S-Board 840 Compact toetsenbord

SKU
3201002
Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 64,99
Levertijd: 1 werkdag
Compact ontwerp voor ideale houding
Schaartoetsen mechanisme
Inclusief 2 USB poorten
Geïntegreerd numeriek deel
Inclusief toetsenbord hoes

Het BakkerElkhuizen S-Board toetsenbord is compact en heeft een comfortabele toetsaanslag. Door het compacte formaat hoeven je arm en schouder minder ver te reiken voor de muis, wat spierspanning en overbelasting voorkomt. Het toetsenbord biedt 12 extra functietoetsen en kan gecombineerd worden met een S-board 840 numeriek toetsenbord.

Het BakkerElkhuizen S-board 840 compact toetsenbord is een compact en ergonomisch toetsenbord, geschikt voor laptop en desktop. Door de geïntegreerde numerieke toetsen is het formaat zeer compact en het gebruik van de sneltoetsen zorgt voor minder muisgebruik. De lichtgrijze toetsen met zwarte opdruk geven een betere leesbaarheid van de toetsen en daarmee voldoet het toetsenbord aan de hoogte ergonomische eisen.

Voordelen van het S-board 840 compact toetsenbord

  • 2 extra USB poorten voor het aansluiten van een muis, numpad of telefoon
  • compacte vormgeving, waardoor meer ruimte is voor het werken met de muis binnen de comfortzone
  • lichtgrijze toetsen met zwarte opdruk
  • multimedia toetsen waarmee windows programma's sneller geopend kunnen worden en muisklikken gereduceerd worden.
  • Handige reishoes ter bescherming

 

Kenmerken van het BakkerElkhuizen S-Board compact toetsenbord

Door het compacte formaat van het S-board 840 mini toetsenbord hoeven je arm en schouder minder ver te reiken voor de muis, wat de kans op overbelasting en spierspanning vermindert. Het toetsenbord biedt 12 functietoetsen en heeft een prettige toetsaanslag.

Het S-Board heeft 12 multimedia toetsen waarmee je bijvoorbeeld kan knippen en plakken. De cursortoetsen zijn wat minder groot ten opzichte van een standaard breed toetsenbord, maar zijn groot genoeg om er prettig mee te werken. Dit toetsenbord heeft aan de achterkant uitklapbare pootjes om hem naar voren te kantelen. Vanuit ergonomisch oogpunt is het beter om het toetsenbord zo plat mogelijk te houden. De lichte toetsaanslag van het S-Board 840 design is uitgevoerd met schaarmechanisme toetsen. De schaarmechanisme toetsen kenmerken zich een comfortabele tegendruk, deze techniek wordt ook gebruikt op wat nieuwere type laptops. Een ander kenmerk van dit mechanisme is dat de toetsen plat zijn en diep liggen. Dit zorgt voor een natuurlijke houding van je polsen en onderarmen.

Het S-Board 840 is 305 mm breed, 165 mm diep en 20 mm hoog. Het gewicht is 480 gram. Dit toetsenbord is uitgevoerd met een zilverkleurige behuizing en lichte toetsen met donkere letters.

 

Bestel vandaag nog een ergonomisch toetsenbord en begin morgen aan een betere werkplek

Met een ergonomisch toetsenbord wordt een betere houding gegarandeerd en verlaag je de ongewenste spierspanning tijdens het typen en muisgebruik. Zorg voor een goed passend toetsenbord voor jouw werkzaamheden, eventueel een bijpassende muis en ervaar zelf hoe de spanning in je schouders, nek en arm afneemt.

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
MerkBakkerElkhuizen
KlachtoplossingSchouder, Nek, Pols, Vingers, RSI, KANS
Gewicht product480 gram
Materiaalaluminium
Kabellengte150 cm
Programmeerbare knoppenNee
Soort keysschaarmechanisme
BacklightNee
Toetsaanslaglicht
Multimedia keysJa
VoetbedieningNee
USB HubJa
LayoutQWERTY
Pluspunt 1Compact ontwerp voor ideale houding
Pluspunt 2Schaartoetsen mechanisme
Pluspunt 3Inclusief 2 USB poorten
Pluspunt 4Geïntegreerd numeriek deel
Pluspunt 5Inclusief toetsenbord hoes
FAQ
Waarom is een compact toetsenbord beter?
De meeste computergebruikers hebben een combinatie van toetsenbord en een muis om de computer te bedienen. Een traditioneel toetsenbord is echter vrij breed waardoor de muis zich vaak buiten de schouderbreedte van je lichaam bevindt. Vanuit ergonomisch oogpunt wil je het toetsenbord en de muis zoveel mogelijk recht voor je torso, binnen schouderbreedte hebben. Een compact toetsenbord zorgt ervoor dat dit mogelijk wordt gemaakt. Bij een ergonomisch ingerichte werkplek hoort ook een goede bureaustoel en in hoogte verstelbaar bureau.
Is het formaat van de toetsen van een compact toetsenbord ook kleiner?
Bij de meeste behouden de toetsen dezelfde afmetingen, maar zitten er minder toetsen op, dit zijn meestal de toetsen die dubbel op een toetsenbord zitten of minder gebruikt worden.
Bij welke klachten helpt een compact toetsenbord?
Een compact toetsenbord verkleind de reikafstand naar de muis en verlaagt daardoor de belasting voor de onderarmen, schouders en nekspieren. Zeker in deze regio kun je RSI klachten voorkomen en verminderen. Bekijk onze adviespagina voor meer ergonomisch advies.
Hoe gebruik ik de FN toets op een compact toetsenbord?
Bij een compact toetsenbord wordt gebruik gemaakt van lagen, je gebruikt de 1e laag om te typen. Met de Fn toets ingedrukt kan je de 2e laag of geïntegreerd numeriek toetsenbord gebruiken. Bij de meeste toetsenborden zonder cijferblok kun je een los bijpassend numeriek toetsenbord matchen.
Draadloos compact toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat een draadloos compact toetsenbord de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijheid. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het compact toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Wat is het belang van het plannen van pauzes tijdens computerwerk?
Door het maken van een dagplanning waarin je pauzes neemt kom je kort of wat langer in beweging. Plan je koffiepauzes en lunch, maar plan ook kortere momenten waarin je bijvoorbeeld even een paar oefeningen doet, even door het huis of tuin loopt.
Voordelen van korte onderbrekingen bij thuiswerken?
Door korte mini breaks en dynamischer te worden met het afwisselen van houding blijf je vitaler. Veel korte onderbrekingen van je werk zijn het meest effectief. Probeer bijvoorbeeld elk half uur twee minuten van je plek opstaan, tussendoor traplopen of iets te drinken pakken en loop tijdens het bellen.
Voordeel van rekken en strekken?
Om lichaamsklachten en pijntjes te voorkomen kunt u oefeningen doen. Het voordeel van thuis rekken en strekken is dat het minder gênant is en het goed is voor je gezondheid.
Wat is de juiste hoogte van het beeldscherm?
Veel beeldschermen staan te hoog ingesteld. Een licht neerwaartse kijkhoogte verkleint de kans op een slechte houding van de nek en is minder belastend voor de ogen. Plaats de bovenkant van het scherm daarvoor iets onder ooghoogte en kantel het scherm zo dat je ongeveer loodrecht op het scherm kijkt.
Wat de juiste werkblad hoogte?
Probeer stoel- en bureauhoogte zo op elkaar af te stemmen dat je armen een ontspannen houding aannemen met de ellebogen op, of net iets boven tafelhoogte. Mocht dit thuis niet goed werken, ondersteun de armen dan zo goed als mogelijk en wissel vaak van houding.
Wat is de beste werkhouding met de muis?
Probeer de ellebogen dicht bij het lichaam te houden, binnen schouderbreedte. Een smal compact toetsenbord geeft ruimte om de muis dichter bij je lichaam te plaatsen. Op een effen gelakt werkvlak doen optische muizen het vaak niet goed. In dat geval is een muismat een optie.

Gerelateerde producten

Check items om aan winkelmandje toe te voegen of
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.