Torino NPR bureaustoel

SKU
Torino-NPR
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betaalbare NPR bureaustoel incl. 5D armleuningen en lumbaalsteun

De Torino NPR bureaustoel voldoet aan alle NPR voorwaarden. De Torino bureaustoel is geschikt voor een thuiswerkplek, flexwerkplek of vaste werkplek en zorgt voor een comfortabele werkdag.  

NPR bureaustoel met lumbaalsteun

Deze ergonomische bureaustoel is voorzien van een gestoffeerde comfort zitting, in hoogte verstelbare rug, instelbare schuifzitting (10 cm), zwarte gaslift, kunststof zwart onderstel met harde wielen (voor een zachte ondergrond) en 5D verstelbare armleggers. De stoel is voorzien van een lumbaalsteun die qua druk naar wens is in te stellen.  

Afmetingen Torino NPR

 • Zithoogte: 43,0 - 56,5 cm
 • Breedte zitting: 47,0 cm 
 • Diepte zitting: 39,5 - 50,0 cm
 • Breedte bureaustoel: 65,0 - 74,0 cm   
 • Hoogte bureaustoel: 101,0 - 114,5 cm

Voordelen van de Torino NPR bureaustoel

 • Kunststof voetenkruis
 • Dubbele veiligheids DIN gaslift
 • Automatische gewichtsregeling
 • Instelbare zitdiepte (10 cm.)
 • 5-locking synchroontechniek
 • 5D-armleggers
 • In hoogte verstelbare rugleuning/lendesteun
 • NPR 1813
 • TNO-TUV rapport beschikbaar
 • Zwart uit voorraad leverbaar
 • Stoffenbekleding of Netweave rugleuning
 • 3 jaar garantie

Opties met levertijd (ca. 8 weken en meerprijs)

 • Zachte wielen (t.b.v. harde vloer)
 • Aluminium voetenkruis

Bestellen

De Torino NPR stoel is direct te bestellen via onze webshop. Andere kleuren Rainbow bekleding zijn mogelijk, we helpen je graag bij je keuze.  

Koop vandaag uw ergonomische bureaustoel en begin morgen aan een betere werkplek

Met een goed ingestelde, ergonomische bureaustoel wordt een betere houding gegarandeerd tijdens het werken op de laptop of pc. Zorg voor een goed afgestelde bureaustoel en bureau, zet de monitor van uw pc en/of laptop op ooghoogte en ervaar zelf hoe de spanning in uw nek en schouders afneemt. Maak gebruik van onze expertise en vraag om een online consult om uw bureaustoel goed in te stellen!

Heeft u vragen over de aanschaf van een ergonomische bureaustoel, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. 

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Nee
Levertijd1 - 2 werkdagen
KlachtoplossingPreventief, Schouder, Nek, Lage rug, Rug, Rugklachten
Garantie3 jaar
Wielenja
Soort wielenhard
ESDNee
Max. gewicht110 kg
Lage rugsteunlumbaalsteun
Armleggersja
Neksteunnee
FAQ
Waar moet je opletten bij een ergonomische bureaustoel?
Een ergonomische bureaustoel moet goed verstelbaar zijn naar jouw postuur en werkzaamheden. Het geeft je lichaam op de juiste manier ondersteunining en stimuleert beweging en variatiemogelijkheden. Comfort en ondersteuning gaan hand in hand. De basis van een goed rechtop zittende houding in iedere positie is van belang om de druk op je tussenwervelschijven te verminderen en langdurig te kunnen werken.
Hoe stel ik de rugleuning van mijn bureaustoel in?
Hoek van de rugleuning stel je in een hoek van minimaal 90 graden tussen de zitting en de rug tot maximaal 105-110 graden. Deze hoek stimuleert een actieve zithouding. De hoogte van de rugleuning moet je juiste ondersteuning geven. Probeer de rugleuning je volledige rug te laten ondersteunen. Met een lumbaalsteun in de holling van je onderrug zal je net dat beetje extra steun ervaren.
Hoe hoog moet je stoel staan?
Plaats beide voeten goed op de grond, vervolgens is het van belang dat je bovenbeen een klein beetje afloopt zodat je heup hoger is dan je knie.
Wat als het bestelde ergonomische bureaustoel niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Hoe werkt de proefplaatsing van een bureaustoel?
Wil je zeker weten of een product aan je verwachtingen zal voldoen? Geen probleem! Bijna al onze stoelen mag je 30 dagen binnen je eigen omgeving testen. Wil je even proef zitten of een ergonomische bureaustoel testen in Rotterdam? In onze showroom in Rotterdam staan meer dan 30 ergonomische bureaustoelen en krukken die verschillen in prijs, verstelmogelijkheden en design. Wij bezorgen de stoel ook gratis bij je thuis of op kantoor.
Wat is lendensteun?
Bureaustoelen binnen het assortiment van Ergo2go beschikken over een opblaasbare lendensteun of een in hoogte en diepte verstelbare lendensteun. Een lendensteun of rugsteun geeft extra ondersteuning en comfort en is cruciaal om vermoeidheid en rugpijn te voorkomen. Probeer de rugsteun in het kuiltje in je onderrug te krijgen. De RH bureaustoelen hebben de vorm van een lendensteun en zijn vewerkt in de rugleuning, je kunt de hele rugleuning hoger of lager te zetten tot deze je rug comfortabel ondersteunt.
Waarom een (N)EN bureaustoel?
Deze norm zegt iets over de maatvoering en instelbaarheid. Bureaustoelen met een NEN normering zijn ontworpen naar Europse maatstaven en zouden voor bijna alle Europeanen posturen geschikt moeten zijn. De specificaties van een (N)EN 1335 normering zijn; de bureaustoel dient over een lendensteun te beschikken. De armleggers moeten een minmale lengte van 20 cm hebben en een de stoel heeft een hoogte verstelbaar zitvlak en rugleuning.
Kan de rugleuning en lendensteun van de Torino NPR bureaustoel in hoogte aangepast worden?
De gehele rugleuning kan verhoogd en verlaagd worden. De lende steun zelf niet.
Kan de (bovenkant) van de armsteun 360° draaien? (m.a.w. dwars worden gezet)?
De armleuningen van de Torino NPR bureaustoel kunnen niet geheel dwars worden gezet. Deze 5D-armleuningen kunnen naar buiten en naar binnen draaien, omhoog en omlaag en naar voren en naar achteren ingesteld worden.
Hoe kan ik mijn bureaustoel het beste instellen?
Probeer je bureaustoel zo in te stellen dat je voeten goed ondersteund worden door de grond of een voetenbankje of bijvoorbeeld een plank. Knieën op dezelfde hoogte als je heupen, bovenbenen comfortabel ondersteund door de stoel. Door het onderste deel van je rug net wat extra te ondersteunen met bijvoorbeeld een kussen voorkom je rugklachten. Uiteraard is een goed instelbare bureaustoel van groot belang ook bij thuis werken.
Hoeveel uren per dag kan ik de Aeris Swopper gebruiken?
Wanneer je begint met zitten op de Swopper kun je deze ongeveer 2 uur per dag gebruiken, afhankelijk van je conditie. Na een aantal weken kan je dit verder uitbouwen. 
Wat is de ideale zithoogte op een Swopper?
De zithoogte is afhankelijk van de lichaamslengte van de gebruiker. De zithouding op een Swopper kruk is anders dan op een bureaustoel, de hoek van de knieën is wil je groter hebben dan 90 graden
Wat betekent Hybride Werken?
Hybride werken is het flexibel kiezen van locatie waar gewerkt kan worden. Gedeeltelijk thuiswerken en gedeeltelijk op kantoor werken. Bekijk ons assortiment thuiswerk met laptopstandaard. 
Wat zijn de voordelen van Hybride Werken?
Hybride Werken heeft een stroomversnelling gekregen in de afgelopen 2 jaar. Het laat de meest ideale factoren van thuis- en kantoorwerken samenkomen. Vanuit de praktijk laat het hybride werken zien dat het als prettig wordt ervaren door de meest mensen. Het tijd- en plaats onafhankelijk werken zijn het grootste voordeel, ook geeft het een verhoogde productiviteit, meer focus en meer werkplezier. Daarnaast geeft het minder werkverkeer wat weer resulteert een beter klimaat.
Waarom is goed zitten zo belangrijk?
Een goede zitoplossing is belangrijk om fit en vitaal te blijven. Een goede zithouding afgestemd op jouw postuur en werkzaamheden resulteert in meer comfort en minder kans op fysieke klachten. Een goede zithouding zorgt ervoor dat de natuurlijk s-vorm van de wervelkolom optimaal wordt ondersteund.
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.