ErgoLine Riser Pro laptop en tablet verhoger

SKU
6107111
Speciale prijs € 56,95 Normale prijs € 79,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

De ErgoLine Riser Pro laptop en tablet verhoger is een verbazingwekkend lichte én ergonomische oplossing voor laptops en tablets! Ideaal voor Teams of Zoom overleg vanuit huis of langduriger gebruik van de laptop.

Het gebruik van de ErgoLine Riser Pro laptop en tablet verhoger voorkomt nekklachten. Langdurig met een laptop of tablet werken kan riskant zijn. Zeker in deze tijd van veel Teams of Zoom overleg vanuit huis of langduriger gebruik van de laptop. Langer dan 2 uur zonder houdingaanpassing is niet verantwoord en volgens de Arbo regelgeving niet toegestaan.

Een gekromde nek bij tablet en laptopgebruik is veelal de oorzaak van RSI of KANS. De Ergoline Pro Laptop- en Tablet standaard maakt daar een einde aan. Vouw hem uit om direct een solide, verstelbare standaard te creëren die uw laptop of tablet op een geschikte hoogte en kijkhoek brengt. De Ergoline Riser Pro helpt om jouw houding te verbeteren terwijl je werkt, waardoor het risico op ongemak, pijn en langdurige blessures wordt verminderd.

Je hoeft je overigens geen zorgen te maken over het extra gewicht in je tas. De Ergoline Riser Pro  Laptop- en Tablet standaard is gemaakt van een sterk, lichtgewicht materiaal genaamd Hylite. Hylite is een sandwich van 2 flinterdunne delen aluminium en een polypropyleen kern zodat het geheel buigzaam blijft. Het resultaat is een product dat prachtig strak, slank en licht is en tegelijkertijd een opmerkelijke sterkte biedt - zelfs in de bewegende delen (tests tonen aan dat de scharniertoepassing zelfs na 80.000 keer buigen).

Het slimme ontwerp betekent dat Ergoline Riser Pro volledig plat in te klappen is en een lichtgewicht handzame en ergonomisch toepassing is om jouw houding te verbeteren.

Voordelen van de ErgoLine Riser Pro laptop- en tabletverhoger

  • Een hybride ergonomische laptop- en tabletstandaard die geschikt is voor werken in een ergonomische houding
  • Sterk Hylite materiaal, licht en flexibel
  • Stabiel en veilig plaatsen van de tablet of laptop op juiste hoogte
  • Slim ontwerp vouwt volledig plat voor draagbaarheid
  • Kan eenvoudig worden geconfigureerd voor laptop of tablet
  • Keuze uit vele kijkhoeken

Koop de ErgoLine Riser Pro en begin morgen aan een betere werkplek

Met een praktische laptop standaard wordt een betere houding gegarandeerd tijdens het werken op de laptop. Zorg voor een goed afgestelde bureaustoel en bureau, zet het beeldscherm van je laptop op ooghoogte, gebruik een extern toetsenbord en losse muis. Voorkom nek- en rugklachten, ervaar zelf hoe de spanning in je nek en schouders afneemt!

Vragen over welke laptop standaard het best geschikt is? Ben je op zoek naar bijpassende ergonomische accesoires of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar!

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
MerkErgoLine
KlachtoplossingPreventief, Schouder, Nek
Garantie1 jaar
Afmeting product305 x 210 x 4 mm
Gewicht product290 gram
MateriaalHylite
Verstelbare hellingshoekNee
OpvouwbaarNee
Schermmaat12 inch, 13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch, 17 inch, 18 inch, 19 inch, 20 inch, 7 inch, 8 inch, 9.7 inch, 10.1 inch
Documenthouder geïntegreerdNee
SchrijfbladNee
FAQ
Kan ik nog werken op het toetsenbord van de laptop als deze op de laptopstandaard staat?
Laptopstandaarden moeten worden gebruikt in combinatie met een muis en toetsenbord. Ergonomisch werken zonder een extern toetsenbord en losse muis niet mogelijk. We leveren ook laptoppakketten, waaronder een laptopstandaard met muis en toetsenbord
Past de laptopstandaard op elke laptop?
De meeste zijn zo ontworpen dat ze het beste passen op laptops van standaardformaat (15,4 inch of kleiner). Verschillende zijn geschikt voor grotere laptops (tot 17 ’). Op elke productpagina staat tot welk formaat deze geschikt is.
Kan je een laptopstandaard overal mee naartoe te nemen?
De meeste van onze laptopstandaarden kunnen compact worden opgevouwen en zijn zeer licht van gewicht. Bekijk individuele modellen voor details.
Hoe dun kan de laptopstandaard worden opgevouwen?
Dit hangt af van het model. Sommige vouwen zo dun als 3 mm. Anderen zijn ongeveer 10 mm.
Zal een laptopstandaard er niet voor zorgen dat een laptop oververhit raakt?
Onze laptopstandaarden zijn hiervoor ontworpen door de materialen waaruit ze zijn gemaakt, en ventilatieopeningen of slanke profielen waardoor de laptop aan de uiteinden kan afkoelen.
Wat als de laptopstandaard niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Wat is het voordeel van een tabletstandaard voor op een bureau?
We gebruiken tablet voor veel verschillende dingen, bijvoorbeeld om de krant te lezen of te videobellen. Echt werken met een tablet kan natuurlijk ook. Wij verkopen verschillende soorten tablet houders die op tafel neer te zetten zijn.
Wat is het ergonomische voordeel van een tablethouder?
Tablets zijn voor ontzettend veel doeleinden bruikbaar. Vanuit ergonomisch aspect zijn het geen apparaten om uren met te werken. Door gebruik te maken van de tablethouder breng je het scherm meer op hoogte waarom je lichaamshouding verbetert. Door de tablet op een juiste manier op te stellen voorkom je RSI klachten.
Kan ik de tablet nog bedienen als deze op de tabletstandaard staat?
De tabletstandaards binnen ons assortiment zijn stabiel genoeg om het touchscreen te kunnen bedienen. Bij wat intensiever gebruik adviseren wij een extern toetsenbord en losse muis.
Hoe weet ik of mijn tablet past in de houder?
Al onze tablethouders voor op een tafel zijn geschikt voor bijna alle type tablets. Van kleiner dan 10 inch tot 22 inch. Dat maakt onze houders universeel inzetbaar.
Kan je een tabletstandaard gemakkelijk overal mee naartoe te nemen?
De meeste van onze tabletstandaarden kunnen compact worden opgevouwen en zijn zeer licht van gewicht. Bekijk individuele modellen voor details.
Wat als de tabletstandaard niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Welke ergonomische accessoires verkoopt ergo2go?
Ons assortiment bestaat uit accessoires die de houding verbeteren en daardoor fysieke klachten kunnen verminderen. Onze categorieën bestaan uit diverse standaards waar onder; laptopstandaards, tabletstandaards, telefoonhouders en monitorarmen. Daarnaast bieden we een scala aan steunen die extra comfort geven tijdens het werken met een muis of toetsenbord.
Welke ergonomische accessoires voor een thuiswerkplek?
Een laptopstandaard of tabletstandaard kunnen veel fysieke klachten voorkomen. Hiermee plaats je het beeldscherm op ooghoogte en verbeterd de lichaamshouding. Door dit te combineren met een los toetsenbord en externe muis creëer je gemakkelijk een ergonomische thuiswerkplek.
Wat is de ideale hoogte voor mijn laptopscherm?
De bovenste rand van je scherm moet ongeveer op ooghoogte worden geplaatst is de algemene regel. Wij adviseren om te hoogte af te stemmen op het deel van het scherm waar je het meest actief bent. Dit is persoonlijk en afhankelijk van je werkzaamheden.
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.