• Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug
 • Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug

Kinesis Savant Elite2 triple pedaal - voetmuis 3 pedalen

Artikel
4002701
289,00 238,84
Levertijd: 1 werkdag

Een Savant Elite2 (SE2) -voetpedaal is een uitstekende ergonomische versterker die onnodige hand- en armbelasting kan elimineren door muisklikken en onhandige toetscombinaties te verminderen. SE2-pedalen zijn ook geweldig voor handsfree computertoepassingen zoals transcriptie of medische / tandheelkundige fotografie. Het drievoudige voetpedaal is het meest veelzijdige lid van de SE2-familie.

 • Voor het overnemen van muiskliks.
 • Programmeerbaar USB-voetpedaal.
 • Ideaal voor handsfree computertoepassingen
289,00 238,84
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Een Savant Elite2 (SE2) -voetpedaal is een uitstekende ergonomische versterker die onnodige hand- en armbelasting kan elimineren door muisklikken en onhandige toetscombinaties te verminderen. SE2-pedalen zijn ook geweldig voor handsfree computertoepassingen zoals transcriptie of medische / tandheelkundige fotografie. Het drievoudige voetpedaal is het meest veelzijdige lid van de SE2-familie.

Hoe werkt de bediening van de muis met 3 pedalen van Kinesis 

Fabrieksprogrammering biedt standaard links- en rechtermuisklikacties, afhankelijk van de aansluiting waarop het pedaal is aangesloten (koop en sluit een tweede pedaal aan voor twee externe ingangen). De nieuwe driverloze programmering maakt het snel en gemakkelijk om de aansluitingen te wijzigen om toetsenbordacties en productiviteitsverhogende macro's uit te voeren.

Voorbeelden van toetsenbordacties en combo's

 • Enter
 • Spatie
 • Tab
 • Knippen
 • Kopiëren
 • Plakken
 • Selecteer alles
 • Elke toetscombinatie met meerdere modificatoren (bijvoorbeeld Shift + Ctrl + J)

Houd een aangepaste pedaaltoepassing in gedachten. U kunt beide aansluitingen opnieuw programmeren met de niet-te installeren SE2 SmartSet-app of door de eenvoudige tekstconfiguratiebestanden die op de pedalen zijn opgeslagen, rechtstreeks te bewerken. Maak tekstmacro's, aangepaste toetsreeksen of combinaties voor elke softwaretoepassing die sneltoetsen / invoer van toetsenbord en muis herkent.

SE2 SmartSet App

De SmartSet-app is een eenvoudig te gebruiken grafische gebruikersinterface voor het programmeren van uw SE2-regeleenheid. Windows- en Mac-versies van de app zijn voorgeladen in het flash-geheugen van de module voor gemakkelijke toegang en alle toegewezen acties worden op de module opgeslagen, zodat deze van computer naar computer kan worden verplaatst en met verschillende invoerapparaten kan worden gekoppeld zonder herprogrammering.

SmartSet App GUI voor Windows en Mac

In welke omgevingen kan ik dit de muis pedaal gebruiken?

 • Software ontwikkelaar
 • Transcriptie
 • Foto- / videobewerking
 • Callcenter
 • Tandartspraktijken (intraorale camerabediening)
 • Pathologie
 • Radiologie
 • Echografie

Bestel vandaag nog een Kinesis voetpedaalmuis en begin morgen aan een betere werkplek

Met de Savant Elite2 voetpedaal muis wordt een betere houding gegarandeerd en verlaagt u de ongewenste spierspanning tijdens het muisgebruik. 

Ergonomisch Experience Center in Rotterdam en Breda

Bezoek onze showroom in Breda of Rotterdam voor persoonlijk advies en ervaar zelf de diverse ergonomische muizen of vraag een proefplaatsing aan.

Om klanten de mogelijkheid te bieden de producten voor het bestellen al een te zien, te voelen en te ervaren of om klanten inspiratie op te laten doen, hebben wij twee Experience Centers opgezet in Rotterdam en Breda. Deze Experience Centers bevatten alle ergonomische producten die jou helpen om gezonder en verantwoordelijker achter je bureau te kunnen werken. Kom jij binnenkort een keertje langs? Wij zijn geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en waarderen als je vooraf laat weten wanneer je langskomt.

More Information
Kan ik dit product retourneren?Nee
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Voor het overnemen van muiskliks.
 • Programmeerbaar USB-voetpedaal.
 • Ideaal voor handsfree computertoepassingen
Price incl tax239,00
Price excl tax197,52
Short Description

Een Savant Elite2 (SE2) -voetpedaal is een uitstekende ergonomische versterker die onnodige hand- en armbelasting kan elimineren door muisklikken en onhandige toetscombinaties te verminderen. SE2-pedalen zijn ook geweldig voor handsfree computertoepassingen zoals transcriptie of medische / tandheelkundige fotografie. Het drievoudige voetpedaal is het meest veelzijdige lid van de SE2-familie.

MerkKinesis
KlachtoplossingSchouder, Nek, Onderarm, Elleboog
Garantie2 jaar
Afmeting product270 x 180 x 30 mm
Gewicht product1361 gram
Materiaalmetaal-kunstof
Aantal knoppen3
Kabellengte280
Operating SystemWindows, Mac, Android
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningJa
USB HubNee
Pluspunt 1Voor het overnemen van muiskliks
Pluspunt 2Programmeerbaar USB-voetpedaal
Pluspunt 3Ideaal voor handsfree computertoepassingen
Customer Questions
Wat kun je doen tegen een muisarm?
Met de juiste aanpassingen kun je een muisarm voorkomen. Een algemene muisarm behandeling is er helaas niet. Ontspanning, beweging en afwisseling tussen de pijnlijke lichaamsdelen zijn belangrijke aandachtspunten. Je kunt wel preventieve maatregelen nemen om het krijgen van een muisarm uit te stellen of te voorkomen. De onderstaande muisarm tips zijn zowel curatief als preventief interessant. Richt je werkplek ergonomisch in. Maak hierbij gebruik van een goede ergonomische muis en compact toetsenbord , zorg ervoor dat je beeldscherm op ooghoogte staat met een monitorarm of laptopstandaard. Denk aan je houding. Je houding is een belangrijke factor voor een gezonde, energieke en productieve werkdag. Zeker nu we allemaal thuiswerken en veel minder kunnen bewegen. Probeer toch te bewegen en daar momenten voor te pakken. Vermijd teveel stress. Bij te veel stress is het niet mogelijk om spieren te ontspannen. Vermijd een hoge werkdruk, beperk de duur van het computerwerkzaamheden en las regelmatig rustpauzes in, wissel regelmatig van houding, loop regelmatig een stukje. Wissel werkzaamheden af. Werk niet uren achter elkaar met de muis en toetsenbord. Probeer werkzaamheden te af te wisselen waar geen muis of toetsenbord voor nodig is. Neem regelmatig een korte pauze. Tijdens micropauzes wordt de aandacht van het hoofd en beeldscherm gedurende een paar seconden verplaatst naar het lichaam, en met name naar de schouders, de handen en de ademhaling. Deze korte momenten kunnen een groot verschil maken in de ontspanning en overbelasting. Gebruik sneltoetsen. Veel functies van de muis zijn ook met je toetsenbord uit te voeren. Hier kun je 2 handen bij gebruiken, waardoor je kan afwisselen. Navigeren door menu's, knippen en plakken van stukken tekst. Gebruik ergonomische hulpmiddelen. Er zijn tal van mogelijkheden die jou kunnen helpen van je klachten af te komen. Een polssteun, een armsteun, een ergonomische bureaustoel of zit-sta bureau het zijn allemaal hulpmiddelen die je preventief of curatief kunt inzetten om klachten te verminderen of te voorkomen. Laat je adviseren door een specialist. Ons expertise centrum in Rotterdam kun je vrijblijvend bezoeken. Een muisarm kan dusdanig veel klachten opleveren dat je niet meer weet welke aanpassingen aan je leef- en werkstijl je nog kunnen helpen. Wij denken graag met je mee!
Wat is een goede ergonomische muis?
Een goede ergonomische muis past bij jouw handmaat, sluit aan bij jouw type muiswerkzaamheden en geeft een meer natuurlijke houding van hand, pols en arm. Ons assortiment bestaat uit verticale muizen, rollermuizen, trackball muizen en penmuizen. Ergonomische muizen voorkomen en verminderen pijnklachten bij intensief muisgebruik. 
Wat maakt een muis ergonomisch?
Het ergonomische ontwerp van de muis moet de spierspanning verlagen en het comfort verhogen. Ook hier geldt dat de muis goed moet aansluiten bij jouw handmaat en klachten zoals RSI of een muisarm voorkomt en vermindert. Ergo2go maakt de keuze voor een ergonomische muis gemakkelijker door onze selectietool en de mogelijkheid om te testen op locatie in Rotterdam en Breda.
Waarom heb ik een ergonomische muis nodig?
Wij geven altijd het voorbeeld van de schaar die een kapper gebruikt. Kappersscharen zijn bijna altijd afgestemd op de dikte van de vingers en handmaat. Een ergonomische muis, ook wel verticale muis of RSI muis genoemd zorgt door zijn speciale design ook dat deze is afgestemd naar jouw handmaat. Een muisarm of het carpale tunnel syndroom wordt hiermee curratief en preventief aangepakt.
Wat zijn de voordelen van een ergonomische muis?
De natuurlijke houding van de arm en hand word gestimuleerd. Het zorgt voor goede ondersteuninig van de hand en vermindert spierspanning. Daarnaast moet een ergonomische muis het comfort verhogen.
Bij welke klachten helpt een ergonomische muis?
Wij adviseren dit model muis voornamelijk bij hand, arm, schouder en polsklachten. RSI en een muisarm zijn veel gehoorde narigheden. Door de ergonomische vorm worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor overbelasting en spierspanning in je armen afneemt zowel curatief als preventief.
Wat als het bestelde ergonomische muis niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg. Locatie Rotterdam  Vareseweg 43 3047 AT Rotterdam   Locatie Breda Minervum 7243 4817 ZJ Breda
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Welke toetsenbordacties en combo’s kan ik programmeren met dit voetpedaal?
Met de voetpedalen van het merk Kinesis kan je eenvoudige tekstconfiguratiebestanden programmeren of rechtstreeks bewerken. Maak tekstmacro's, aangepaste toetsenreeksen of combinaties voor elke softwaretoepassing die sneltoetsen/invoeren voor toetsenbord en muis herkent. Bijvoorbeeld; Enter Shift Tab Cut Copy Paste Select All Any multi-modifier key combos (e.g, Shift+Ctrl+J)
Toepassingen voor een voetpedaal muis?
Wij zien voornamelijk interesse voor voetpedaal pc bediening binnen de medische en industriële omgeving. Daarnaast zien wij tevreden gebruikers onder andere; Software ontwikkelaar Transcriptie Foto-/videobewerking Callcenter Tandartspraktijken (intraorale camerabediening) Pathologie Radiologie Echografie
Hebben jullie een fysieke winkel met pc voetpedalen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze van een voetpedaal muis en andere ergonomische muizen. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De ErgoGroup waar wij onder vallen heeft fysieke winkels in Rotterdam, Breda en Waardenburg. Het grootste aanbod bureaustoelen en volledige assortiment ergonomische accessoires voor op kantoor is te proberen in ons Rotterdam Experience Center. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor advies. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.