BakkerElkhuizen Ultraboard 950 compact toetsenbord

SKU
ULTRABOARD-950
Vanaf € 74,99
Levertijd: 1 werkdag
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Lichtgewicht, dun en compact ontwerp
Inclusief 2 extra USB-poorten
Leverbaar met draad of draadloos Bluetooth
Toetsen met schaarmechanisme
Platte stille toetsen

Het Ultraboard 950 compact toetsenbord uit de collectie van BakkerElkhuizen is een verbeterde variant van het Ultraboard 940 compact toetsenbord. In deze nieuwe verkrijgbaar in een bedraad en draadloos Bluetooth model. De compacte vorm en prettige toetsaanslag worden gecombineerd met handige extra functies, zoals twee extra USB poorten voor het opladen van een telefoon bijvoorbeeld.

Het Bakker Elkhuizen Ultraboard 950 compact toetsenbord is ultra dun, compacter en minder diep dan de meeste compacte toetsenborden. Het stijlvolle design, lichte toetsaanslag, donkere letters op een lichte achtergrond en stillere toetsaanslag zijn de belangrijkste kenmerken.De compacte vorm worden gecombineerd met handige extra functies, zoals twee extra USB poorten voor het opladen van een telefoon bijvoorbeeld of het koppelen van een draadloze muis. De 2 USB poorten zitten alleen op het bedrade Ultraboard 950.

 

Kenmerken Ultraboard 950 bedraad toetsenbord

De USB variant van het Ultraboard 950 is aan te bevelen in reguliere kantooromgevingen. Het keyboard is compact zodat de muis binnen de comfortzone gebruik kan worden en klachten aan nek en schouder voorkomen kunnen worden. Doordat het toetsenbord platter is dan een regulier toetsenbord worden de polsen minder overstrekt en ervaart men meer comfort tijdens het typen.

Kenmerken Ultraboard 950 compact toetsenbord(Bluetooth)

Dit maakt het werken op één plek met één (vaste) computer tot verleden tijd. Door het opkomen van mobiele apparaten en de beschikbaarheid van wifi, werken we steeds vaker op verschillende plekken: op kantoor, thuis of zelfs onderweg. De huidige mobiele apparaten zoals tablet, laptop of smartphone geven ons de vrijheid om overal ons werk te doen. Door het bluetooth toetsenbord UltraBoard 950 kun je werken met en schakelen tussen diverse bluetooth apparaten. Zo kun je altijd en overal comfortabel en ergonomisch werken. Met behulp van multi-pairing kunt u wel 5 bluetooth apparaten koppelen aan het draadloze UltraBoard 950 toetsenbord.

 

Voordelen: lichte toetsaanslag en compacte vorm

Het Ultraboard 950 heeft een lichte toetsaanslag zoals bij een laptop vanwege het toepassen van een schaarmechanisme onder de toetsen. Hierdoor krijgt met een zeer fijne tactiele feedback tijdens het typen, wat prettig aanvoelt voor de vingertoppen. Door het compact formaat kan de muis bedient worden binnen de comfort zone. De toetsen zijn licht van kleur met een donkere opdruk. Donkere opdruk op een lichte kleurtoets zijn beter leesbaar als je niet blind kunt typen.

Handige functionaliteiten van het Ultraboard 950 toetsenbord

Het UltraBoard 950 heeft vier standaard sneltoetsen. Je kunt op deze manier direct een nieuw tabblad in uw browser openen, direct naar jouw mail gaan, een printscreen maken en je numlock activeren. Beide systemen worden ondersteund. Er is eenvoudig te switchen tussen Mac en Windows besturingssysteem.

 

BakkerElkhuizen producten voor een ergonomische thuiswerkplek

Met de producten van BakkerElkhuizen wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het typen en muisgebruik. Zorg voor een goed ergonomisch toetsenbord voor jouw werkzaamheden, eventueel een bijpassende muis en ervaar zelf hoe de spanning in uw schouders, nek en arm afneemt.

Vragen producten van het merk BakkerElkhuizen of zoekt bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor u klaar!

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
KlachtoplossingPreventief, Schouder, Nek, Onderarm, Elleboog, Pols
Garantie2 jaar
Afmeting product285 x 147 x 19 cm
Gewicht product455 gram
Materiaalkunstof
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Lichtgewicht, dun en compact ontwerp
Pluspunt 2Inclusief 2 extra USB-poorten
Pluspunt 3Leverbaar met draad of draadloos Bluetooth
Pluspunt 4Toetsen met schaarmechanisme
Pluspunt 5Platte stille toetsen
FAQ
Waarom is een compact toetsenbord beter?
De meeste computergebruikers hebben een combinatie van toetsenbord en een muis om de computer te bedienen. Een traditioneel toetsenbord is echter vrij breed waardoor de muis zich vaak buiten de schouderbreedte van je lichaam bevindt. Vanuit ergonomisch oogpunt wil je het toetsenbord en de muis zoveel mogelijk recht voor je torso, binnen schouderbreedte hebben. Een compact toetsenbord zorgt ervoor dat dit mogelijk wordt gemaakt. Bij een ergonomisch ingerichte werkplek hoort ook een goede bureaustoel en in hoogte verstelbaar bureau.
Is het formaat van de toetsen van een compact toetsenbord ook kleiner?
Bij de meeste behouden de toetsen dezelfde afmetingen, maar zitten er minder toetsen op, dit zijn meestal de toetsen die dubbel op een toetsenbord zitten of minder gebruikt worden.
Bij welke klachten helpt een compact toetsenbord?
Een compact toetsenbord verkleind de reikafstand naar de muis en verlaagt daardoor de belasting voor de onderarmen, schouders en nekspieren. Zeker in deze regio kun je RSI klachten voorkomen en verminderen. Bekijk onze adviespagina voor meer ergonomisch advies.
Hoe gebruik ik de FN toets op een compact toetsenbord?
Bij een compact toetsenbord wordt gebruik gemaakt van lagen, je gebruikt de 1e laag om te typen. Met de Fn toets ingedrukt kan je de 2e laag of geïntegreerd numeriek toetsenbord gebruiken. Bij de meeste toetsenborden zonder cijferblok kun je een los bijpassend numeriek toetsenbord matchen.
Draadloos compact toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat een draadloos compact toetsenbord de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijheid. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het compact toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Hoe reset ik het Bakker Elkhuizen Ultraboard 950 toetsenbord?
Drivers updaten: Rechtermuis klik op Start > Apparaatbeheer > Bluetooth Klik met rechtermuisknop op de UltraBoard en klik op Installatie ongedaan maken (Inclusief software als er om wordt gevraagd). Schakel nu het UltraBoard uit. Herstart de PC. Als de PC helemaal opgestart en de gebruiker is ingelogd het toetsenbord opnieuw pairen. U kunt proberen de bluetooth drivers handmatig te updaten, als u het model nummer weet van uw pc kunt u de drivers opzoeken op de site van de pc fabrikanten.   http://support.hp.com/us-en/drivers/ http://www.dell.com/support/home/nl/nl/nldhs1/Products/ http://support.lenovo.com/nl/nl   Als u met een bluetooth dongle werkt dient u de drivers van de fabrikant van de dongle te installeren.  
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom.
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, Schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam en Breda. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Rotterdam Experience Center. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor advies. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400 06-23216020
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.

Gerelateerde producten

Check items om aan winkelmandje toe te voegen of
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.