Goldtouch Go!2 Travel toetsenbord

SKU
GOLDTOUCH-GO!2
Vanaf € 129,00 Normale prijs € 149,00
Levertijd: 1 werkdag
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Traploos instelbaar in hoek en hoogte
Opklapbaar, ideaal voor mobiele gebruiker
Leverbaar met draad of draadloos Bluetooth
Toetsen met schaarmechanisme
Platte stille toetsen
Dun, compact en lichtgewicht; het Goldtouch Go!2 Travel toetsenbord is de perfecte werk- en reisgenoot voor de veeleisende computerwerker. In tegenstelling tot andere toetsenborden voor op reis (die comfort opofferen voor gemak) hebben de Goldtouch Go!2 toetsenborden toetsen van volledige grootte die stil, snel en responsief zijn.

Het Goldtouch Go2 toetsenbord heeft een traploze hoogte verstelbaarheid van 0 tot 30 graden. Het tussentijds eenvoudig veranderen van houding behoort daardoor tot de mogelijkheden. Acht veelgebruikte toetsen zijn geplaatst aan de linkerzijde van het toetsenbord, wat de rechterhand ontlast. Deze versie van het Goldtouch Go2 toetsenbord heeft een compact formaat, maar de grootte van de toetsen is gelijk aan die van een laptop. Bovendien is het toetsenbord inklapbaar en handig mee te nemen in de laptoptas.

Voordelen van het Goldtouch Go2 toetsenbord

  • eenvoudig traploos instelbaar
  • zachte (laptop) toetsaanslag
  • korte reikafstand naar de muis
  • compact, licht van gewicht
  • Verstelbaar voor de ideale houding
  • Platte toetsen
  • Veel functies dankzij Fn toets
  • Opklapbaar

Waarom een ergonomisch toetsenbord?

De gesplitste toetsenborden zijn het resultaat van jaren wetenschappelijk onderzoek en worden door tal van therapeuten voorgeschreven. Het compacte formaat laat de muis rechts binnen uw comfortzone te gebruiken. Hierdoor beperk je het risico op nek/schouder klachten door muisgebruik. Doordat het Goldtouch Go!2 toetsenbord traploos in tal van graden is te plaatsen, kan de voor u meest comfortabele positie gekozen worden. In de juiste positie kan de spierspanning in de grote en kleine spieren van de armen afnemen.

De Goldtouch Travel Go!2 is ook verkrijgbaar in Bluetooth wireless uitvoering.

 Het Goldtouch Go!2 toetsenbord ideaal voor op reis

Dit model is dun en kan worden opgevouwen, daarnaast beschikt het over platte toetsen en zijn uitgerust met schaarmechanisme. Dankzij dit mechanisme zijn de knoppen erg makkelijk in te drukken en geven ze goede feedback.

Bestel vandaag nog jouw ergonomisch toetsenbord en begin morgen aan een betere werkplek

Met een ergonomisch toetsenbord wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het typen en muisgebruik. Zorg voor een goed passend toetsenbord voor jouw type werkzaamheden, eventueel een bijpassende muis en ervaar zelf hoe de spanning in de schouders, nek en arm afneemt.

Vragen over dit product, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar!

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
MerkGoldtouch
KlachtoplossingSchouder, Nek, Onderarm, Elleboog, Pols
Garantie2 jaar
Hellingshoek0-30 traploos
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Toetsaanslaglicht
Multimedia keysJa
VoetbedieningNee
USB HubNee
LayoutQWERTY
Pluspunt 1Traploos instelbaar in hoek en hoogte
Pluspunt 2Opklapbaar, ideaal voor mobiele gebruiker
Pluspunt 3Leverbaar met draad of draadloos Bluetooth
Pluspunt 4Toetsen met schaarmechanisme
Pluspunt 5Platte stille toetsen
FAQ
Waarom een ergonomisch gesplitst toetsenbord?
Een ergonomisch gesplitst toetsenbord bestaat uit twee delen. Deze delen kun je vaak horizontaal en verticaal positioneren. Een gesplitst ergonomisch toetsenbord past zich aan naar jouw wensen en positioneert jouw handen en polsen in de meest ideale positie. Daarnaast wordt door het compacte formaat de reikafstand naar de muis verkleind.
Bij welke klachten helpt een gesplitst toetsenbord?
Door de twee delen naar buiten te schuiven en/of omhoog te zetten kun je een comfortabele werkhouding voor jezelf creëren. Een ergonomisch toetsenbord verkleind de reikafstand naar de muis en verlaagt daardoor de belasting voor de onderarmen, schouders en nekspieren. Zeker in deze regio kun je RSI klachten voorkomen en verminderen.
Wat kan ik doen met de FN toets?
Dankzij de Fn toets kun je met 2 aanslagen toch de meeste functies gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld het geïntegreerde cijferblok mee bedienen, een print screen mee maken of het volume regelen.
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom.
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, Schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam en Breda. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Rotterdam Experience Center. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor advies. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400 06-23216020
go_2-User-Manual (2.26 MB)

Gerelateerde producten

Check items om aan winkelmandje toe te voegen of
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.