• Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Niet goed geld terug

ErgoLine arm support set - extra comfort

Artikel
8007500
64,95 53,68
Levertijd: 1 werkdag

Met de Ergoline zachte armleuning pads maak je bureaustoel armleuningen veel zachter en comfortabeler. De met gel en schuim gevulde kussens passen op iedere bureaustoel armleggers en worden geleverd in de kleur zwart (set van 2). 

 • Reduceert drukgevoeligheid van je elleboog
 • Extra comfortabele armleggers
 • Universele maat, past op iedere bureaustoel
64,95 53,68
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Met de Ergoline zachte armleuning pads maak je bureaustoel armleuningen veel zachter en comfortabeler. De met gel en schuim gevulde kussens passen op iedere bureaustoel armleggers en worden geleverd in de kleur zwart (set van 2). 

Met de Ergoline zachte armpads voor armleuning bureaustoel voorkom je pijn of gevoeligheidsklachten aan de elleboog en onderarm. De ervaring leert dat de standaard armleuning van een bureaustoel vaak te hard is. Armleggers van bureaustoelen worden standaard uitgevoerd met een harde ondergrond. Met deze Ergoline armsupport verandert de harde armleuning is een comfortabele steun voor je armen en ellebogen. Deze set met gel gevulde kussens is bedoeld om een comfortabel zacht gevoel te geven aan je elleboog en onderam. Het komt nogal eens voor dat de armllegger van een bureaustoel niet voldoende omhoog geplaatst kan worden voor een goede stand van de armen en schouders. Met deze armsupport kun je de armleuning met 2/3 cm verhogen. Deze met gel en schuim gevulde kussens passen op bijna iedere armleuning(max. 30 cm lang) en worden geleverd in de kleur zwart (set van 2).

Kenmerken van de Ergoline zachte armpads voor bureaustoel armlegger

 • Gelvulling geeft comfortabele en zachte ondersteuning van uw elleboog en onderarm
 • Reduceert drukgevoeligheid van uw elleboog
 • Geeft preventief extra comfort en ondersteuning
 • Beinvloedt doorbloeding en herstel positief door het verdelen van drukpunten
 • Past op iedere stoelleuning (max. 30 cm lang)
 • Wordt geleverd in het zwart als set van 2
 • Comfortabele lycra stoffering 

Bestel vandaag jouw Ergoline armpads voor je bureaustoel armlegger

Bestel vandaag jouw zachte armpads voor aan je bureaustoe en ervaar zelf het verschil in comfort! Met zachte armleggers wordt een betere werkhouding gegarandeerd en wordt ongewenste spierspanning verlaagd en comfort verhoogt tijdens het werken.

Bezoek onze showroom in Breda of Rotterdam en ervaar zelf de diverse ergonomische artikelen 

Om klanten de mogelijkheid te bieden de producten voor het bestellen al een te zien, te voelen en te ervaren of om klanten inspiratie op te laten doen, hebben wij twee Experience Centers opgezet in Rotterdam en Breda. Deze Experience Centers bevatten alle ergonomische producten die jou helpen om gezonder en verantwoordelijker achter je bureau te kunnen werken. Kom jij binnenkort een keertje langs?

Vragen over deze armsteun of bureaustoelen? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Nee
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Reduceert drukgevoeligheid van je elleboog
 • Extra comfortabele armleggers
 • Universele maat, past op iedere bureaustoel
Short Description

Met de Ergoline zachte armleuning pads maak je bureaustoel armleuningen veel zachter en comfortabeler. De met gel en schuim gevulde kussens passen op iedere bureaustoel armleggers en worden geleverd in de kleur zwart (set van 2). 

MerkErgoLine
Garantie1 jaar
Verstelbare hellingshoekNee
OpvouwbaarNee
Documenthouder geïntegreerdNee
SchrijfbladNee
Pluspunt 1Comfort voor de elleboog
Pluspunt 2Bij elleboogklachten
Pluspunt 3Bij tennis- en golferselleboog
Pluspunt 4Bij Cubitale tunnelsyndroom
Pluspunt 5Bij binnenbandletsel
Customer Questions
Wat is het voordeel van een zit-stahulp?
Het grootste voordeel zit in de mogelijkheid om af te wisselen. Afwisseling tussen verschillende lichaamshoudingen is het belangrijkste bij werkplekken waar weinig tot geen beweging vereist is.  Langdurig zitten kan leiden tot fysieke klachten. Dit uit zich bijvoorbeeld in de vorm van rugklachten of overbelasting. Met een zit-sta kruk kan je diverse houdingen aannemen en hierin afwisselen.
Hoelang geven jullie garantie op ergonomische accessoires?
De standaard garantie is 2 jaar op onze producten. Op kantoormeubilair is dat uiteraard langer en staat het aangegeven op de productpagina’s.
Hoe kan ik mijn bureaustoel het beste instellen?
Probeer je bureaustoel zo in te stellen dat je voeten goed ondersteund worden door de grond of een voetenbankje of bijvoorbeeld een plank. Knieën op dezelfde hoogte als je heupen, bovenbenen comfortabel ondersteund door de stoel. Door het onderste deel van je rug net wat extra te ondersteunen met bijvoorbeeld een kussen voorkom je rugklachten. Uiteraard is een goed instelbare bureaustoel van groot belang ook bij thuis werken.
Hoeveel uren per dag kan ik de Aeris Swopper gebruiken?
Wanneer je begint met zitten op de Swopper kun je deze ongeveer 2 uur per dag gebruiken, afhankelijk van je conditie. Na een aantal weken kan je dit verder uitbouwen. 
Wat is de ideale zithoogte op een Swopper?
De zithoogte is afhankelijk van de lichaamslengte van de gebruiker. De zithouding op een Swopper kruk is anders dan op een bureaustoel, de hoek van de knieën is wil je groter hebben dan 90 graden
Wat betekent Hybride Werken?
Hybride werken is het flexibel kiezen van locatie waar gewerkt kan worden. Gedeeltelijk thuiswerken en gedeeltelijk op kantoor werken. Bekijk ons assortiment thuiswerk met laptopstandaard. 
Wat zijn de voordelen van Hybride Werken?
Hybride Werken heeft een stroomversnelling gekregen in de afgelopen 2 jaar. Het laat de meest ideale factoren van thuis- en kantoorwerken samenkomen. Vanuit de praktijk laat het hybride werken zien dat het als prettig wordt ervaren door de meest mensen. Het tijd- en plaats onafhankelijk werken zijn het grootste voordeel, ook geeft het een verhoogde productiviteit, meer focus en meer werkplezier. Daarnaast geeft het minder werkverkeer wat weer resulteert een beter klimaat.
Waarom is goed zitten zo belangrijk?
Een goede zitoplossing is belangrijk om fit en vitaal te blijven. Een goede zithouding afgestemd op jouw postuur en werkzaamheden resulteert in meer comfort en minder kans op fysieke klachten. Een goede zithouding zorgt ervoor dat de natuurlijk s-vorm van de wervelkolom optimaal wordt ondersteund.
Wat is het belang van een gezonde thuiswerkplek?
Het belang van een goed ingerichte werkplek wordt vaak onderschat bij thuiswerken. Gelukkig komt er steeds meer budget vanuit werkgevers om een ergonomische werkplek te creëren. Een verkeerd ingestelde werkplek kan al in korte termijn zorgen voor rug-, nek- en armklachten. Ergo2go denkt graag mee om jouw werkplek op een ergonomische manier in te richten.
Welke ergonomische zitoplossing past bij jouw situatie?
Een goede zitoplossing is van essentieel belang. Wil je zeker weten of de ergonomische bureaustoel, zadelkruk of zitbal aan jouw verwachtingen voldoet? Geen probleem, want je krijgt naast online of telefonisch deskundig advies de mogelijkheid om al onze ergonomische zitoplossingen in onze showrooms in Breda of Rotterdam vrijblijvend te testen. Gezien de huidige situatie werken wij wel op afspraak.
Waarom is advies van belang bij de keuze van een goede bureaustoel?
 Onze oefentherapeut en ergonomisch adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wij begrijpen dat je zeker wilt zijn van je aanschaf en deskundig advies draagt bij  het maken van een goede keuze. Naast deskundig advies op locatie binnen je eigen omgeving biedt Ergo2go je ook de mogelijkheid om vrijblijvend ons Experience center in Rotterdam of Breda te bezoeken. Bij online aankopen geven wij een 30 dagen gratis proefplaatsing van de diverse zitoplossingen.
Wat is een goede zadelkruk?
Wij adviseren bij intensief gebruik de zadelkrukken van het merk Score. Een aantal modellen zijn uitgevoerd met een kantelmechanisme. Dit dient ervoor het bekken te kantelen, waardoor je een meer natuurlijke lichaamshouding krijgt tijdens het zitten op de kruk. Naast zadelkrukken hebben wij ook diverse balanskrukken binnen ons assortiment.
Welke maat zitbal past bij mijn lengte?
Wil je een zitbal aanschaffen? Als algemene regel geldt; heb je een lichaamslengte van 155cm tot maximaal 175cm adviseren wij een zitbal van het formaat 60 - 65cm versie. Bij een postuur van 175 cm tot maximaal 195 cm adviseren wij de 70 - 75cm zitbal. Deze maatvoering is van toepassing op de merken Vluv zitballen en Togo zitballen.
Hoe hard moet ik een zitbal oppompen?
De zitbal van de merken Vluv en Togu die wij leveren kun je zelf oppompen door middel van een fietspomp of door het meegeleverde handpomp. Probeer de bal op te pompen totdat de bal de genoemde grootte en hoogte bereikt heeft. Dit betekend dat als je een zitbal gekocht hebt van 65 cm, je de bal tot een hoogte van 65 cm op moet pompen
Hoe zit je goed op een zitbal?
De zithoogte is goed als de bekken iets boven de knieën zijn geplaatst, zodat de dijen licht schuin naar beneden zijn gebogen. Wij adviseren een zithouding die groter is dan 90 garden met aflopende bovenbenen. Probeer rechtop te blijven zitten met een rechte rug. Zit niet langer dan 1 uur op een zitbal.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.