Swopper - actieve kruk

SKU
SWOPPER
Vanaf € 521,00
Levertijd: 10-12 werkdagen
Laden...Even geduld, we laden de productopties..

December Actie! Aeris Swopper st. zwart microvezel zwart actieprijs € 525,-. Breng meer beweging in je leven! De Swopper kruk is een uniek en functioneel design, dat ergonomisch werken nog leuker maakt.

Deze actieve ergonomische Swopper kruk staat voor dynamisch zitten. Het lichaam zoekt bij iedere houding naar de juiste balans en blijft hierdoor in beweging. Door de effectieve op- en neerwaartse beweging, net zoals bij lopen of rennen, worden de tussenwervelschijven goed geactiveerd en verlicht. Doordat het lichaam vrij kan bewegen in drie dimensies, adem je diep in en worden de bloedsomloop en de stofwisseling gestimuleerd. Over langere tijd bekeken blijf je daardoor een stuk fitter.

Wat maakt de Swopper kruk uniek?

De convexe zitting zorgt ervoor dat de rug automatisch strekt. Deze unieke vorm zorgt er ook voor dat drukranden worden vermeden. Onder de Swopper zit een stabiele ring als basis, deze is uiterst kantelbestendig en stabiel. De Swopper kruk kan ook uitgevoerd worden met wielen (hard voor een zachte ondergrond zoals tapijt en zacht voor een harde vloer), dit maakt de kruk makkelijk verplaatsbaar in de ruimte waar die gebruikt wordt.

Welke zithoogte is voor mij het best?

De zithoogte van de Swopper is afhankelijk van de lichaamslengte van de gebruiker. De zithouding op een Swopper kruk is anders dan op een reguliere stoel, de hoek van de knieën is namelijk groter dan 90 graden.

Lichaamslengte Zithoogte Swopper
> 1.85 m 49 tot 69 cm
1.65 - 1.80 m 45 tot 59 cm
< 1.65 m 42 tot 56 cm

Welke Swopper stofsoort past bij mij?

De Swopper kruk kan in verschillende soorten bekleding en kleuren worden uitgevoerd. Maak hierboven een selectie en de afbeelding van de kruk verandert mee. Om te bepalen welke soort bekleding voor uw situatie geschikt is, hebben wij de bijzonderheden per stofsoort op een rijtje gezet.

Swopper Kunstleer -Uruguay De ideale bekleding voor eenvoudige reiniging - de Uruguayaanse synthetische leer maakt indruk met zijn mooie oppervlak met reliëf en heeft een zeer goede grip. De zwarte kunstlederen zitting maakt dit model een robuuste metgezel voor vele jaren.

Swopper wolmix - Capture Deze bekleding geeft direct een huiselijke gevoel – Capture is een veelkleurige wollen stof. Heldere en donkere kleuren versmelten tot een verfijnd melangepatroon. De stof biedt optimaal zitcomfort en is vuilafstotend, eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Swopper wolmix - Select De Select bekleding is uitermate geschikt voor het kantoor – Select is een klassieke wollen stof, die wordt gekenmerkt door zijn monochrome elegantie. De stof is uiterst duurzaam en is daarom bij uitstek geschikt voor intensief gebruik.

Swopper Microfiber - Comfort Het robuuste bekledingsmateriaal Microfiber Comfort is vrijwel onvergankelijk. Het zachte, tactiele oppervlak is antislip en duurzaam. Het maakt deze Aeris Swopper gemakkelijk te verzorgen, duurzaam en flexibel in gebruik.

Swopper Vilt - Luna De ideale stofsoort voor een Scandinavische sfeer – Luna is een gevlekte wolstof die er niet alleen goed uitziet, maar ook optimaal en zacht zitcomfort biedt. De stof is vuilafstotend, gemakkelijk te reinigen en kan daarom bijzonder goed verzorgd worden.

Swopper Stamskin - Serge Ferrari Het speciale materiaal Stamskin is uiterst duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Stamskin is een schimmelwerende en antibacteriële bekleding en geeft dit Aeris Swopper model een speciale duurzaamheid en maakt het uitermate geschikt voor gebruik in een medische omgeving.

Via de configurator op deze site kun je de stofsoorten microfiber (zwart) en kunstleer (zwart) direct uit voorraad bestellen, overige kleuren en stofsoorten hebben een levertijd van 10 werkdagen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Bestel de Swopper kruk bij Ergo2Go en start met bewegen!

Indien je meer advies nodig hebt over het gebruik van de Swopper kruk en/of over de verschillende andere ergonomische zadelkrukken, neem dan gerust contact op met onze adviseurs via 088 - 262 44 00 of via info@ergo2go.nl Wij denken graag mee over de beste oplossing!

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Nee
Levertijd10-12 werkdagen
MerkAeris
KlachtoplossingPreventief, Lage rug, Rugklachten, Onderrug
Garantie2 jaar
Wielennee
ESDNee
MechaniekBalance
Lage rugsteunnee
FAQ
Hoeveel uren per dag kan ik de Aeris Swopper gebruiken?
Wanneer je begint met zitten op de Swopper kun je deze ongeveer 2 uur per dag gebruiken, afhankelijk van je conditie. Na een aantal weken kan je dit verder uitbouwen. 
Wat is de ideale zithoogte op een Swopper?
De zithoogte is afhankelijk van de lichaamslengte van de gebruiker. De zithouding op een Swopper kruk is anders dan op een bureaustoel, de hoek van de knieën is wil je groter hebben dan 90 graden
Wat betekent Hybride Werken?
Hybride werken is het flexibel kiezen van locatie waar gewerkt kan worden. Gedeeltelijk thuiswerken en gedeeltelijk op kantoor werken. Bekijk ons assortiment thuiswerk met laptopstandaard. 
Wat zijn de voordelen van Hybride Werken?
Hybride Werken heeft een stroomversnelling gekregen in de afgelopen 2 jaar. Het laat de meest ideale factoren van thuis- en kantoorwerken samenkomen. Vanuit de praktijk laat het hybride werken zien dat het als prettig wordt ervaren door de meest mensen. Het tijd- en plaats onafhankelijk werken zijn het grootste voordeel, ook geeft het een verhoogde productiviteit, meer focus en meer werkplezier. Daarnaast geeft het minder werkverkeer wat weer resulteert een beter klimaat.
Waarom is goed zitten zo belangrijk?
Een goede zitoplossing is belangrijk om fit en vitaal te blijven. Een goede zithouding afgestemd op jouw postuur en werkzaamheden resulteert in meer comfort en minder kans op fysieke klachten. Een goede zithouding zorgt ervoor dat de natuurlijk s-vorm van de wervelkolom optimaal wordt ondersteund.
Wat is het belang van een gezonde thuiswerkplek?
Het belang van een goed ingerichte werkplek wordt vaak onderschat bij thuiswerken. Gelukkig komt er steeds meer budget vanuit werkgevers om een ergonomische werkplek te creëren. Een verkeerd ingestelde werkplek kan al in korte termijn zorgen voor rug-, nek- en armklachten. Ergo2go denkt graag mee om jouw werkplek op een ergonomische manier in te richten.
Welke ergonomische zitoplossing past bij jouw situatie?
Een goede zitoplossing is van essentieel belang. Wil je zeker weten of de ergonomische bureaustoel, zadelkruk of zitbal aan jouw verwachtingen voldoet? Geen probleem, want je krijgt naast online of telefonisch deskundig advies de mogelijkheid om al onze ergonomische zitoplossingen in onze showrooms in Breda of Rotterdam vrijblijvend te testen. Gezien de huidige situatie werken wij wel op afspraak.
Waarom is advies van belang bij de keuze van een goede bureaustoel?
 Onze oefentherapeut en ergonomisch adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wij begrijpen dat je zeker wilt zijn van je aanschaf en deskundig advies draagt bij  het maken van een goede keuze. Naast deskundig advies op locatie binnen je eigen omgeving biedt Ergo2go je ook de mogelijkheid om vrijblijvend ons Experience center in Rotterdam of Breda te bezoeken. Bij online aankopen geven wij een 30 dagen gratis proefplaatsing van de diverse zitoplossingen.
Wat is het voordeel van een zit-stahulp?
Het grootste voordeel zit in de mogelijkheid om af te wisselen. Afwisseling tussen verschillende lichaamshoudingen is het belangrijkste bij werkplekken waar weinig tot geen beweging vereist is.  Langdurig zitten kan leiden tot fysieke klachten. Dit uit zich bijvoorbeeld in de vorm van rugklachten of overbelasting. Met een zit-sta kruk kan je diverse houdingen aannemen en hierin afwisselen.
Kan ik nog wel met de muis en toetsenbord werken achter een bureaufiets?
De ervaring leert dat het de productiviteit laat toenemen na het bewegen, maar niet tijdens het fietsen in muis en toetsenbord gebruik. Onderzoek wijst laat zien dat door beweging achter een computer je tot wel 30% sneller kan lezen en scherp blijft tijdens teams meetings.
Wat is een bureaufiets?
Fietsen op kantoor, het klinkt misschien bizar maar het is echt een hype geworden tijdens de pandemie. Er is steeds meer bewustzijn dat te lang stilzitten en weinig beweging niet ten goede komt van de gezondheid. Om dit tegen te gaan biedt de bureaufiets of deskbike een oplossing, zeker gecombineerd met een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Perfect om tijdens het thuiswerken of op kantoor wat beweging te stimuleren.
Hoe werkt de Bureaufiets app?
Fietsen op kantoor, het klinkt misschien bizar maar het is echt een hype geworden tijdens de pandemie. Er is steeds meer bewustzijn dat te lang stilzitten en weinig beweging niet ten goede komt van de gezondheid. Om dit tegen te gaan biedt de bureaufiets of deskbike een oplossing, zeker gecombineerd met een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Perfect om tijdens het thuiswerken of op kantoor wat beweging te stimuleren.
Zit een zitbal lekker?
Een zitbal is een prettige afwisseling en stimuleert een ergonomische lichaamshouding waarmee je de buik- en rugspieren traint. Als je net begint met het zitten op een zitbal adviseren wij dit maximaal een uur per dag. Na een paar weken is het mogelijk dit verder op te voeren. De bal is vooral bedoeld als aanvulling op je bureaustoel.
Hoe zit je goed op een zitbal?
De zithoogte is goed als de bekken iets boven de knieën zijn geplaatst, zodat de dijen licht schuin naar beneden zijn gebogen. Wij adviseren een zithouding die groter is dan 90 garden met aflopende bovenbenen. Probeer rechtop te blijven zitten met een rechte rug. Zit niet langer dan 1 uur op een zitbal.
Welke maat zitbal past bij mijn lengte?
Als algemene regel; heb je een lichaamslengte van 155cm tot maximaal 175cm adviseren wij een zitbal van het formaat 60 - 65cm versie. Bij een postuur van 175 cm tot maximaal 195 cm adviseren wij de 70 - 75cm zitbal. Deze maatvoering is van toepassing op de merken Vluv zitballen en Togo zitballen.
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.