• Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug
 • Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug

ErgoLine gasveer 27 monitorarm & 11-17 Laptoparm

Artikel
ERGOLINEGASVEERLAPTOPARM
As low as 129,00 106,61
Levertijd: 1 werkdag

Gasveer verstelbare monitor- en laptoparm, geschikt voor monitoren van 17-27 inch met VESA aansluiting 100x100/75x75mm en 10-17 inch laptops/notebooks. Met snelkoppeling voor eenvoudige bevestiging van de monitor aan de arm. Deze slanke combinatie arm is gemaakt van hoogwaardig aluminium voor een stevige en stabiele bevestiging.

 • Gemaakt van hoogwaardig aluminium
 • 360 graden draaibaar
 • Maximale armlengte is 52 cm
As low as 129,00 106,61
Loading...Even geduld, we laden de productopties..
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Gasveer verstelbare monitor- en laptoparm, geschikt voor monitoren van 17-27 inch met VESA aansluiting 100x100/75x75mm en 10-17 inch laptops/notebooks. Met snelkoppeling voor eenvoudige bevestiging van de monitor aan de arm. Deze slanke combinatie arm is gemaakt van hoogwaardig aluminium voor een stevige en stabiele bevestiging.

Gasveer verstelbare monitor- en laptoparm, geschikt voor monitoren van 17-27 inch met VESA-aansluiting 100x100/75x75mm en 10-17 inch laptops/notebooks. Met snelkoppeling voor eenvoudige bevestiging van de monitor aan de arm. Deze slanke combinatie arm is gemaakt van hoogwaardig aluminium voor een stevige en stabiele bevestiging.

Kenmerken van de Ergoline gasveer tot 27" monitorarm & 11-17" Laptoparm

De monitor is 360 graden draaibaar en 145 graden kantelbaar. Zowel de monitor als de laptop kunnen op de meest ergonomische en comfortabele manier geplaatst worden. De maximale verlengingslengte is 52 cm, hoogte instelbaar van 3-40 cm. De laptop is 45 graden kantelbaar en kan op 42 cm hoogte komen.

Het plateau waar de laptop op rust is voorzien van zachte klemmen om de laptop te stabiliseren. Er is kabelgeleiding aanwezig. Via de gasveer is het gewicht instelbaar van 1.5 tot 9 kg. Klem of doorboor bevestiging standaard aanwezig. Geschikt voor tafel- of bureaublad dikte 20-60mm. 

Koop vandaag een ErgoLine monitor arm en begin morgen aan een betere werkplek!

Met een kwalitatieve monitor beugel wordt een betere houding gegarandeerd tijdens het werken op de laptop of pc. Zorg voor een goed afgestelde bureaustoel en bureau, zet de monitor van uw pc en/of laptop op ooghoogte en ervaar zelf hoe de spanning in uw nek en schouders afneemt.

Heeft u vragen over dit product, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor u klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Nee
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Gemaakt van hoogwaardig aluminium
 • 360 graden draaibaar
 • Maximale armlengte is 52 cm
Short Description

Gasveer verstelbare monitor- en laptoparm, geschikt voor monitoren van 17-27 inch met VESA aansluiting 100x100/75x75mm en 10-17 inch laptops/notebooks. Met snelkoppeling voor eenvoudige bevestiging van de monitor aan de arm. Deze slanke combinatie arm is gemaakt van hoogwaardig aluminium voor een stevige en stabiele bevestiging.

MerkErgoLine
KlachtoplossingSchouder, Nek, KANS
Garantie2 jaar
Materiaalaluminium
Aantal standentraploos in hoogte en diepte instelbaar
Verstelbare hellingshoekJa
OpvouwbaarNee
Schermmaat10 inch, 11 inch, 13 inch, 14 inch, 15 inch, 22 inch, 24 inch, 7 inch, 9 inch, 17 inch, 27 inch
Gewicht device< 9 kg
Documenthouder geïntegreerdNee
Aantal monitoren2
Accessoireslaptophouder, VESA bevestiging
Bevestigingbladklem
Klembereik20 - 60 mm
Hoogtebereik43 cm
Reikwijdte52 cm
Aantal scharnieren2
Gasveer/ Hydraulischgasveer
SchrijfbladNee
Pluspunt 1Geschikt voor monitor en laptop
Pluspunt 2Dynamische hoogteverstelling monitor
Pluspunt 3Laptoparm 45 graden kantelbaar, max. hoogte 42cm
Pluspunt 4Montage met bureauklem
Pluspunt 5Monitor 360 graden draaibaar
Customer Questions
Waarom een monitorarm?
Met een monitor arm positioneer je gemakkelijk je monitor op de juiste hoogte, in een comfortabel kijkhoek en op de juiste afstand. Daarnaast creëer je meer ruimte en een opgeruimd bureau. Een monitorbeugel zorgt voor een beter ingerichte ergonomische werkplek.
Wat is het praktische voordeel van een monitorarm?
Een computermonitor komt vanuit de verpakking meestal op een standaard. Deze standaard is in veel gevallen niet optimaal verstelbaar. Je kun hem wel op de juiste afstand zetten, soms ook beperkt verhogen maar dat is het ook wel. De juiste hoogte en kijkhoek kunnen instellen maken echt het verschil. Meer ruimte op je bureau voor andere zaken is ook een praktisch voordeel.
Bij welke klachten kan een monitorarm helpen?
Pijn in de rug, nek en schouders zijn de meest voorkomende klachten onder computergebruikers. Het optimaal positioneren van het beeldscherm is een belangrijke factor van een ergonomisch ingerichte werkplek.
Hoe stel je jouw monitor in op de juiste positie?
Plaats je monitor centraal voor je(Bij een monitorarm voor 2 monitoren is het van belang om 1 hoofdmonitor recht voor je te plaatsen) Armlengte afstand tot de monitor Bovenkant van de monitor op ooghoogte
Wat als de bestelde monitorarm niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Waarom is een monitorarm prettiger dan een monitorstandaard?
Het op hoogte brengen van de monitor gedaan worden met een monitorstandaard, een standaard met een in hoogte afstelbare voet of een monitorarm. Met zowel een monitorstandaard als een monitorarm heb je de mogelijkheid om je werkplek ergonomisch te optimaliseren door het beeldscherm op de juiste hoogte, te kantelen en op een armlengte afstand te positioneren. Als je beeldscherm in de meeste gevallen op dezelfde hoogte geplaatst blijft staan is een monitorstandaard een prima keuze, maar zodra je meer flexibiliteit wilt in de instelbaarheid kun je beter kiezen oor een monitorarm. De arm maakt het mogelijk om de monitor desgewenst te draaien, kantelen of verstellen. Deze extra flexibiliteit is prettig bij het gebruik van 2 beeldschermen, flexwerkplekken. Zonder moeite kun het beeldscherm verstellen, verplaatsen en kantelen en de arm zal stabiel vast blijven zitten zonder de mogelijkheid van omvallen en instabiliteit. Met een monitorstandaard is minder gemakkelijk en is het risico op omvallen groter. De voordelen en nadelen Een arm is gemakkelijker te verstellen, is flexibeler en zorgt voor een opgeruimd bureau. Het beeldscherm is met een monitorarm instelbaar in meerdere hoogtes en hoeken. Een standaard heeft vaak aanzienlijk minder mogelijkheden en beperkt zich tot hoogte instelbaarheid. Met een monitorarm bespaart je ruimte en een meer cleandesk. Bij gebruik van meedere monitoren adviseren wij een monitorarm voor 2 beeldschermen De montage van een monitorarm is vaak wat minder gemakkelijk. De arm moet bevestigt worden aan tafel met een klem of doormiddel van een bladdoorvoer. Dit kan de tafel beschadigen. Een standaard hoeft niet gemonteerd te worden aan tafel om deze vast te maken. Een monitorarm is in de meeste gevallen wat prijziger dan een monitorstandaard.
Welke ergonomische accessoires verkoopt ergo2go?
Ons assortiment bestaat uit accessoires die de houding verbeteren en daardoor fysieke klachten kunnen verminderen. Onze categorieën bestaan uit diverse standaards waar onder; laptopstandaards, tabletstandaards, telefoonhouders en monitorarmen. Daarnaast bieden we een scala aan steunen die extra comfort geven tijdens het werken met een muis of toetsenbord.
Wat zijn belangrijkste ergonomische accessoires voor een kantoorwerkplek?
Een goed ingerichte kantoorwerkplek begint met een bureau die in hoogte verstelbaar is en een bureaustoel die naar de mogelijkheid heeft om naar jouw postuur aan te passen. Accessoires en goede invoermiddelen zijn ook een belangrijke factor om comfortabel en prettig te kunnen werken achter een pc. Met een standaard wil je bereiken dat het beeldscherm van de monitor op een goede hoogte kan worden geplaatst en je een ergonomische houding kan aannemen. Daarin is het belangrijk om te kijken met welke monitor standaard je de gewenst hoogte kan instellen. Met accessoires zoals polssteunen en armsteunen wil je dat het in de eerste plaats comfort geeft. Houdingssteunen zoals een voetensteun geven de mogelijk om de hoogte te compenseren bij een niet goed verstelbare bureaustoel of vaste bureau hoogte.
Welke ergonomische accessoires voor een thuiswerkplek?
Een laptopstandaard of tabletstandaard kunnen veel fysieke klachten voorkomen. Hiermee plaats je het beeldscherm op ooghoogte en verbeterd de lichaamshouding. Door dit te combineren met een los toetsenbord en externe muis creëer je gemakkelijk een ergonomische thuiswerkplek.
Wat is de ideale hoogte voor mijn laptopscherm?
De bovenste rand van je scherm moet ongeveer op ooghoogte worden geplaatst is de algemene regel. Wij adviseren om te hoogte af te stemmen op het deel van het scherm waar je het meest actief bent. Dit is persoonlijk en afhankelijk van je werkzaamheden.
Kan ik bestelde artikelen gratis retour sturen als deze niet bevallen?
Jazeker, als een artikel niet aan de wensen voldoet kun je deze gratis retour sturen. Wel vragen we om een product binnen 30 dagen retour te sturen en het artikel zoveel mogelijk in nieuwstaat te retourneren.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam, Breda en Waardenburg. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Ergo2go Rotterdam Experience Center. Je bent van harte welkom in ons Experience Center. Daar kun je al ons meubilair en ergonomische bureaustoelen uitproberen Rotterdam en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren. In Breda of Waardenburg werken wij op afspraak. +31 88 262 44 00  info@ergo2go.nl  
Hoelang geven jullie garantie op ergonomische accessoires?
De standaard garantie is 2 jaar op onze producten. Op kantoormeubilair is dat uiteraard langer en staat het aangegeven op de productpagina’s.
Wat is de juiste hoogte van het beeldscherm?
Veel beeldschermen staan te hoog ingesteld. Een licht neerwaartse kijkhoogte verkleint de kans op een slechte houding van de nek en is minder belastend voor de ogen. Plaats de bovenkant van het scherm daarvoor iets onder ooghoogte en kantel het scherm zo dat je ongeveer loodrecht op het scherm kijkt.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.