Fellowes

Gebaseerd op een cultuur van voortdurende verbetering, zet Fellowes Brands zich in om de beste kwaliteit en prestaties te leveren op het gebied van archiefopslagoplossingen, bedrijfsmachines, werkomgevingproducten, luchtzuivering en accessoires voor mobiele technologie. Om waarde toe te voegen aan je werkplek heeft Fellowes Brands nieuwe en evoluerende ideeën geïntroduceerd om te voldoen aan de behoeften van de steeds veranderende wereld. Fellowes opereert vanuit haar wereldwijde hoofdkantoor in Itasca, Illinois en vanuit 17 internationale dochterondernemingen over de hele wereld.

Productlijn

Fellowes biedt een breed scala aan oplossingen voor de werkplek, zoals hierboven ook benoemd is. Bij Ergo2go verkopen wij de innovatieve documenthouder van Fellowes. Dit product is uniek, doordat het op verschillende manieren is in te stellen en te draaien. Daarnaast verkopen wij de Penguin verticale muis, welke een beetje het uiterlijk van een pinguïn heeft zoals de naam al zegt. De muis is verkrijgbaar in verschillende maten en te gebruiken voor links en rechtshandigen. Deze ergonomische muis voorkomt en vermindert verschillende RSI-klachten door overbelasting tegen te gaan.

Duurzaamheid

Fellowes heeft een eigen team opgericht wat verantwoordelijk is voor de duurzaamheid van het bedrijf. Zij zijn verantwoordelijk voor de duurzaamheid van de producten, faciliteiten, verpakkingen en activiteiten. Om deze visie door te trekken naar alle stakeholders, geven zij trainingen aan medewerkers, klanten en leveranciers om de duurzaamheid te verbeteren. Daardoor zijn deze stakeholders in staat om, waar mogelijk, milieuvriendelijke keuzes te maken.

Bekijk het assortiment van Fellowes

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.