• Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug
 • Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug

Cirque Smart Cat Pro touchpad bedraad

Artikel
1405000
129,00 106,61
Levertijd: 1-2 werkdagen

Het gerespecteerde Cirque-touchpad van het merk kan door elkaar worden gebruikt met uw standaard- of ergonomische muis en heeft een verscheidenheid aan ontwerpen. Het touchpad is plat, dus het kan buigen van de pols verminderen wanneer het correct wordt geplaatst.

 • Effectief bij schouderklachten
 • Meer afwisseling tussen beide handen
 • Te positioneren waar je wilt
129,00 106,61
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Rotterdam & Breda

Het gerespecteerde Cirque-touchpad van het merk kan door elkaar worden gebruikt met uw standaard- of ergonomische muis en heeft een verscheidenheid aan ontwerpen. Het touchpad is plat, dus het kan buigen van de pols verminderen wanneer het correct wordt geplaatst.

Het gerespecteerde Cirque-touchpad van het merk kan gecombineerd worden met een standaard- of ergonomische muis en heeft een verscheidenheid aan ontwerpen. Het touchpad is plat, dus het kan buigen van de pols verminderen wanneer het correct wordt geplaatst. Het wordt niet aanbevolen om het touchpad te gebruiken voor mensen die last hebben van hun vingers en handen. Het touchpad kan als extra muis op een PC of MAC worden gebruikt en kan dus worden gevarieerd.

Smart Cat Pro-touchpad los touchpad 

Het hoogste niveau van touchpad-niveau. Smart Cat PRO is een touchpad geschikt voor veeleisende computergebruikers. Het heeft de zogenaamde "hotkey", "surf" -functie, "scroll", "zoom" en andere aanpasbare opties.

Bestel vandaag nog een Cirque Smart Cat Pro touchpad bedraad en begin morgen aan een betere werkplek

Met de Cirque Smart Cat Pro touchpad bedraad wordt een betere houding gegarandeerd en verlaagt u de ongewenste spierspanning tijdens het muisgebruik. Zorg voor een goed passende muis voor jouw type werkzaamheden, eventueel een bijpassend toetsenbord en ervaar zelf hoe de spanning in je schouders en arm afneemt.

Experience Center in Rotterdam en Breda

Bezoek onze showroom in Breda of Rotterdam en ervaar zelf de diverse ergonomische muizen of vraag een proefplaatsing aan. Om klanten de mogelijkheid te bieden de producten voor het bestellen al een te zien, te voelen en te ervaren of om klanten inspiratie op te laten doen, hebben wij twee Experience Centers opgezet in Rotterdam en Breda. Deze Experience Centers bevatten alle ergonomische producten die jou helpen om gezonder en verantwoordelijker achter je bureau te kunnen werken. Kom jij binnenkort een keertje langs? Wij zijn geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en waarderen als je vooraf laat weten wanneer je langskomt.

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Effectief bij schouderklachten
 • Meer afwisseling tussen beide handen
 • Te positioneren waar je wilt
Short Description

Het gerespecteerde Cirque-touchpad van het merk kan door elkaar worden gebruikt met uw standaard- of ergonomische muis en heeft een verscheidenheid aan ontwerpen. Het touchpad is plat, dus het kan buigen van de pols verminderen wanneer het correct wordt geplaatst.

MerkCirque
KlachtoplossingSchouder, Nek
Garantie1 jaar
Afmeting producttouchpad 75 x 55 mm
Materiaalkunststof
Links_rechtsBeiden
Aantal knoppen4
Kabellengte180
Operating SystemMac, Windows
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Touchpad beschikt over 4 Hot Buttons
Pluspunt 2Talrijke aanraakbewegingen functies
Pluspunt 3Ideaal ter afwisseling op een standaard muis
Pluspunt 4Touchpad gedeelte is 7,6cm x 5cm.
Customer Questions
Wat kun je doen tegen een muisarm?
Met de juiste aanpassingen kun je een muisarm voorkomen. Een algemene muisarm behandeling is er helaas niet. Ontspanning, beweging en afwisseling tussen de pijnlijke lichaamsdelen zijn belangrijke aandachtspunten. Je kunt wel preventieve maatregelen nemen om het krijgen van een muisarm uit te stellen of te voorkomen. De onderstaande muisarm tips zijn zowel curatief als preventief interessant. Richt je werkplek ergonomisch in. Maak hierbij gebruik van een goede ergonomische muis en compact toetsenbord , zorg ervoor dat je beeldscherm op ooghoogte staat met een monitorarm of laptopstandaard. Denk aan je houding. Je houding is een belangrijke factor voor een gezonde, energieke en productieve werkdag. Zeker nu we allemaal thuiswerken en veel minder kunnen bewegen. Probeer toch te bewegen en daar momenten voor te pakken. Vermijd teveel stress. Bij te veel stress is het niet mogelijk om spieren te ontspannen. Vermijd een hoge werkdruk, beperk de duur van het computerwerkzaamheden en las regelmatig rustpauzes in, wissel regelmatig van houding, loop regelmatig een stukje. Wissel werkzaamheden af. Werk niet uren achter elkaar met de muis en toetsenbord. Probeer werkzaamheden te af te wisselen waar geen muis of toetsenbord voor nodig is. Neem regelmatig een korte pauze. Tijdens micropauzes wordt de aandacht van het hoofd en beeldscherm gedurende een paar seconden verplaatst naar het lichaam, en met name naar de schouders, de handen en de ademhaling. Deze korte momenten kunnen een groot verschil maken in de ontspanning en overbelasting. Gebruik sneltoetsen. Veel functies van de muis zijn ook met je toetsenbord uit te voeren. Hier kun je 2 handen bij gebruiken, waardoor je kan afwisselen. Navigeren door menu's, knippen en plakken van stukken tekst. Gebruik ergonomische hulpmiddelen. Er zijn tal van mogelijkheden die jou kunnen helpen van je klachten af te komen. Een polssteun, een armsteun, een ergonomische bureaustoel of zit-sta bureau het zijn allemaal hulpmiddelen die je preventief of curatief kunt inzetten om klachten te verminderen of te voorkomen. Laat je adviseren door een specialist. Ons expertise centrum in Rotterdam kun je vrijblijvend bezoeken. Een muisarm kan dusdanig veel klachten opleveren dat je niet meer weet welke aanpassingen aan je leef- en werkstijl je nog kunnen helpen. Wij denken graag met je mee!
Waarom is centraal gepostioneerd werken met een trackpad beter?
Een trackpad of centrische muis heeft voornamelijk als doel je houding te centreren. Het toetsenbord ligt recht voor je, de muis bedien je voor je toetsenbord. Dit type ergonomische muis geeft maximaal comfort en meer ontspannen schouders. De belasting en spierspanning kan je goed verdelen links- en rechts tussen handen en armen. De grootste verschillen met een traditionele muis zijn; De trackpad muis is een centrale muis die voor het toetsenbord wordt geplaatst Je pols en onderarm wordt in een meer natuurlijke stand geplaatst Meer afwisseling tussen beide handen trackpads kunnen zowel rechts- als linkshandig of met beide handen worden bediend
Bij welke klachten helpt een trackpad?
Wij adviseren een trackpad ergonomische muis voornamelijk bij schouderklachten en bij wie de RSI klachten al wat verder gevorderd zijn. Maar dat betekend zeker niet dat het alleen bij klachten ingezet kan worden. Het is een zeer gebruiksvriendelijke muis die gemakkelijk laat afwisselen tussen links- en rechtshandige bediening. De standaard bijgeleverde polssteunen geven extra comfort tijdens gebruik.
Voor welk type werkzaamheden is een trackpad muis geschikt?
Bij administratieve taken en middelmatig muisgebruik en om af te wisselen is een trackpad muis een goed product. Ook bij intensief muisgebruik is een trackpad prima geschikt. Voor tekenaars en veel accuraat muiswerk adviseren wij een andere ergonomische muis.
Wat als de trackpad niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Wat is een goede ergonomische muis?
Een goede ergonomische muis past bij jouw handmaat, sluit aan bij jouw type muiswerkzaamheden en geeft een meer natuurlijke houding van hand, pols en arm. Ons assortiment bestaat uit verticale muizen, rollermuizen, trackball muizen en penmuizen. Ergonomische muizen voorkomen en verminderen pijnklachten bij intensief muisgebruik. 
Wat maakt een muis ergonomisch?
Het ergonomische ontwerp van de muis moet de spierspanning verlagen en het comfort verhogen. Ook hier geldt dat de muis goed moet aansluiten bij jouw handmaat en klachten zoals RSI of een muisarm voorkomt en vermindert. Ergo2go maakt de keuze voor een ergonomische muis gemakkelijker door onze selectietool en de mogelijkheid om te testen op locatie in Rotterdam en Breda.
Waarom heb ik een ergonomische muis nodig?
Wij geven altijd het voorbeeld van de schaar die een kapper gebruikt. Kappersscharen zijn bijna altijd afgestemd op de dikte van de vingers en handmaat. Een ergonomische muis, ook wel verticale muis of RSI muis genoemd zorgt door zijn speciale design ook dat deze is afgestemd naar jouw handmaat. Een muisarm of het carpale tunnel syndroom wordt hiermee curratief en preventief aangepakt.
Wat zijn de voordelen van een ergonomische muis?
De natuurlijke houding van de arm en hand word gestimuleerd. Het zorgt voor goede ondersteuninig van de hand en vermindert spierspanning. Daarnaast moet een ergonomische muis het comfort verhogen.
Bij welke klachten helpt een ergonomische muis?
Wij adviseren dit model muis voornamelijk bij hand, arm, schouder en polsklachten. RSI en een muisarm zijn veel gehoorde narigheden. Door de ergonomische vorm worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor overbelasting en spierspanning in je armen afneemt zowel curatief als preventief.
Wat als het bestelde ergonomische muis niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg. Locatie Rotterdam  Vareseweg 43 3047 AT Rotterdam   Locatie Breda Minervum 7243 4817 ZJ Breda
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.