Be Brave 250 bureaustoel incl. 4D armleggers met gratis laptopstandaard twv € 59,-

SKU
3205.9500
Speciale prijs € 695,00 Normale prijs € 729,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Be Brave 250 ergonomische bureaustoel heeft een innovatieve zitting met stuituitsparing en afgeronde voorkant. Dit model heeft hierdoor een zeer hoog zitcomfort. Ook bij hoger zitten blijft de stoel hierdoor uitermate comfortabel. De flexibele rug en vernieuwende 4D armleggers zorgen voor optimale ondersteuning in iedere zithouding. Naast dat deze complete Be Brave bureaustoel zeer scherp is geprijsd ontvangt u bij aanschaf van dit model tijdelijk een Ergoline zit-sta laptopstandaard t.w.v € 59,- Gratis.

De bureaustoel BETA BE BRAVE 250 met gestoffeerde rugleuning inclusief 4D NEN armleggers leveren wij compleet voor de aanbiedingsprijs van € 699,- en tijdelijk met een gratis zit-sta laptopstandaard. De gratis Ergoline Tall laptopstandaard kunnen wij aanbieden in de kleur zilver of antraciet.

De ergonomische bureaustoelen uit de Be Brave serie zijn uitermate geschikt om computer gerelateerde klachten te voorkomen en bij  bestaande klachten betere ondersteuning te geven. Dit model is genormeerd volgens de NEN-EN-1335 en NPR-1813. Het ergonomisch gevormde zitkussen, met onzichtbare stuituitsparing en speciale 3D runner netweave stof, zorgt voor een optimale ventilatie en biedt een optimaal zitcomfort. De eenvoudig te gebruiken bedieningsknoppen zorgen ervoor dat iedere gebruiker de stoel snel en eenvoudig kan instellen naar persoonlijke voorkeur. Dit model Be Brave 250 ergonomische bureaustoel onderscheidt zich door een hoog zitcomfort en geeft de juiste ondersteuning in elke zithouding.

Kenmerken actiemodel Be Brave 250 ergonomische bureaustoel

Onderstel:

 • Standaard inclusief zachte wielen voor een harde vloer( in overleg kunnen wij ook leveren met harde wielen voor een zachte vloer).
 • Kunststof voetenkruis zwart
 • Zithoogteverstelling gasveer met een verstelling van 41-55 cm

Zitting:

 • Zwart gestoffeerde rugleuning zwart.
 • Voorzien van ergonomisch afgeronde voorzijde.
 • Voorzien van stuitsparing.
 • Zijkant voorzien van zwarte netweave ter bevordering van de ventilatie
 • Dynamisch zitmechaniek met actieve zithoekinstelling.
 • Zitdiepteverstelling van 10 cm.
 • Semi automatische gewichtsinstelling

Rug:

 • Rug in hoogte verstelbaar.
 • Torso kinetische rug.
 • Geïntegreerde lendesteun.

Armleggers:

 • 4D en multi-dynamische armleggers 

Dutch Design

Be Brave is een Nederlands product en wordt duurzaam geproduceerd in onze eigen fabriek. De stoel bestaat voor 54% uit gerecycled materiaal en kan voor 97% worden gerecycled. De toeleveranciers zijn niet alleen geselecteerd op hun duurzame ambities, maar ook op wat ze daadwerkelijk realiseren. Voor een lange levensduur selecteren wij alleen de beste materialen en de beste stoffen. De levensduur van de stoel kan ook nog eens verlengd worden met het Be Clean onderhoudsprogramma. Na de levensduur nemen wij de stoel graag terug om van de onderdelen weer nieuwe producten te maken.

Duurzaam geproduceerd en milieubewust geleverd

Bij het ontwikkelen van de Be Brave serie is er van elke bureaustoel uitgezocht wat de meest duurzame en circulaire uitvoering van die stoel is. Daarbij is er gekeken naar de CO2-uitstoot, hoe de grondstoffen zijn samengesteld en voor hoeveel procent deze grondstoffen uit gerecycled materiaal bestaan.

Be Brave 250 bureaustoel bestellen

De Be Brave ergonomische bureaustoel is direct te bestellen via onze webshop. We leveren hem dan in het zwart zoals de afbeeldingen op deze productpagina compleet in een doos. De Stoel is gemakkelijk in 10 minuten te monteren.

Vragen over de aanschaf van een ergonomische bureaustoel of bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00.

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Nee
Kleur frameZwart
MerkBéta
KlachtoplossingPreventief
Garantie5 jaar
Wielenja
Soort wielenuniverseel
ESDNee
Reinigbaarja
Max. gewicht120 kg
Mechanieksynchroon
Lage rugsteunlumbaalsteun
Kleur bekledingzwart
Kleur onderstelzwart
Soort bekledingSprint
Armleggers4D
Neksteunnee
Voetenringnee
FAQ
Waar moet je opletten bij een ergonomische bureaustoel?
Een ergonomische bureaustoel moet goed verstelbaar zijn naar jouw postuur en werkzaamheden. Het geeft je lichaam op de juiste manier ondersteunining en stimuleert beweging en variatiemogelijkheden. Comfort en ondersteuning gaan hand in hand. De basis van een goed rechtop zittende houding in iedere positie is van belang om de druk op je tussenwervelschijven te verminderen en langdurig te kunnen werken.
Hoe stel ik de rugleuning van mijn bureaustoel in?
Hoek van de rugleuning stel je in een hoek van minimaal 90 graden tussen de zitting en de rug tot maximaal 105-110 graden. Deze hoek stimuleert een actieve zithouding. De hoogte van de rugleuning moet je juiste ondersteuning geven. Probeer de rugleuning je volledige rug te laten ondersteunen. Met een lumbaalsteun in de holling van je onderrug zal je net dat beetje extra steun ervaren.
Hoe hoog moet je stoel staan?
Plaats beide voeten goed op de grond, vervolgens is het van belang dat je bovenbeen een klein beetje afloopt zodat je heup hoger is dan je knie.
Wat als het bestelde ergonomische bureaustoel niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Hoe werkt de proefplaatsing van een bureaustoel?
Wil je zeker weten of een product aan je verwachtingen zal voldoen? Geen probleem! Bijna al onze stoelen mag je 30 dagen binnen je eigen omgeving testen. Wil je even proef zitten of een ergonomische bureaustoel testen in Rotterdam? In onze showroom in Rotterdam staan meer dan 30 ergonomische bureaustoelen en krukken die verschillen in prijs, verstelmogelijkheden en design. Wij bezorgen de stoel ook gratis bij je thuis of op kantoor.
Wat is lendensteun?
Bureaustoelen binnen het assortiment van Ergo2go beschikken over een opblaasbare lendensteun of een in hoogte en diepte verstelbare lendensteun. Een lendensteun of rugsteun geeft extra ondersteuning en comfort en is cruciaal om vermoeidheid en rugpijn te voorkomen. Probeer de rugsteun in het kuiltje in je onderrug te krijgen. De RH bureaustoelen hebben de vorm van een lendensteun en zijn vewerkt in de rugleuning, je kunt de hele rugleuning hoger of lager te zetten tot deze je rug comfortabel ondersteunt.
Waarom een (N)EN bureaustoel?
Deze norm zegt iets over de maatvoering en instelbaarheid. Bureaustoelen met een NEN normering zijn ontworpen naar Europse maatstaven en zouden voor bijna alle Europeanen posturen geschikt moeten zijn. De specificaties van een (N)EN 1335 normering zijn; de bureaustoel dient over een lendensteun te beschikken. De armleggers moeten een minmale lengte van 20 cm hebben en een de stoel heeft een hoogte verstelbaar zitvlak en rugleuning.
Hoe kan ik mijn bureaustoel het beste instellen?
Probeer je bureaustoel zo in te stellen dat je voeten goed ondersteund worden door de grond of een voetenbankje of bijvoorbeeld een plank. Knieën op dezelfde hoogte als je heupen, bovenbenen comfortabel ondersteund door de stoel. Door het onderste deel van je rug net wat extra te ondersteunen met bijvoorbeeld een kussen voorkom je rugklachten. Uiteraard is een goed instelbare bureaustoel van groot belang ook bij thuis werken.
Hoeveel uren per dag kan ik de Aeris Swopper gebruiken?
Wanneer je begint met zitten op de Swopper kun je deze ongeveer 2 uur per dag gebruiken, afhankelijk van je conditie. Na een aantal weken kan je dit verder uitbouwen. 
Wat is de ideale zithoogte op een Swopper?
De zithoogte is afhankelijk van de lichaamslengte van de gebruiker. De zithouding op een Swopper kruk is anders dan op een bureaustoel, de hoek van de knieën is wil je groter hebben dan 90 graden
Wat betekent Hybride Werken?
Hybride werken is het flexibel kiezen van locatie waar gewerkt kan worden. Gedeeltelijk thuiswerken en gedeeltelijk op kantoor werken. Bekijk ons assortiment thuiswerk met laptopstandaard. 
Wat zijn de voordelen van Hybride Werken?
Hybride Werken heeft een stroomversnelling gekregen in de afgelopen 2 jaar. Het laat de meest ideale factoren van thuis- en kantoorwerken samenkomen. Vanuit de praktijk laat het hybride werken zien dat het als prettig wordt ervaren door de meest mensen. Het tijd- en plaats onafhankelijk werken zijn het grootste voordeel, ook geeft het een verhoogde productiviteit, meer focus en meer werkplezier. Daarnaast geeft het minder werkverkeer wat weer resulteert een beter klimaat.
Waarom is goed zitten zo belangrijk?
Een goede zitoplossing is belangrijk om fit en vitaal te blijven. Een goede zithouding afgestemd op jouw postuur en werkzaamheden resulteert in meer comfort en minder kans op fysieke klachten. Een goede zithouding zorgt ervoor dat de natuurlijk s-vorm van de wervelkolom optimaal wordt ondersteund.
Wat is het belang van een gezonde thuiswerkplek?
Het belang van een goed ingerichte werkplek wordt vaak onderschat bij thuiswerken. Gelukkig komt er steeds meer budget vanuit werkgevers om een ergonomische werkplek te creëren. Een verkeerd ingestelde werkplek kan al in korte termijn zorgen voor rug-, nek- en armklachten. Ergo2go denkt graag mee om jouw werkplek op een ergonomische manier in te richten.
Welke ergonomische zitoplossing past bij jouw situatie?
Een goede zitoplossing is van essentieel belang. Wil je zeker weten of de ergonomische bureaustoel, zadelkruk of zitbal aan jouw verwachtingen voldoet? Geen probleem, want je krijgt naast online of telefonisch deskundig advies de mogelijkheid om al onze ergonomische zitoplossingen in onze showrooms in Breda of Rotterdam vrijblijvend te testen. Gezien de huidige situatie werken wij wel op afspraak.
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.