Voetpedaal muis

Voetpedaal

Het kiezen van een voetpedaal

Met de voetpedaal muis kun je muisklikken uitvoeren en ook macro´s instellen of andere terugkerende handelingen programmeren. Deze muis pedalen zijn ideaal voor handsfree computertoepassingen zoals transcriptie of medische/tandheelkundige fotografie. Uitermate geschikt voor medische of industriële omgevingen.

Top 3 voetpedalen

Wij bieden 3 verschillende modellen aan. De standaards fabrieksprogrammering biedt linker- en rechtermuisklikacties, inclusief een dubbelklik op het middelste pedaal. De nieuwe driverless programmering maakt het snel en eenvoudig om het pedaal te programmeren om toetsenbordacties en productiviteitsverhogende macro's uit te voeren.

Veel gestelde vragen over voetpedalen

Ergo2go heeft jarenlange ervaring met het maken van juiste keuze, daarom leveren wij verschillende voetpedalen, zodat iedereen de juiste keuzes kan maken die qua werkzaamheden goed comfortabel past.

Welke toetsenbordacties en combo’s kan ik programmeren met dit voetpedaal?
Met de voetpedalen van het merk Kinesis kan je eenvoudige tekstconfiguratiebestanden programmeren of rechtstreeks bewerken. Maak tekstmacro's, aangepaste toetsenreeksen of combinaties voor elke softwaretoepassing die sneltoetsen/invoeren voor toetsenbord en muis herkent. Bijvoorbeeld; Enter Shift Tab Cut Copy Paste Select All Any multi-modifier key combos (e.g, Shift+Ctrl+J)
Toepassingen voor een voetpedaal muis?
Wij zien voornamelijk interesse voor voetpedaal pc bediening binnen de medische en industriële omgeving. Daarnaast zien wij tevreden gebruikers onder andere; Software ontwikkelaar Transcriptie Foto-/videobewerking Callcenter Tandartspraktijken (intraorale camerabediening) Pathologie Radiologie Echografie
Hebben jullie een fysieke winkel met pc voetpedalen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze van een voetpedaal muis en andere ergonomische muizen. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De ErgoGroup waar wij onder vallen heeft fysieke winkels in Rotterdam, Breda en Waardenburg. Het grootste aanbod bureaustoelen en volledige assortiment ergonomische accessoires voor op kantoor is te proberen in ons Rotterdam Experience Center. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor advies. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip.
Heeft dit toetsenbord met grote toetsen extra USB poorten?
Ja, van het merk Ergoline heeft twee USB-poorten aan de achterkant.

3 Items

per pagina
Set Descending Direction

3 Items

per pagina
Set Descending Direction
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.