• Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug
 • Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug

Kinesis TKO Tournament Keyboard - Kinesis Gaming

Artikel
TKOKEYBOARD
As low as 129,00 106,61
Regular Price 159,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Vanaf midden April is het nieuwe Kinesis TKO gaming toetsenbord beschikbaar! Dit is een ultracompact mechanisch toetsenbord met een 60% standaard lay-out en een modulaire drievoudige spatiebalk, hotswap Kailh Box-schakelaars, dubbelslag PBT-keycaps, dual-zone RGB-verlichting, tenting & tilting, harde schaal reisetui en meer.

 • Uitermate geschikt voor de professionele gamer
 • Volledig programeerbaar
 • Hoge kwaliteit
As low as 129,00 106,61
Regular Price 159,00
Loading...Even geduld, we laden de productopties..
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Raamsdonksveer en Breda

Vanaf midden April is het nieuwe Kinesis TKO gaming toetsenbord beschikbaar! Dit is een ultracompact mechanisch toetsenbord met een 60% standaard lay-out en een modulaire drievoudige spatiebalk, hotswap Kailh Box-schakelaars, dubbelslag PBT-keycaps, dual-zone RGB-verlichting, tenting & tilting, harde schaal reisetui en meer.

Wat maakt het TKO Tournament gaming keyboard zo goed

Het TKO Tournament gaming toetsenbord is anders dan het gemiddelde gaming toetsenbord. Dit ultracompact mechanisch toetsenbord met een standaardindeling van 60% met modulaire drievoudige spatiebalk, hotswap Kailh Box-schakelaars, dubbele PBT-keycaps, dual-zone RGB-verlichting, ergonomische tenting & tilting verstelmogelijkheden en harde reistas maken dit toetsenbord uniek in zijn soort. Hieronder gaan we dieper in om alle mogelijkheden die de TKO te bieden heeft.

 

Ontwikkeld voor en door professionele gamers

Het eerste compacte game toetsenbord. Naast het gesplitste Freestyle Edge RGB gaming toetsenbord komt het merk Kinesis nu met de TKO. Het toetsenbord is ontwikkeld met en voor gamers. Dat zie je in een aantal specificaties die je met name tijdens het gamen graag terug ziet in een hoogwaardig toetsenbord:

 • Mechanische toetsen
 • HyperSpace modulaire spatiebalk
 • 3 verschillende switches (Bruin/Rood/wit)
 • 1MS response time
 • Anti-Ghosting
 • volledig programmeerbare lagen met SmartSet
 • volledige aluminium behuizing 

 

Wat maakt het TKO toetsenbord zo uniek?

 

De TKO gaming toetsenbord HyperSpace drievoudige spatiebalk

Misschien wel de grootste innovatie op de TKO is de unieke HyperSpace modulaire spatiebalk. De TKO is standaard uitgerust met 3 duimtoetsen in plaats van een enkele spatiebalk. Elke toets voert standaard ruimte uit, maar kan onafhankelijk worden geprogrammeerd (in beide lagen) om een ​​andere actie uit te voeren om je gameplay of productiviteit met 300% te verhogen. We hebben voorbeeldacties toegewezen aan profielen 2-9 voor gaming, typen en codering om je een idee te geven, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je gewoon een conventionele spatiebalk? Geen probleem, de TKO is volledig modulair zodat je snel de HyperSpace-sleutels kunt verwijderen en de meegeleverde spatiebalk op volledige grootte in 60 seconden kunt installeren.

Hotswap-ontwerp

In tegenstelling tot conventionele toetsenborden zijn de switches op de TKO 100% swappable voor maximale aanpassing en duurzaamheid. Gebruik de meegeleverde extra switches om het gevoel van WASD of HyperSpace aan te passen, of installeer je favoriete merk schakelaars en maak de TKO uniek in zijn soort.

Dual Zone RGB-verlichting

Kies uit een tiental RGB-achtergrondverlichtingseffecten, waaronder Wave, Spectrum, Rain, Ripple, Reactive en Rebound. Configureer de subtiele Edge-verlichting afzonderlijk of pas het Backlighting-effect aan. Je kunt unieke effecten en kleuren aan de Fn-laag toewijzen om je te helpen door lagen te navigeren.

Premium Keycaps

De TKO-keycaps zijn gemaakt van hoogwaardig PBT-plastic, ontworpen voor een verbeterd gevoel en geluid, en het beste van alles is dat ze glansbestendig zijn. En aangezien de legendes 'double-shot' zijn in plaats van geprint of laser, zullen ze niet slijten.

Ergonomische helling van nul graden

De meeste conventionele toetsenborden hebben een positieve helling van 5 graden. Deze typepositie kan vertrouwd aanvoelen, maar het is eigenlijk best slecht voor je polsen en het wordt nog erger als je pop-upvoeten gebruikt om de helling te vergroten. De TKO heeft een natuurlijke helling van nul graden om je polsen te behouden om de bloedsomloop te verbeteren en het risico op RSI-blessures te verminderen.

We erkennen dat one-size niet iedereen past. Daarom hebben we twee sets KLEINE POTEN toegevoegd om 5 graden van zowel positieve als negatieve kanteling te ondersteunen, zodat je dat vertrouwde gevoel van een conventioneel hellend toetsenbord kunt bereiken, of kantel het toetsenbord naar beneden als je gevoelige polsen hebt.

Ergonomische tenting

Tenting is een functie die van oudsher is gereserveerd voor mensen die een gesplitst toetsenbord gebruiken. Met tenting kunt u de duimzijde van uw hand optillen om schadelijke pronatie van de onderarm te verminderen. De TKO heeft twee extra sets BIG LEGS waarmee zowel rechts- als linkshandige gamers het extra comfort en uithoudingsvermogen van tenting op een conventioneel toetsenbord uit één stuk kunnen ervaren. * Opmerking: Tenten met de TKO wordt NIET aanbevolen voor conventioneel typen wanneer beide handen op het toetsenbord zijn. Als je een tented-configuratie wilt typen, bekijk dan de Freestyle Edge RGB.

Meer informatie over pronatie onder de onderarm

 

De 3 verschillende mechanische switches

De mechanische switches in de TKO zorgen ervoor dat een toetsaanslag geregistreerd wordt voordat de toets de 'bodem' van het bord raakt.

Box Brown: Low-force, tactiele schakelaars voor de perfecte balans tussen prestatie en comfort. Met de bruine switch heb je een voelbaar klikje in de toets zitten als je hem indrukt. Rond dat punt geeft hij iets meer tegendruk, waardoor je goed voelt dat je een toetsaanslag maakt.

Box Red: Low-force, lineaire schakelaars voor supersnelle bediening. De rode switch is een lineaire, wat wil zeggen dat hij van boven tot onder even veel tegendruk biedt. Je hebt geen extra druk rond de toetsaanslag en geen klik. Met name gamers vinden dit een fijne switch omdat de weerstand minimaal is.

Box White: tactiele switch. De witte switch is een clicky switch. Hij geeft net als de bruine switch rond de toetsaanslag wat tegendruk, maar produceert ook een duidelijk klikgeluid. Met dat geluid heb je 100% zekerheid dat je de toets voldoende hebt ingedrukt.

 

Veel gestelde vragen

 

Is dit TKO Tournament Keyboard geschikt voor MAC keycaps

Ja, de TKO Tournament Keyboard heeft standaard 1.25u keycaps op de onderste rij, zodat Mac-modifier keycap-sets die zijn ontworpen voor een 6.25u spatiebalk passen.

Waar is de SmartSet Key?

De SmartSet Key bevindt zich in de onderste rij aan de rechterkant samen met het tandwielpictogram. De key doet zelf niets, maar het wordt gebruikt in combinatie met Right Shift en andere toetsen voor programmeren. Wanneer u de SmartSet-toets gebruikt, houdt u deze eerst ingedrukt en houd je de rechter shift knop ingedrukt waarna je vervolgens tikt op de gewenste sneltoets.

Kan ik mijn keycaps upgraden?

Ja! De TKO gebruikt een standaard 60% lay-out, dus elke keycap-set in MX-stijl van een derde partij zal werken. Zoek naar sets die een spatiebalk van 6,25u en een onderste rij van 1,25u gebruiken. HyperSpace-toetsen zijn respectievelijk 2.25u, 1.75u en 2.25u. Als je deze wilt vervangen, moet je ze apart aanschaffen.

Hoe download en gebruik ik de SmartSet app?

Download de Windows- of Mac-versie van de app via de website van Kinesis en sla deze op in een willekeurige map op je pc. Verbind de v-drive met uw pc met de ingebouwde snelkoppeling SmartSet + Right Shift + V, en start vervolgens de app. Wanneer je klaar bent met het gebruik van de app, werp je het toetsenbord uit door met de rechtermuisknop op het "TKO" -station op de pc te klikken en vervolgens de v-Drive los te koppelen.

Waar is het numerieke keypad?

De TKO is speciaal ontworpen als een ultracompact 60% toetsenbord voor verbeterde draagbaarheid en om je muis dichter bij uw lichaam te brengen. Als je een numerieke 10-toets nodig heeft, kun je er een in de embedded laag programmeren met behulp van de SmartSet-app.

Hoe pas ik het TKO Tournament Keyboard verlichting aan

Het TKO Tournament Keyboard heeft negen profielen. Aan elk profiel is een standaardverlichtingseffect toegewezen dat kan worden aangepast met de SmartSet-app. Gebruik de profielsnelkoppeling (SmartSet + Right Shift + 1-9) of de SmartSet-app om een van de profielen te laden. Hoe gebruik ik de multimedia toetsen? Houd de Fn-toets ingedrukt om toegang te krijgen tot de ingebedde functie laag en druk vervolgens op WER / SDF. Laat de Fn-toets los om terug te keren naar de bovenste laag. Als de mediatoetsen niet werken, komt dat waarschijnlijk doordat de v-Drive is aangesloten.

 

Bestel vandaag nog je TKO Tournament Keyboard - Kinesis Gaming en begin morgen aan een betere werkplek

Met een compact toetsenbord wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het typen en muisgebruik. Zorg voor een goed passend toetsenbord voor je werkzaamheden, eventueel een bijpassende muis en ervaar zelf hoe de spanning in uw schouders, nek en arm afneemt.

Heb je vragen over dit product, wil je het zelf testen in ons experience center in Rotterdam of wil je andere gaming toetsenborden testen? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nlof via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor u klaar!

 

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
voordelen
 • Uitermate geschikt voor de professionele gamer
 • Volledig programeerbaar
 • Hoge kwaliteit
Price incl tax129,00
Price excl tax106,61
Short Description

Vanaf midden April is het nieuwe Kinesis TKO gaming toetsenbord beschikbaar! Dit is een ultracompact mechanisch toetsenbord met een 60% standaard lay-out en een modulaire drievoudige spatiebalk, hotswap Kailh Box-schakelaars, dubbelslag PBT-keycaps, dual-zone RGB-verlichting, tenting & tilting, harde schaal reisetui en meer.

MerkKinesis
KlachtoplossingSchouder, Nek, Onderarm, Elleboog
Garantie1 jaar
Afmeting product29.4 x 11.4 x 3.3 cm
Gewicht product580 gram
Materiaalaluminium
Links_rechtsBeiden
Operating SystemMac, Windows
Programmeerbare knoppenJa
BacklightJa
Multimedia keysJa
VoetbedieningNee
USB HubNee
LayoutQWERTY
Customer Questions
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam en Breda. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Rotterdam Experience Center. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor advies. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400 06-23216020
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. Wat het fijnst werkt, verschilt per persoon. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.  
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom is een compact toetsenbord beter?
De meeste computergebruikers hebben een combinatie van toetsenbord en een muis om de computer te bedienen. Een traditioneel toetsenbord is echter vrij breed waardoor de muis zich vaak buiten de schouderbreedte van je lichaam bevindt. Vanuit ergonomisch oogpunt wil je het toetsenbord en de muis zoveel mogelijk recht voor je torso, binnen schouderbreedte hebben. Een compact toetsenbord zorgt ervoor dat dit mogelijk wordt gemaakt. Bij een ergonomisch ingerichte werkplek hoort ook een goede bureaustoel en in hoogte verstelbaar bureau.
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Hoe maak ik een keuze uit de soort key switches?
Wij verkopen verschillende soorten mechanische switches, Schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. De keuze bij de soort switch is afhankelijk van de soort werkzaamheden en de de intensiteit van gebruik. Gamers en programmeurs kiezen vaak voor mechanische toetsenborden. Voor intensief dagelijks gebruik zijn de schaar switch compacte toetsenborden van het merk Penclic ideaal. Membraam switch toetsenborden zien we steeds minder geproduceerd worden.
Wat als het compact toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Draadloos compact toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat een draadloos compact toetsenbord de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijheid. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Hoe gebruik ik de FN toets op een compact toetsenbord?
Bij een compact toetsenbord wordt gebruik gemaakt van lagen, je gebruikt de 1e laag om te typen. Met de Fn toets ingedrukt kan je de 2e laag of geïntegreerd numeriek toetsenbord gebruiken. Bij de meeste toetsenborden zonder cijferblok kun je een los bijpassend numeriek toetsenbord matchen.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.