Wel vragen we om een product binnen 30 dagen retour te sturen en het artikel zoveel mogelijk in nieuwstaat te retourneren.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Hoelang geven jullie garantie op ergonomische accessoires?
De standaard garantie is 2 jaar op onze producten. Op kantoormeubilair is dat uiteraard langer en staat het aangegeven op de productpagina’s.
Wat is de juiste hoogte van het beeldscherm?
Veel beeldschermen staan te hoog ingesteld. Een licht neerwaartse kijkhoogte verkleint de kans op een slechte houding van de nek en is minder belastend voor de ogen. Plaats de bovenkant van het scherm daarvoor iets onder ooghoogte en kantel het scherm zo dat je ongeveer loodrecht op het scherm kijkt.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam, Breda en Waardenburg. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Ergo2go Rotterdam Experience Center. Je bent van harte welkom in ons Experience Center. Daar kun je al ons meubilair en ergonomische bureaustoelen uitproberen Rotterdam en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren. In Breda of Waardenburg werken wij op afspraak. +31 88 262 44 00  info@ergo2go.nl  

Misschien is dit wat je zoekt?

© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.