Kinesis Advantage2 mechanisch toetsenbord - Q/D

SKU
3302002-QD
€ 459,00
Levertijd: 1 werkdag
Uniek ontwerp voor maximaal comfort
Programmeerbare toetsen
Duimbediening oa toetsen backspace, enter en spatie
Smart Set Programming Engine

Het Kinesis Advantage2 QD mechanisch toetsenbord is symmetrisch gegroepeerd, wat ervoor zorgt dat er minder vingerbewegingen nodig zijn om alle toetsen te bedienen. Dit voorkomt overbelasting van de vingerpezen. Door de layout van de toetsen is zowel het typen in QWERTY layout, alswel in DVORAK layout mogelijk!

Het unieke ontwerp van de Kinesis Advantage2 QD mechanisch toetsenbord heeft een gesplitste toetsruimte en een ergonomische vorm voor de hand en vingers, laat de armen, polsen en handen in een natuurlijker positie hun werk doen. Elke hand heeft z’n eigen werkruimte.
De toetsen zijn afzonderlijk te verwisselen. Door gebruik van het interne geheugen (2 MB intern geheugen), zijn deze afzonderlijk te programmeren met veelvoorkomende toetscombinaties. Zo is dit toetsenbord volledig aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren. De duimen nemen een aantal toetsen voor enkele veelvoorkomende handelingen over. Wordt geleverd met geïntegreerde zachte handpalmkussens voor extra comfort en ondersteuning.

De toetsen zijn symmetrisch gegroepeerd, wat ervoor zorgt dat er minder vingerbewegingen nodig zijn om alle toetsen te bedienen. Dit voorkomt overbelasting van de vingerpezen.
Door de ontspannen houding van de hand en de vingers die naar beneden werken en de armen die binnen de comfort zone van het lichaam blijven, kunnen klachten door werkgerelateerde overbelasting voorkomen worden. 

 

Kinesis Advantage2 QD ergonomisch toetsenbord

De Advantage2 ergonomisch toetsenbord is met name geschikt voor professionele computergebruikers die langdurig en met 10 vingers typen. Naast deze versie is er de standaard Advantage2 en de Advantage2 QD is geschikt om te werken met of qwerty of dvorak key-layout.

De versie Advantage2 LFQ (Linear Feel - LFQ versie) is voorzien van Cherry Red QUIET Keyswitches (Low-Force). Het ontbreken van een 'tactiele piek' voorziet de toetsen van een constante reactie. Vele gebruikers zoals schrijvers, programmeurs, gamers zien dit als een comfortable toevoeging. Er is minder kracht nodig om de toetsen te bedienen. Bij tientallen duizenden toetsaanslagen per uur, kunnen deze kleine verschillen groot uitpakken.

  • Cherry mechanische toetsen
  • Maak uw eigen layout en zet het toetsenbord helemaal naar uw hand
  • Hot Keys layouts om te switchen tussen diverse layouts
  • Mac en Windows toetsen (bijgeleverd)
  • Garantie 3 jaar (en technische support vanuit Kinesis)
  • Geintegreerde numerieke toetsen
  • 2 handpalmkussens bijgeleverd
  • Wordt geleverd in US layout (andere layouts op aanvraag

 

Bestel vandaag nog een ergonomisch toetsenbord en begin morgen aan een betere werkplek

Met een ergonomisch toetsenbord wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het typen en muisgebruik. Zorg voor een goed passend toetsenbord voor jouw type werkzaamheden, eventueel een bijpassende muis en ervaar zelf hoe de spanning in schouders, nek en arm afneemt.

Vragen over dit product, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor je klaar!

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
MerkKinesis
KlachtoplossingOnderarm, Elleboog, Pols, Vingers
Garantie3 jaar
Afmeting product419 x 232 x 73
Gewicht product997 gram
Materiaalaluminium
Kabellengte180 cm
Programmeerbare knoppenJa
Soort keysCherry MX Brown
BacklightNee
Toetsaanslaglicht
Multimedia keysJa
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Uniek ontwerp voor maximaal comfort
Pluspunt 2Programmeerbare toetsen
Pluspunt 3Duimbediening oa toetsen backspace, enter en spatie
Pluspunt 5Smart Set Programming Engine
FAQ
Hoe maak ik een keuze uit de soort key switches?
Wij verkopen verschillende soorten mechanische switches, Schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. De keuze bij de soort switch is afhankelijk van de soort werkzaamheden en de de intensiteit van gebruik. Gamers en programmeurs kiezen vaak voor mechanische toetsenborden. Voor intensief dagelijks gebruik zijn de schaar switch compacte toetsenborden van het merk Penclic ideaal. Membraam switch toetsenborden zien we steeds minder geproduceerd worden.
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom.
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, Schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam en Breda. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Rotterdam Experience Center. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor advies. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400 06-23216020
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  

Gerelateerde producten

Check items om aan winkelmandje toe te voegen of
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.