Interstuhl UPis1 Dynamische Balans Kruk

SKU
UPis1
Vanaf € 119,00 Normale prijs € 119,00
Levertijd: 1-3 werkdagen
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Bewegend halfzitten
Balans kruk bevordert spieractie
Laag in gewicht (4,3 kg)
Eenvoudig zelfmontage
Anti-slip voet

Interstuhl's veelzijdige kruk UPis1 combineert design, creativiteit en duurzaamheid. Voor meer afwisseling en beweging. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Op deze pagina bestel je ook een kussentje voor als je langer en zachter op je Upis1 Kruk wilt zitten.

De UPis1 design kruk zet je dagelijkse routine in beweging. De multifunctionele kruk volgt de gebruiker bij alle bewegingen tijdens gesprekken, workshops, vergaderingen, brainstormsessies en het reguliere bureau- en computerwerk. Op het werk en thuis. Het houdt de gebruiker mobiel en gaat mee in alle bewegingen. Als actief alternatief voor de bureaustoel, brengt UPis1 een ergonomische en gezonde afwisseling naar het bureau. De design kruk is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal beschikbaar. Bovendien biedt het zorgeloos zitcomfort dankzij de traploze hoogteverstelling. Je lichaam zal positief reageren met het doorbreken van de statische zit- en rugbelasting. 

Voordelen van de Upis1 zit/sta design kruk

Doordacht tot in het kleinste detail volgt de UPis1 de hedendaagse filosofie om het eenzijdig werken en zitten op een bureaustoel af te wisselen met een zit/sta hulp en een zit/sta bureau. De UPis1 is gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Er worden geen composieten of lijm gebruikt tijdens de productie. UPis1 biedt kwaliteit en een lange levensduur. U krijgt op de Upis1 zelfs 10 jaar fabrieksgarantie. 

  • traploos in hoogte instelbaar van 45 - 63 cm door rode handgreep
  • lichtgewicht (4,3 kg)
  • handige rand om hem op te pakken
  • wordt gemonteerd en handzaam verpakt in representatieve verpakking geleverd
  • stabiele antislip voet

Comfortabeler zitten met het UPis1 kussen

Het is ook mogelijk om voor de UPis1 design kruk een los kussentje te bestellen. Hierdoor wordt de zitting wat zachter en is het mogelijk om meer kleur aan de UP te geven. Het kussentje ligt los op de zitting, maar door het anti-slip materiaal blijft deze perfect op zijn plaats. Het is mogelijk om te kiezen uit diverse kleuren.

 

Koop vandaag uw ergonomische balanskruk en begin morgen aan een betere werkplek

Met een goede balanskruk wordt een betere houding gegarandeerd tijdens het werken op de laptop of pc. Zorg voor een goed afgestelde bureaustoel en bureau, zet de monitor van uw pc en/of laptop op ooghoogte en ervaar zelf hoe de spanning in uw nek en schouders afneemt. Maak gebruik van de kruk om dagelijks meerdere keren van houding te wisselen en hiermee de statische belasting te verminderen.

Heeft u vragen over de aanschaf van een ergonomische zadelkruk, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. 

Meer informatie
Kan ik dit product retourneren?Nee
MerkInterstuhl
KlachtoplossingPreventief, Lage rug, Rugklachten, Onderrug
Garantie2 jaar
Materiaalkunststof
Wielennee
Lengte<185 cm
ESDNee
Reinigbaarja
Max. gewicht100 kg
MechaniekBalance
Lage rugsteunnee
Pluspunt 1Bewegend halfzitten
Pluspunt 2Balans kruk bevordert spieractie
Pluspunt 3Laag in gewicht (4,3 kg)
Pluspunt 4Eenvoudig zelfmontage
Pluspunt 5Anti-slip voet
FAQ
Hoeveel uren per dag kan ik de Aeris Swopper gebruiken?
Wanneer je begint met zitten op de Swopper kun je deze ongeveer 2 uur per dag gebruiken, afhankelijk van je conditie. Na een aantal weken kan je dit verder uitbouwen. 
Wat is de ideale zithoogte op een Swopper?
De zithoogte is afhankelijk van de lichaamslengte van de gebruiker. De zithouding op een Swopper kruk is anders dan op een bureaustoel, de hoek van de knieën is wil je groter hebben dan 90 graden
Wat betekent Hybride Werken?
Hybride werken is het flexibel kiezen van locatie waar gewerkt kan worden. Gedeeltelijk thuiswerken en gedeeltelijk op kantoor werken. Bekijk ons assortiment thuiswerk met laptopstandaard. 
Wat zijn de voordelen van Hybride Werken?
Hybride Werken heeft een stroomversnelling gekregen in de afgelopen 2 jaar. Het laat de meest ideale factoren van thuis- en kantoorwerken samenkomen. Vanuit de praktijk laat het hybride werken zien dat het als prettig wordt ervaren door de meest mensen. Het tijd- en plaats onafhankelijk werken zijn het grootste voordeel, ook geeft het een verhoogde productiviteit, meer focus en meer werkplezier. Daarnaast geeft het minder werkverkeer wat weer resulteert een beter klimaat.
Waarom is goed zitten zo belangrijk?
Een goede zitoplossing is belangrijk om fit en vitaal te blijven. Een goede zithouding afgestemd op jouw postuur en werkzaamheden resulteert in meer comfort en minder kans op fysieke klachten. Een goede zithouding zorgt ervoor dat de natuurlijk s-vorm van de wervelkolom optimaal wordt ondersteund.
Wat is het belang van een gezonde thuiswerkplek?
Het belang van een goed ingerichte werkplek wordt vaak onderschat bij thuiswerken. Gelukkig komt er steeds meer budget vanuit werkgevers om een ergonomische werkplek te creëren. Een verkeerd ingestelde werkplek kan al in korte termijn zorgen voor rug-, nek- en armklachten. Ergo2go denkt graag mee om jouw werkplek op een ergonomische manier in te richten.
Welke ergonomische zitoplossing past bij jouw situatie?
Een goede zitoplossing is van essentieel belang. Wil je zeker weten of de ergonomische bureaustoel, zadelkruk of zitbal aan jouw verwachtingen voldoet? Geen probleem, want je krijgt naast online of telefonisch deskundig advies de mogelijkheid om al onze ergonomische zitoplossingen in onze showrooms in Breda of Rotterdam vrijblijvend te testen. Gezien de huidige situatie werken wij wel op afspraak.
Waarom is advies van belang bij de keuze van een goede bureaustoel?
 Onze oefentherapeut en ergonomisch adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wij begrijpen dat je zeker wilt zijn van je aanschaf en deskundig advies draagt bij  het maken van een goede keuze. Naast deskundig advies op locatie binnen je eigen omgeving biedt Ergo2go je ook de mogelijkheid om vrijblijvend ons Experience center in Rotterdam of Breda te bezoeken. Bij online aankopen geven wij een 30 dagen gratis proefplaatsing van de diverse zitoplossingen.
Wat is het voordeel van een zit-stahulp?
Het grootste voordeel zit in de mogelijkheid om af te wisselen. Afwisseling tussen verschillende lichaamshoudingen is het belangrijkste bij werkplekken waar weinig tot geen beweging vereist is.  Langdurig zitten kan leiden tot fysieke klachten. Dit uit zich bijvoorbeeld in de vorm van rugklachten of overbelasting. Met een zit-sta kruk kan je diverse houdingen aannemen en hierin afwisselen.
Kan ik nog wel met de muis en toetsenbord werken achter een bureaufiets?
De ervaring leert dat het de productiviteit laat toenemen na het bewegen, maar niet tijdens het fietsen in muis en toetsenbord gebruik. Onderzoek wijst laat zien dat door beweging achter een computer je tot wel 30% sneller kan lezen en scherp blijft tijdens teams meetings.
Wat is een bureaufiets?
Fietsen op kantoor, het klinkt misschien bizar maar het is echt een hype geworden tijdens de pandemie. Er is steeds meer bewustzijn dat te lang stilzitten en weinig beweging niet ten goede komt van de gezondheid. Om dit tegen te gaan biedt de bureaufiets of deskbike een oplossing, zeker gecombineerd met een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Perfect om tijdens het thuiswerken of op kantoor wat beweging te stimuleren.
Hoe werkt de Bureaufiets app?
Fietsen op kantoor, het klinkt misschien bizar maar het is echt een hype geworden tijdens de pandemie. Er is steeds meer bewustzijn dat te lang stilzitten en weinig beweging niet ten goede komt van de gezondheid. Om dit tegen te gaan biedt de bureaufiets of deskbike een oplossing, zeker gecombineerd met een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Perfect om tijdens het thuiswerken of op kantoor wat beweging te stimuleren.
Zit een zitbal lekker?
Een zitbal is een prettige afwisseling en stimuleert een ergonomische lichaamshouding waarmee je de buik- en rugspieren traint. Als je net begint met het zitten op een zitbal adviseren wij dit maximaal een uur per dag. Na een paar weken is het mogelijk dit verder op te voeren. De bal is vooral bedoeld als aanvulling op je bureaustoel.
Hoe zit je goed op een zitbal?
De zithoogte is goed als de bekken iets boven de knieën zijn geplaatst, zodat de dijen licht schuin naar beneden zijn gebogen. Wij adviseren een zithouding die groter is dan 90 garden met aflopende bovenbenen. Probeer rechtop te blijven zitten met een rechte rug. Zit niet langer dan 1 uur op een zitbal.
Welke maat zitbal past bij mijn lengte?
Als algemene regel; heb je een lichaamslengte van 155cm tot maximaal 175cm adviseren wij een zitbal van het formaat 60 - 65cm versie. Bij een postuur van 175 cm tot maximaal 195 cm adviseren wij de 70 - 75cm zitbal. Deze maatvoering is van toepassing op de merken Vluv zitballen en Togo zitballen.
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.