Ergoline Traveler Laptopstandaard

SKU
TRAVELER
Vanaf € 44,95 Normale prijs € 59,00
Levertijd: 1 werkdag
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Geschikt voor 10 - 22 inch laptopscherm
Max. 5 kg draagvermogen
Verstelbaar in 6 hoogteposities
Ultra-slank, opvouwbaar design
Lichtgewicht en compact

De Ergoline Traveler laptopstandaard is inklapbaar, gemakkelijk in gebruik en geschikt voor bijna iedere laptop en tablet. Dit model wordt geleverd inclusief beschermhoes, ideaal ter bescherming maar deze is ook te gebruiken als muismat. Als importeur van de Ergoline traveler laptopstandaard garanderen wij de laagste project/staffel prijs.

De Ergoline Traveler laptopstandaard is een lichte en compacte standaard voor tablet en laptop. Dit model is ideaal voor de mobiele laptopgebruiker. Hij is gemakkelijk in gebruik en geschikt voor bijna iedere laptop. Opvouwbaar en in 6 standen verstelbaar tot een hoek van 35 tot 52 graden. Met deze aluminium laptophouder haal je een robuuste, stabiele en niet kapot te krijgen standaard in huis.

Wat maakt deze Ergoline Traveler laptopstandaard zo goed?

Door zijn verstelbare pootjes kun je de Ergoline Traveler breder of smaller maken. Door dit unieke ontwerp transformeer je deze eenvoudig van een tabletstandaard naar een laptopstandaard. De goede stabiliteit en het draagvermogen maken dit model geschikt voor laptops tot wel 17 inch en 5 kilo.

Het ergonomische voordeel van een tablet- en laptopstandaard

Werken met een laptop of het veelvuldig gebruiken van een tablet kan klachten veroorzaken aan de schouders, nek en de rug. Met een laptop of tablet is het praktisch onmogelijk om een gezonde werkhouding aan te nemen. Het beeldscherm staat laag en de afstand toetsenbord-beeldscherm is veel te klein. De meeste mensen gebruiken de tablet op schoot, waarbij een ongezonde spanning komt op de nek en schouders. Ook op een bureau is de tablet geeft een tablet een verkeerde houding, omdat we geneigd zijn over de tablet of laptop heen te buigen. Door de tablet of tablet in een houder te zetten verbeter je de kijkhoek en daardoor je houding.

Optimaliseer je thuiswerkplek

In combinatie met een extern toetsenbord en een ergonomische muis beschik je over een complete ergonomische thuiswerkplek. Ideaal nu iedereen veelvuldig  met mobiele devices werkt. Voor compacte toetsenborden, verticale muizen en andere ergonomische accessoires kun je bij Ergo2go terecht. Naast onze webshop hebben we ook een experience center in Rotterdam waar alles vrijblijvend getest kan worden.

Koop vandaag een ergonomische laptophouder en begin morgen aan een betere werkplek

Met een praktische laptop standaard wordt een betere houding gegarandeerd tijdens het werken met een laptop of tablet. Zorg voor een goed afgestelde bureaustoel en bureau, zet het beeldscherm van je laptop op ooghoogte en gebruik een extern toetsenbord en losse muis. Hiermee voorkom je nek- en rugklachten. Ervaar zelf hoe de spanning in je nek en schouders afneemt.

Vragen over welke laptophouder het best geschikt is? Of ben je op zoek naar een tablethouder of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Als importeur van de Ergoline traveler laptopstandaard garanderen wij de laagste project/staffel prijs.

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
MerkErgoLine
KlachtoplossingPreventief, Schouder, Nek
Garantie1 jaar
Afmeting product250 x 180 x 10 mm (ingeklapt)
Gewicht product580 gram
Materiaalaluminium
Aantal standen6
Verstelbare hellingshoekJa
OpvouwbaarJa
Schermmaat10 inch, 11 inch, 12 inch, 13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch, 17 inch, 18 inch, 19 inch, 20 inch, 21 inch, 22 inch
Gewicht device5 kg
Documenthouder geïntegreerdNee
Aantal monitoren1
Accessoireslaptophouder, tablethouder
Hoogtebereik14 - 18 cm
SchrijfbladNee
Pluspunt 1Geschikt voor 10 - 22 inch laptopscherm
Pluspunt 2Max. 5 kg draagvermogen
Pluspunt 3Verstelbaar in 6 hoogteposities
Pluspunt 4Ultra-slank, opvouwbaar design
Pluspunt 5Lichtgewicht en compact
FAQ
Hoe hoog komt mijn beeldscherm bij de Ergoline Traveler latopstandaard?
In de meest gekantelde hoek is de Ergoline traveler zo'n 19 centimeter hoog. Dit is de hoogte waar het beeldscherm van je laptop begint. Tel de hoogte van je beeldscherm op bij de 19 centimeter hoogte van de traveler en je hebt ongeveer de maximale hoogte van de bovenkant van je beeldscherm.
Kan ik nog werken op het toetsenbord van de laptop als deze op de laptopstandaard staat?
Laptopstandaarden moeten worden gebruikt in combinatie met een muis en toetsenbord. Ergonomisch werken zonder een extern toetsenbord en losse muis niet mogelijk. We leveren ook laptoppakketten, waaronder een laptopstandaard met muis en toetsenbord
Past de laptopstandaard op elke laptop?
De meeste zijn zo ontworpen dat ze het beste passen op laptops van standaardformaat (15,4 inch of kleiner). Verschillende zijn geschikt voor grotere laptops (tot 17 ’). Op elke productpagina staat tot welk formaat deze geschikt is.
Kan je een laptopstandaard overal mee naartoe te nemen?
De meeste van onze laptopstandaarden kunnen compact worden opgevouwen en zijn zeer licht van gewicht. Bekijk individuele modellen voor details.
Hoe dun kan de laptopstandaard worden opgevouwen?
Dit hangt af van het model. Sommige vouwen zo dun als 3 mm. Anderen zijn ongeveer 10 mm.
Zal een laptopstandaard er niet voor zorgen dat een laptop oververhit raakt?
Onze laptopstandaarden zijn hiervoor ontworpen door de materialen waaruit ze zijn gemaakt, en ventilatieopeningen of slanke profielen waardoor de laptop aan de uiteinden kan afkoelen.
Wat als de laptopstandaard niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Welke ergonomische accessoires verkoopt ergo2go?
Ons assortiment bestaat uit accessoires die de houding verbeteren en daardoor fysieke klachten kunnen verminderen. Onze categorieën bestaan uit diverse standaards waar onder; laptopstandaards, tabletstandaards, telefoonhouders en monitorarmen. Daarnaast bieden we een scala aan steunen die extra comfort geven tijdens het werken met een muis of toetsenbord.
Wat zijn belangrijkste ergonomische accessoires voor een kantoorwerkplek?
Een goed ingerichte kantoorwerkplek begint met een bureau die in hoogte verstelbaar is en een bureaustoel die naar de mogelijkheid heeft om naar jouw postuur aan te passen. Accessoires en goede invoermiddelen zijn ook een belangrijke factor om comfortabel en prettig te kunnen werken achter een pc. Met een standaard wil je bereiken dat het beeldscherm van de monitor op een goede hoogte kan worden geplaatst en je een ergonomische houding kan aannemen. Daarin is het belangrijk om te kijken met welke monitor standaard je de gewenst hoogte kan instellen. Met accessoires zoals polssteunen en armsteunen wil je dat het in de eerste plaats comfort geeft. Houdingssteunen zoals een voetensteun geven de mogelijk om de hoogte te compenseren bij een niet goed verstelbare bureaustoel of vaste bureau hoogte.
Welke ergonomische accessoires voor een thuiswerkplek?
Een laptopstandaard of tabletstandaard kunnen veel fysieke klachten voorkomen. Hiermee plaats je het beeldscherm op ooghoogte en verbeterd de lichaamshouding. Door dit te combineren met een los toetsenbord en externe muis creëer je gemakkelijk een ergonomische thuiswerkplek.
Wat is de ideale hoogte voor mijn laptopscherm?
De bovenste rand van je scherm moet ongeveer op ooghoogte worden geplaatst is de algemene regel. Wij adviseren om te hoogte af te stemmen op het deel van het scherm waar je het meest actief bent. Dit is persoonlijk en afhankelijk van je werkzaamheden.
Kan ik bestelde artikelen gratis retour sturen als deze niet bevallen?
Jazeker, als een artikel niet aan de wensen voldoet kun je deze gratis retour sturen. Wel vragen we om een product binnen 30 dagen retour te sturen en het artikel zoveel mogelijk in nieuwstaat te retourneren.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Hoelang geven jullie garantie op ergonomische accessoires?
De standaard garantie is 2 jaar op onze producten. Op kantoormeubilair is dat uiteraard langer en staat het aangegeven op de productpagina’s.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam, Breda en Waardenburg. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Ergo2go Rotterdam Experience Center. Je bent van harte welkom in ons Experience Center. Daar kun je al ons meubilair en ergonomische bureaustoelen uitproberen Rotterdam en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren. In Breda of Waardenburg werken wij op afspraak. +31 88 262 44 00  info@ergo2go.nl  

Gerelateerde producten

Check items om aan winkelmandje toe te voegen of
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.