Zit-sta hulp

Zit-sta hulp

Zit-sta hulp kiezen

Afwissend staand en zittend werken is beter voor je houding en goed voor de productiviteit. Om staand werken comfortabel te houden zijn er zit-sta stoelen.

Met een sta stoel wissel je zittend en staand werken gemakkelijk af. Wanneer je bijvoorbeeld langdurig staand werkt zorgt dat voor extra belasting voor je benen en rug. Een stahulp biedt goede ondersteuning om je benen en rug te ontlasten. Hierdoor kun je staande werkzaamheden comfortabeler uitvoeren. Bovendien zorgt een zit-stahulp voor meer afwisseling tijdens zittende werkzaamheden.

Voordelen

  • Afwisseling tussen staand en zittend werk
  • Goede ondersteuning om je benen en rug te ontlasten
  • Ontworpen voor gebruik binnen uiteenlopende werkomgevingen
  • Verbeterde verdeling van belasting lage en hoge zitposities
  • Zorgt voor meer beweging, zitcomfort en flexibiliteit

Waarom een zit-sta hulp

Een zit-sta stoel zorgt voor een actieve houding, zitcomfort en flexibiliteit van de gebruiker op lage en hoge zitposities. Bij gebruik van elektrische zit sta bureaus is een hulpmiddel als deze interessant. Lang staan is niet ideaal voor het lichaam, maar lang zitten ook niet. Afwisselen tussen staand en zittend werken met een stakruk is de perfecte oplossing.

Door de actieve werkhouding op een kruk wordt het bekken wat voorover gekanteld, waardoor je wervelkolom in een meer natuurlijke positie komt te staan en er minder spierspanning ontstaat op je wervelkolom. Hierdoor raak je minder snel vermoeid, ontstaan minder snel klachten en kun je langer comfortabel werken. Ideaal voor achter een in hoogte verstelbaar bureau, achter een balie of receptie, in het laboratorium of in een magazijn. Een stahulp stoel is ontworpen voor het gebruik op uiteenlopende situaties.

Wil je een van onze zitoplossingen zelf ervaren en uittesten? In het Ergo2go Experience Center in Rotterdam kun je diverse zit-stahulpen uitproberen.

Veel gestelde vragen over zit-sta hulp

Het is belangrijk bij de keuze van een zit-sta hulp te beoordelen of het je meer comfort geeft, je houding laat verbeteren en het werkplezier laat toenemen.

Ergo2go heeft ruim 15 jaar ervaring met het maken van keuzes om jouw werkplek ergonomisch te optimaliseren. Wij leveren verschillende modellen zit-sta hulp die aansluiten bij iedere soort werkplek. Binnen de veel gestelde vragen vind je meer informatie over de verschillende opties en geven wij handige tips om het maximale uit jouw aankoop of proefplaatsing te halen.

Waarom een zit-stahulp?
Door gebruik te maken van een zit- of stahulp wordt het bekken gekanteld, waardoor de wervelkolom gestrekt wordt en er minder spanning op de tussenwervelschijven komt. Hierdoor herstelt het lichaam en raakt men minder snel vermoeid.
Voor wie is een zit sta hulp geschikt?
Door gebruik te maken van een zit- of stahulp wordt het bekken gekanteld, waardoor de wervelkolom gestrekt wordt en er minder spanning op de tussenwervelschijven komt. Hierdoor herstelt het lichaam en raakt men minder snel vermoeid.

10 Items

per pagina
Set Descending Direction

10 Items

per pagina
Set Descending Direction
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.