Goldtouch

Goldtouch is opgericht in 1994 en produceert en levert sindsdien ergonomische producten. Door de jaren heen hebben zij een breed assortiment weten te verkrijgen met onder andere (gesplitste) ergonomische toetsenborden, ergonomische muizen, laptopstandaarden, tablethouders, monitorarmen en armondersteuningen. Al deze producten hebben zij ontwikkeld met als doel om RSI-klachten te voorkomen of te verminderen. Bij Ergo2go verkopen wij numerieke en gesplitste ergonomische toetsenborden, ergonomische muizen en gel muismatten.

Bij Goldtouch geloven ze niet in one-size-fits-all oplossingen voor ergonomische computeraccessoires. In tegenstelling tot andere ergonomische bedrijven, maken zij producten die zich aanpassen aan elk uniek individu, zodat iedereen zijn eigen persoonlijke oplossing kan vinden. Ze weten ook dat het bevorderen van gezondheid, veiligheid, creativiteit en productiviteit op de werkplek meer vereist dan alleen een simpele "kant-en-klare" oplossing. Het bedrijf beschikt over veel kennis en professionaliteit, door hun jarenlange ervaring. Dit uiten zij door de klant te voorzien van ergonomische data, informatievideo’s en uitgeschreven user guides.

Samenwerkingen

Goldtouch werkt samen met een aantal partners, om op die manier altijd de beste kwaliteit te kunnen leveren en gezondheids- en veiligheidsprogramma's te verbeteren. Zo werken zij onder andere samen met de miljardenbedrijven HP en Lenovo. Dit is echter maar een kleine greep uit alle bedrijven waarmee zij samenwerken.

Daarnaast leveren zijn ook aan honderden toonaangevende bedrijven. Zo zeggen zij bijvoorbeeld dat ze aan 90% van de Fortune 1000 bedrijven leveren. Hieronder vallen bijvoorbeeld Microsoft, Google, Facebook, Apple en nog vele andere bedrijven. Dit is natuurlijk een prachtige statistiek die veelzeggend is. Deze producten leveren zij aan deze bedrijven in meer dan 180 landen.

Bekijk het assortiment van Goldtouch

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.