Microsoft Surface Pro laptop- en tablet standaard

SKU
6001515
€ 79,00
Levertijd: 1 werkdag
Stabiel voor touchscreen-gebruik
instebaar in 3 hoogtes
Lichtgewicht

De Microsoft Surface Pro laptop- en tablet standaard is extreem licht in gewicht, opvouwbaar en ontworpen voor gebruik met de Microsoft Surface laptop- en tabletversies. Door het in hoogte verstelbare ontwerp kan het Surface-scherm ook worden gekanteld met behulp van het integrale standaardscharnier.

De Microsoft Surface Pro laptop- en tablet standaard is een lichtgewicht, opvouwbare standaard exclusief ontworpen voor gebruik met de Microsoft Surface laptop- en tabletversies. Door het in hoogte verstelbare ontwerp kan het Surface-scherm ook worden gekanteld met behulp van het integrale standaardscharnier. Het is stabiel voor gebruik via het touchscreen. Bij voorkeur kun je hem professioneel gebruiken met extern compact toetsenbord en muis.

Voordelen van de Microsoft Surface laptop- en tablet standaard

  • Lichtgewicht (230 gram)
  • Stabiel voor touchscreen-gebruik
  • instebaar in 3 hoogtes
  • Te gebruiken met of zonder 'type cover keybioard' bevestigd
  • Made for today's digital nomads

Door het in hoogte verstelbare ontwerp kan het Surface scherm ook worden gekanteld met behulp van een geintegreerde standaardscharnier. 

Instelbaar

De ProStand is gemakkelijk in drie verschillende hoogtestanden in te stellen. Zo kunt u de bovenkant van het scherm tot een hoogte van maximaal 44 cm plaatsen.

Lichtgewicht

Door het strakke design sluit de laptopstandaard perfect aan op uw Microsoft Surface. Doordat deze super licht (230 gr.) is merkt u niet eens dat u hem bij hebt.

Wat is een Microsoft Surface laptop/tablet combinatie?

De Microsoft Surface is een tablet en laptop in één. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en diverse schermgroottes (12.3, 13.5 en 15 inch). Op het touchscreen kunt u met de vingers aantekeningen tijdens een werkoverleg of bewerkt u foto's in Photoshop. Er is een extern toetsenbord en muis te gebruiken van Microsoft (niet echt ergonomisch).

Ergonomisch door toevoeging van een Surface Pro standaard

Wij geven de voorkeur aan een compact toetsenbord en ergonomische muis te combineren met een speciale standaard waardoor u de Microsoft Surface op juiste kijkhoogte plaatst. Dit bevordert een comfortabele nekstand zodat u klachten als RSI kunt voorkomen. De Surface is een lichtgewicht laptop/tablet die samen met de Surface Standaard met een gewicht van minder dan 1.5 kilogram makkelijk mee te nemen is. Op de terugweg naar huis plaatst  u hem op het tafeltje en logt u snel in met uw eigen gezicht via de webcam en Windows Hello. Daarna geniet u tijdens de treinreis van een Netflix film op het hoge resolutie PixelSense beeldscherm.

Koop vandaag uw ergonomische laptop standaard en begin morgen aan een betere werkplek

Met een praktische laptop standaard of tablethouder wordt een betere houding gegarandeerd tijdens het werken op de laptop. Zorg voor een goed afgestelde bureaustoel en bureau, zet het beeldscherm van uw laptop op ooghoogte, gerbruik een extern toetsenbord en losse muis. Ervaar zelf hoe de spanning in uw nek en schouders afneemt!

Heeft u vragen over welke laptop standaard het best geschikt is? Bent u op zoek naar bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor u klaar!

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
MerkErgoLine
KlachtoplossingPreventief, Schouder, Nek
Garantie2 jaar
Afmeting productAfmeting opgevouwen: 331 * 206 * 2,5 mm
Gewicht product326 gram
Materiaalaluminium
Pluspunt 1Stabiel voor touchscreen-gebruik
Pluspunt 2instebaar in 3 hoogtes
Pluspunt 3Lichtgewicht
FAQ
Kan ik nog werken op het toetsenbord van de laptop als deze op de laptopstandaard staat?
Laptopstandaarden moeten worden gebruikt in combinatie met een muis en toetsenbord. Ergonomisch werken zonder een extern toetsenbord en losse muis niet mogelijk. We leveren ook laptoppakketten, waaronder een laptopstandaard met muis en toetsenbord
Past de laptopstandaard op elke laptop?
De meeste zijn zo ontworpen dat ze het beste passen op laptops van standaardformaat (15,4 inch of kleiner). Verschillende zijn geschikt voor grotere laptops (tot 17 ’). Op elke productpagina staat tot welk formaat deze geschikt is.
Kan je een laptopstandaard overal mee naartoe te nemen?
De meeste van onze laptopstandaarden kunnen compact worden opgevouwen en zijn zeer licht van gewicht. Bekijk individuele modellen voor details.
Hoe dun kan de laptopstandaard worden opgevouwen?
Dit hangt af van het model. Sommige vouwen zo dun als 3 mm. Anderen zijn ongeveer 10 mm.
Zal een laptopstandaard er niet voor zorgen dat een laptop oververhit raakt?
Onze laptopstandaarden zijn hiervoor ontworpen door de materialen waaruit ze zijn gemaakt, en ventilatieopeningen of slanke profielen waardoor de laptop aan de uiteinden kan afkoelen.
Wat als de laptopstandaard niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Wat is het voordeel van een tabletstandaard voor op een bureau?
We gebruiken tablet voor veel verschillende dingen, bijvoorbeeld om de krant te lezen of te videobellen. Echt werken met een tablet kan natuurlijk ook. Wij verkopen verschillende soorten tablet houders die op tafel neer te zetten zijn.
Wat is het ergonomische voordeel van een tablethouder?
Tablets zijn voor ontzettend veel doeleinden bruikbaar. Vanuit ergonomisch aspect zijn het geen apparaten om uren met te werken. Door gebruik te maken van de tablethouder breng je het scherm meer op hoogte waarom je lichaamshouding verbetert. Door de tablet op een juiste manier op te stellen voorkom je RSI klachten.
Kan ik de tablet nog bedienen als deze op de tabletstandaard staat?
De tabletstandaards binnen ons assortiment zijn stabiel genoeg om het touchscreen te kunnen bedienen. Bij wat intensiever gebruik adviseren wij een extern toetsenbord en losse muis.
Hoe weet ik of mijn tablet past in de houder?
Al onze tablethouders voor op een tafel zijn geschikt voor bijna alle type tablets. Van kleiner dan 10 inch tot 22 inch. Dat maakt onze houders universeel inzetbaar.
Kan je een tabletstandaard gemakkelijk overal mee naartoe te nemen?
De meeste van onze tabletstandaarden kunnen compact worden opgevouwen en zijn zeer licht van gewicht. Bekijk individuele modellen voor details.
Wat als de tabletstandaard niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Welke ergonomische accessoires verkoopt ergo2go?
Ons assortiment bestaat uit accessoires die de houding verbeteren en daardoor fysieke klachten kunnen verminderen. Onze categorieën bestaan uit diverse standaards waar onder; laptopstandaards, tabletstandaards, telefoonhouders en monitorarmen. Daarnaast bieden we een scala aan steunen die extra comfort geven tijdens het werken met een muis of toetsenbord.
Welke ergonomische accessoires voor een thuiswerkplek?
Een laptopstandaard of tabletstandaard kunnen veel fysieke klachten voorkomen. Hiermee plaats je het beeldscherm op ooghoogte en verbeterd de lichaamshouding. Door dit te combineren met een los toetsenbord en externe muis creëer je gemakkelijk een ergonomische thuiswerkplek.
Wat is de ideale hoogte voor mijn laptopscherm?
De bovenste rand van je scherm moet ongeveer op ooghoogte worden geplaatst is de algemene regel. Wij adviseren om te hoogte af te stemmen op het deel van het scherm waar je het meest actief bent. Dit is persoonlijk en afhankelijk van je werkzaamheden.

Gerelateerde producten

© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.