Microsoft Sculpt Ergo toetsenbord + numpad + muis

SKU
3200509
€ 143,99
Levertijd: 1 werkdag
Complete ergonomische desktop set
toetsenbord, muis en numeriek deel
Compact ontwerp voor ideale houding

Met het Microsoft Sculpt Ergo toetsenbord en muis set heb je een complete ergonomische desktop opstelling waarmee je een optimaal gerichte werkplek creëert. 

Met het Microsoft Sculpt ergonomisch toetsenbord en muis beschik je over een ergonomische oplossing voor je desktop. Het toetsenbord bestaat uit 2 delen, zodat polsen en onderarmen is een comfortabele ontspannen positie staan. Ook beschikt het toetsenbord over een zachte polssteun en zorgt een bollende vorm voor een betere zithouding. De Microsoft Sculpt is een verticale muis die ook de natuurlijke stand van de pols bevordert. Deze set maakt gebruik van een bluetooth-ontvanger om een draadloze verbinding te maken.

Voordelen van het Microsoft Sculpt toetsenbord en muis set

  • zachte (laptop) toetsaanslag
  • korte reikafstand naar de muis
  • compact, licht van gewicht
  • natuurlijke ergonomische houding
  • platte toetsen
  • veel functies dankzij Fn toets
  • inclusief verticale muis
  • meer bewegingsvrijheid

Waarom een ergonomisch toetsenbord?

De gesplitste toetsenborden zijn het resultaat van jaren wetenschappelijk onderzoek en worden door tal van therapeuten voorgeschreven. Het compacte formaat laat de muis rechts binnen uw comfortzone te gebruiken. Hierdoor beperk je het risico op nek/schouder klachten door muisgebruik. Doordat het Microsoft Sculpt toetsenbord lichte hellingshoek staat kan je een comfortabele houding creëer. In de juiste positie kan de spierspanning in de grote en kleine spieren van de armen afnemen.

Ergonomisch design

Dit ergonomische, draadloze toetsenbord wordt geleverd met een apart numeriek toetsenbord. Dit kunt u overal op het bureau plaatsen, wat een grotere flexibiliteit biedt voor de indeling van de werkomgeving. Daarnaast beschikt het over platte toetsen die zijn uitgerust met schaarmechanisme. Dankzij dit mechanisme zijn de knoppen erg makkelijk in te drukken en geven ze goede feedback.

Bestel vandaag nog uw ergonomische toetsenbord en begin morgen aan een betere werkplek

Met een ergonomisch toetsenbord wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het typen en muisgebruik. Zorg voor een goed passend toetsenbord voor jouw type werkzaamheden, eventueel een bijpassende muis en ervaar zelf hoe de spanning in de schouders, nek en arm afneemt.

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
MerkMicrosoft
Materiaalkunststof
Programmeerbare knoppenNee
Soort keysmembraan
BacklightNee
Toetsaanslagmedium
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Complete ergonomische desktop set
Pluspunt 2toetsenbord, muis en numeriek deel
Pluspunt 3Compact ontwerp voor ideale houding
FAQ
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom.
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, Schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam en Breda. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Rotterdam Experience Center. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor advies. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400 06-23216020
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  

Gerelateerde producten

© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.