HÅG SoFi 7300 Xtreme ergonomische bureaustoel zwart incl. armleuningen

SKU
12001026
€ 999,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

De ergonomische HAG SoFi 7300 bureaustoel van Scandinavische bodem heeft in onze webshop een zeer scherpe prijs! De comfortabele hoge rug, verstelbaarheid van de lendensteun en zithoogte/diepte maken dit een zeer aantrekkelijke stoel voor een goede thuiswerkplek.

De HÅG Sofi 7300 ergonomische bureaustoel is de ultieme stoel voor de thuiswerkplek. Dit model is ontworpen om een goede eerste indruk te maken en jou volledig te ondersteunen tijdens je werkzaamheden. Het bedieningsgemak maakt HÅG Sofi zowel ideaal voor jouw vaste werkplek als voor flexibele (thuis)werkplekken. Hij is eenvoudig in te stellen en houdt je, door de HAG Balance techniek, energiek en in beweging tijdens het werken.

Alle bedieningshendels en knoppen zijn op natuurlijke wijze in het ontwerp geïntegreerd. Dit zorgt voor een strakke en rustige uitstraling. Zithoogte, zitdiepte en het instellen van de rugleuning is allemaal belangrijk bij het instellen van uw bureaustoel. Bij de levering van deze stoel ontvang je een persoonlijk instructiefilmpje waarin onze adviseur stap voor stap uitlegt hoe je deze instellingen voor jouzelf optimaal instelt.

Voordelen van de HAG Sofi 7300 bureaustoel

 • Hoge rugleuning voor ondersteuning van de gehele rug
 • Verstelbare lendensteun
 • De HAG in Balance technologie zorgt voor regelmatige, onbewust bewegingen vanuit de voeten, waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd
 • Eenvoudige bediening
 • Persoonlijke, actieve en gebruikersvriendelijke zitoplossing voor elke kantooromgeving
 • De voetensteunen bieden u een comfortabele manier om te bewegen en voorkomen beschadigingen
 • 10 jaar garantie!

Actie HAG Sofi 7300 ergonomische bureaustoel

Deze ACTIE uitvoering van de HAG Sofi 7300 is uitgerust met de volgende opties:

 • Xtreme stofsoort zwarte bekleding
 • Smalle armleuningen
 • Zwarte gasveer (zithoogte 40-55 cm.)
 • Zwarte stervoet
 • Zachte wielen voor een harde vloer

Tevens verkopen wij ook andere modellen van HAG, zoals bv. de HAG Capisco. Bekijk hier alle HAG modellen: HAG bureaustoelen

Bestel vandaag de HAG Sofi 7300 met veel korting!

Maak snel gebruik van deze speciale prijs en laat de zitoplossing van jouw keuze door ons direct uit voorraad bij jou thuis leveren. Wij sturen je een video met instelinstructie van onze adviseur, zodat je precies weet hoe deze stoel goed is in te stellen. Heb je nog vragen over het product of het instellen van de stoel? Bel met onze adviseurs via 088-262 44 00 of mail naar info@ergo2go.nl

 

 

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Nee
Levertijd2 - 3 werkdagen
MerkHAG
KlachtoplossingPreventief, Schouder, Nek, Lage rug, Bekken, Rug
Garantie10 jaar
Gewicht product22 kg
Wielenja
Soort wielenzacht
ESDNee
Max. gewicht120 kg
MechaniekBalance
Lage rugsteunlumbaalsteun
Kleur bekledingzwart
Kleur onderstelzwart
Soort bekledingXtreme
Armleggersja
Neksteunnee
Voetenringnee
FAQ
Waar moet je opletten bij een ergonomische bureaustoel?
Een ergonomische bureaustoel moet goed verstelbaar zijn naar jouw postuur en werkzaamheden. Het geeft je lichaam op de juiste manier ondersteunining en stimuleert beweging en variatiemogelijkheden. Comfort en ondersteuning gaan hand in hand. De basis van een goed rechtop zittende houding in iedere positie is van belang om de druk op je tussenwervelschijven te verminderen en langdurig te kunnen werken.
Hoe stel ik de rugleuning van mijn bureaustoel in?
Hoek van de rugleuning stel je in een hoek van minimaal 90 graden tussen de zitting en de rug tot maximaal 105-110 graden. Deze hoek stimuleert een actieve zithouding. De hoogte van de rugleuning moet je juiste ondersteuning geven. Probeer de rugleuning je volledige rug te laten ondersteunen. Met een lumbaalsteun in de holling van je onderrug zal je net dat beetje extra steun ervaren.
Hoe hoog moet je stoel staan?
Plaats beide voeten goed op de grond, vervolgens is het van belang dat je bovenbeen een klein beetje afloopt zodat je heup hoger is dan je knie.
Wat als het bestelde ergonomische bureaustoel niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Hoe werkt de proefplaatsing van een bureaustoel?
Wil je zeker weten of een product aan je verwachtingen zal voldoen? Geen probleem! Bijna al onze stoelen mag je 30 dagen binnen je eigen omgeving testen. Wil je even proef zitten of een ergonomische bureaustoel testen in Rotterdam? In onze showroom in Rotterdam staan meer dan 30 ergonomische bureaustoelen en krukken die verschillen in prijs, verstelmogelijkheden en design. Wij bezorgen de stoel ook gratis bij je thuis of op kantoor.
Wat is lendensteun?
Bureaustoelen binnen het assortiment van Ergo2go beschikken over een opblaasbare lendensteun of een in hoogte en diepte verstelbare lendensteun. Een lendensteun of rugsteun geeft extra ondersteuning en comfort en is cruciaal om vermoeidheid en rugpijn te voorkomen. Probeer de rugsteun in het kuiltje in je onderrug te krijgen. De RH bureaustoelen hebben de vorm van een lendensteun en zijn vewerkt in de rugleuning, je kunt de hele rugleuning hoger of lager te zetten tot deze je rug comfortabel ondersteunt.
Waarom een (N)EN bureaustoel?
Deze norm zegt iets over de maatvoering en instelbaarheid. Bureaustoelen met een NEN normering zijn ontworpen naar Europse maatstaven en zouden voor bijna alle Europeanen posturen geschikt moeten zijn. De specificaties van een (N)EN 1335 normering zijn; de bureaustoel dient over een lendensteun te beschikken. De armleggers moeten een minmale lengte van 20 cm hebben en een de stoel heeft een hoogte verstelbaar zitvlak en rugleuning.
Hoe kan ik mijn bureaustoel het beste instellen?
Probeer je bureaustoel zo in te stellen dat je voeten goed ondersteund worden door de grond of een voetenbankje of bijvoorbeeld een plank. Knieën op dezelfde hoogte als je heupen, bovenbenen comfortabel ondersteund door de stoel. Door het onderste deel van je rug net wat extra te ondersteunen met bijvoorbeeld een kussen voorkom je rugklachten. Uiteraard is een goed instelbare bureaustoel van groot belang ook bij thuis werken.
Hoeveel uren per dag kan ik de Aeris Swopper gebruiken?
Wanneer je begint met zitten op de Swopper kun je deze ongeveer 2 uur per dag gebruiken, afhankelijk van je conditie. Na een aantal weken kan je dit verder uitbouwen. 
Wat is de ideale zithoogte op een Swopper?
De zithoogte is afhankelijk van de lichaamslengte van de gebruiker. De zithouding op een Swopper kruk is anders dan op een bureaustoel, de hoek van de knieën is wil je groter hebben dan 90 graden
Wat betekent Hybride Werken?
Hybride werken is het flexibel kiezen van locatie waar gewerkt kan worden. Gedeeltelijk thuiswerken en gedeeltelijk op kantoor werken. Bekijk ons assortiment thuiswerk met laptopstandaard. 
Wat zijn de voordelen van Hybride Werken?
Hybride Werken heeft een stroomversnelling gekregen in de afgelopen 2 jaar. Het laat de meest ideale factoren van thuis- en kantoorwerken samenkomen. Vanuit de praktijk laat het hybride werken zien dat het als prettig wordt ervaren door de meest mensen. Het tijd- en plaats onafhankelijk werken zijn het grootste voordeel, ook geeft het een verhoogde productiviteit, meer focus en meer werkplezier. Daarnaast geeft het minder werkverkeer wat weer resulteert een beter klimaat.
Waarom is goed zitten zo belangrijk?
Een goede zitoplossing is belangrijk om fit en vitaal te blijven. Een goede zithouding afgestemd op jouw postuur en werkzaamheden resulteert in meer comfort en minder kans op fysieke klachten. Een goede zithouding zorgt ervoor dat de natuurlijk s-vorm van de wervelkolom optimaal wordt ondersteund.
Wat is het belang van een gezonde thuiswerkplek?
Het belang van een goed ingerichte werkplek wordt vaak onderschat bij thuiswerken. Gelukkig komt er steeds meer budget vanuit werkgevers om een ergonomische werkplek te creëren. Een verkeerd ingestelde werkplek kan al in korte termijn zorgen voor rug-, nek- en armklachten. Ergo2go denkt graag mee om jouw werkplek op een ergonomische manier in te richten.
Welke ergonomische zitoplossing past bij jouw situatie?
Een goede zitoplossing is van essentieel belang. Wil je zeker weten of de ergonomische bureaustoel, zadelkruk of zitbal aan jouw verwachtingen voldoet? Geen probleem, want je krijgt naast online of telefonisch deskundig advies de mogelijkheid om al onze ergonomische zitoplossingen in onze showrooms in Breda of Rotterdam vrijblijvend te testen. Gezien de huidige situatie werken wij wel op afspraak.
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.