• Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug
 • Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug

HE mouse - verticale muis

Artikel
HE-MOUSE
As low as 59,95 49,55
Levertijd: 1 werkdag

Het verticale ontwerp van de HE mouse ergonomische muis draagt bij aan een verbeterde houding van arm, pols en onderarm. Deze gekantelde verticale stand voorkomt en vermindert RSI klachten.

 • Extra ondersteuning voor duim en pink
 • Voorkomt en vermindert polsklachten
 • Comfortabel en snelle gewenning
As low as 59,95 49,55
Loading...Even geduld, we laden de productopties..
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Rotterdam & Breda

Het verticale ontwerp van de HE mouse ergonomische muis draagt bij aan een verbeterde houding van arm, pols en onderarm. Deze gekantelde verticale stand voorkomt en vermindert RSI klachten.

De R-go Tools HE Verticale Muis is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een ergonomische muis die zorgt voor optimaal comfort en efficiëntie. De verticale vormgeving van de muis vermindert de spierspanning en belasting van de arm en pols, waardoor je urenlang comfortabel kunt werken zonder last te krijgen van RSI-gerelateerde klachten. De R-go Tools HE Verticale Muis is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam ontworpen. Met zijn slimme en intuïtieve functies, zoals de instelbare DPI-instellingen en het scrollwiel, is deze muis perfect voor zowel professionals als enthousiaste gamers. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare muis voor op kantoor of thuis, de R-go Tools HE Verticale Muis is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betere en gezondere manier van werken.

Werk Comfortabel met de R-go Tools HE Verticale Muis

Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de spierspanning lager ligt  bij een verticale stand dan bij een platte stand. Deze stand geeft een betere doorbloeding van de carpale tunnel. Het carpaletunnelsyndroom wordt veroorzaakt door beknelling van de zenuw en bestaan uit een dof, tintelend of pijnlijk gevoel in de hand en de vingers. Een veel voorkomende aandoening veelal verband hebbend met intensief muisgebruik.

Het gebruik van een ergonomische muis passend bij uw handmaat biedt meer comfort. De spieren in de arm staan minder onder spanning omdat, een meer natuurlijke houding wordt gestimuleerd bij de He mouse.

Deze verticale muis is geschikt voor een verscheidenheid aan handmaten. De ervaring leert dat dit model met name geschikt is voor mensen met kleinere handen. In de range modellen zit sinds kort ook de grote He mouse large. Het maakt deze muis geschikt voor handmaten van 16 tot 20 cm. U kunt dit  gemakkelijk meten door de lengte te meten tussen overgang handpalm-pols tot het puntje van de middelvinger. Via de maattabel op deze productpagina kunt u visueel bekijken hoe te meten. Verkrijgbaar in; rechts- en linkshandig met en zonder draad, Large rechts met en zonder draad. 

Ergonomische voordelen van de HE verticale muis?

 • Lichtvoetige verticale muis, slechts 140 gram
 • Geschikt voor verschillende maten, handlengtes van 16 tot 20 centimeter
 • Voorkomt RSI klachten
 • Inkeping voor de duim
 • Ondersteunende pink uitsparing wat zorgt voor betere ondersteuning
 • 90 graden gekanteld, dit geeft de arm een ontspannen en natuurlijke houding 

Door de verticale grip is uw hand en pols is een neutrale, comfortabele houding. De He Mouse muis ligt stabiel in de hand en ondersteunt uw pols en vingers. Probeer de beweging wel altijd vanuit de onderarm te halen en niet vanuit de pols.

Deze lichte verticale muis heeft in 2013 de Benelux Office Product Award gewonnen voor meest innovatieve product. Wat maakt de He mouse zo goed? Naar onze mening zit dat voornamelijk in de verschillende handmaat keuze, de inkeping waar de duim op rust en het zacht rubberen materiaal uitgevoerd met nopjes. Deze extra goede grip maakt de He mouse uitermate geschikt voor de veeleisende muisgebruiker. 

Wat zijn de functionele en technische voordelen van de HE mouse?

 • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen; rechts- en linkshandig met en zonder draad, Large rechts met en zonder draad
 • Zacht rubberen Inkeping met nopjes voor de duim
 • Backward en forward knop bij de duim
 • 5 knoppen inclusief klikbaar scrol wiel
 • DPI knop om de nauwkeurigheid aan te passen tussen 800, 1200 of 1600 DPI.
 • 3 jaar garantie.
 • Oplaadbare Li-ion accu die u kunt opladen met de meegeleverde kabel. Met 3 uur opladen kan de muis 40 uur achtereen worden gebruikt
 • Het merk R-Go tools heeft extra voor het milieu, alle He muizen zijn van volledig gerecycled materiaal gemaakt.

Bestel vandaag nog uw HE Mouse en begin morgen aan een betere werkplek

Met de verticale HE mouse wordt een betere houding gegarandeerd en verlaagt u de ongewenste spierspanning tijdens het muisgebruik. Zorg voor een goed passende muis voor uw werkzaamheden, eventueel een bijpassend toetsenbord en ervaar zelf hoe de spanning in uw schouders, hand en arm afneemt.

Gemakkelijk een complete ergonomische werkopstelling creëren met wat kleine aanpassingen 

 • Een ergonomische muis in combinatie met een compact toetsenbord (zonder numeriek gedeelte) geeft meer ruimte om uw muis binnen lichaamsbreedte te bedienen. Hierdoor vermindert de spierspanning in de nek en schouder aanzienijk. 
 • Door documenten op hoogte te brengen, door middel van een van de documenthouders van Ergo2Go, hoeft u niet constant schuin of ver naar beneden te kijken. Met name de nek wordt op deze manier minder belast. 

Alle ergonomische producten binnen het assortiment van Ergo2go kunnen vrijblijvend en gratis 30 dagen op zicht getest worden. De HE Vertical Mouse laat zich het best ervaren door de muis binnen uw eigen omgeving te testen. Zie de voorwaarden onder

Heeft u vragen over dit product, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor u klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Extra ondersteuning voor duim en pink
 • Voorkomt en vermindert polsklachten
 • Comfortabel en snelle gewenning
Price incl tax59,90
Price excl tax49,50
Short Description

Het verticale ontwerp van de HE mouse ergonomische muis draagt bij aan een verbeterde houding van arm, pols en onderarm. Deze gekantelde verticale stand voorkomt en vermindert RSI klachten.

MerkR-Go Tools
KlachtoplossingOnderarm, Elleboog
Garantie2 jaar
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 12 maten verkrijgbaar, small/medium en large
Pluspunt 2Ingezet bij hand en polsklachten
Pluspunt 3Voor links - en rechtshandigen beschikbaar
Pluspunt 4Verkrijgbaar draadloos of met draad
Pluspunt 5Duiminkeping voor extra steun

Hoe meet ik mijn hand op?

Bij de aankoop van een ergonomische muis is het heel belangrijk om een muis te selecteren die past bij de maat van uw hand. Een te kleine of te grote muis bereikt vaak het tegenovergestelde effect, de klachten kunnen zelfs verergeren. 

U meet de handlengte vanaf de overgang van uw pols naar de handpalm, tot aan het topje van uw middelvinger. Met de handbreedte wordt de breedte van de handpalm ter hoogte van de duimplooi bedoeld.

Maatvoering van de R-Go Tools HE Mouse

Maat Handbreedte Handlengte
Medium 70-95 mm 165-185 mm
Large 85-100 mm 185-210 mm

           

Customer Questions
Wat kun je doen tegen een muisarm?
Met de juiste aanpassingen kun je een muisarm voorkomen. Een algemene muisarm behandeling is er helaas niet. Ontspanning, beweging en afwisseling tussen de pijnlijke lichaamsdelen zijn belangrijke aandachtspunten. Je kunt wel preventieve maatregelen nemen om het krijgen van een muisarm uit te stellen of te voorkomen. De onderstaande muisarm tips zijn zowel curatief als preventief interessant. Richt je werkplek ergonomisch in. Maak hierbij gebruik van een goede ergonomische muis en compact toetsenbord , zorg ervoor dat je beeldscherm op ooghoogte staat met een monitorarm of laptopstandaard. Denk aan je houding. Je houding is een belangrijke factor voor een gezonde, energieke en productieve werkdag. Zeker nu we allemaal thuiswerken en veel minder kunnen bewegen. Probeer toch te bewegen en daar momenten voor te pakken. Vermijd teveel stress. Bij te veel stress is het niet mogelijk om spieren te ontspannen. Vermijd een hoge werkdruk, beperk de duur van het computerwerkzaamheden en las regelmatig rustpauzes in, wissel regelmatig van houding, loop regelmatig een stukje. Wissel werkzaamheden af. Werk niet uren achter elkaar met de muis en toetsenbord. Probeer werkzaamheden te af te wisselen waar geen muis of toetsenbord voor nodig is. Neem regelmatig een korte pauze. Tijdens micropauzes wordt de aandacht van het hoofd en beeldscherm gedurende een paar seconden verplaatst naar het lichaam, en met name naar de schouders, de handen en de ademhaling. Deze korte momenten kunnen een groot verschil maken in de ontspanning en overbelasting. Gebruik sneltoetsen. Veel functies van de muis zijn ook met je toetsenbord uit te voeren. Hier kun je 2 handen bij gebruiken, waardoor je kan afwisselen. Navigeren door menu's, knippen en plakken van stukken tekst. Gebruik ergonomische hulpmiddelen. Er zijn tal van mogelijkheden die jou kunnen helpen van je klachten af te komen. Een polssteun, een armsteun, een ergonomische bureaustoel of zit-sta bureau het zijn allemaal hulpmiddelen die je preventief of curatief kunt inzetten om klachten te verminderen of te voorkomen. Laat je adviseren door een specialist. Ons expertise centrum in Rotterdam kun je vrijblijvend bezoeken. Een muisarm kan dusdanig veel klachten opleveren dat je niet meer weet welke aanpassingen aan je leef- en werkstijl je nog kunnen helpen. Wij denken graag met je mee!
Waarom is de verticale stand bij muisgebruik beter?
Het intensief werken met de muis kan een grote bron van ellende zijn; de spieren en pezen in je hand en pols kunnen overbelast raken. Dit kan zich uiten in tintelingen, een zeurende pijn in je vingers of pols en uiteindelijk zelfs krachtverlies. De oplossing? Een verticale muis! De grootste verschillen met een traditionele muis zijn; Je pols en onderarm wordt in een meer natuurlijke stand geplaatst, zodat je je onderarm en pols niet meer hoeft te draaien. Door de verticale stand van de hand ben je minder geneigd om de muis vanuit de pols te bewegen. Je beweegt de muis automatisch meer vanuit de gehele arm. Vrijwel elke verticale muis helpt om grote armspieren te gebruiken, in plaats van de kleine spieren en pezen in een onnatuurlijke stand. Let wel goed op bij de keuze van om goed te kijken naar een ergonomische muis die past bij jouw handmaat. (Maattabellen zijn te vinden onder het kopje maattabel onder desbetreffende muis).
Bij welke klachten helpt een verticale muis?
Wij adviseren dit model muis voornamelijk bij pols, elleboog en onderarmklachten. RSI en een muisarm zijn veel gehoorde narigheden. Door de verticale stand worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor overbelasting en spierspanning in je onderarm afneemt en klachten aan je pols, arm en schouders worden verminderd. Zowel curatief als preventief.
Hoe gebruik ik een verticale muis?
Je beweegt de muis automatisch meer vanuit de gehele arm. Houd er wel rekening mee dat bij kleine bewegingen deze ook vanuit de gehele arm komen en niet vanuit polsbewegingen. Bij een verticale muis hoef je de onderarm niet meer te draaien in een onnatuurlijke stand. De pronatie en dorsaalflexie van de pols worden hiermee aanzienlijk vermindert.
Verticale muis draadloos of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat een draadloze verticale muis de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc is verleden tijd met een draadloze muis. Draadloze muizen werken namelijk via een dongle of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijheid dan bedrade muizen. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van bedrade muizen is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Voor welk type werkzaamheden is een verticale muis geschikt?
Voor intensief muisgebruik is een verticale muis bijzonder geschikt. De vorm van deze muis stimuleert een natuurlijke houding, de hand, pols en onderarm neemt door de vorm van de muis een zogenoemde ‘hand schud-positie' aan. De gewenningstijd is kort, de meeste modellen zijn zeer accuraat en de muisknoppen programmeerbaar naar jouw wensen. Let wel goed op bij je keuze voor een verticale muis welke maat je kiest. Op elke productpagina staat een maattabel zoals onderstaande om de juiste keuze te maken. Bij elke soort ergonomische muis staat de bijbehorende maatvoering.
Wat is een goede ergonomische muis?
Een goede ergonomische muis past bij jouw handmaat, sluit aan bij jouw type muiswerkzaamheden en geeft een meer natuurlijke houding van hand, pols en arm. Ons assortiment bestaat uit verticale muizen, rollermuizen, trackball muizen en penmuizen. Ergonomische muizen voorkomen en verminderen pijnklachten bij intensief muisgebruik. 
Wat maakt een muis ergonomisch?
Het ergonomische ontwerp van de muis moet de spierspanning verlagen en het comfort verhogen. Ook hier geldt dat de muis goed moet aansluiten bij jouw handmaat en klachten zoals RSI of een muisarm voorkomt en vermindert. Ergo2go maakt de keuze voor een ergonomische muis gemakkelijker door onze selectietool en de mogelijkheid om te testen op locatie in Rotterdam en Breda.
Waarom heb ik een ergonomische muis nodig?
Wij geven altijd het voorbeeld van de schaar die een kapper gebruikt. Kappersscharen zijn bijna altijd afgestemd op de dikte van de vingers en handmaat. Een ergonomische muis, ook wel verticale muis of RSI muis genoemd zorgt door zijn speciale design ook dat deze is afgestemd naar jouw handmaat. Een muisarm of het carpale tunnel syndroom wordt hiermee curratief en preventief aangepakt.
Wat zijn de voordelen van een ergonomische muis?
De natuurlijke houding van de arm en hand word gestimuleerd. Het zorgt voor goede ondersteuninig van de hand en vermindert spierspanning. Daarnaast moet een ergonomische muis het comfort verhogen.
Bij welke klachten helpt een ergonomische muis?
Wij adviseren dit model muis voornamelijk bij hand, arm, schouder en polsklachten. RSI en een muisarm zijn veel gehoorde narigheden. Door de ergonomische vorm worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor overbelasting en spierspanning in je armen afneemt zowel curatief als preventief.
Wat als het bestelde ergonomische muis niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg. Locatie Rotterdam  Vareseweg 43 3047 AT Rotterdam   Locatie Breda Minervum 7243 4817 ZJ Breda
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Hoe kan ik mijn USB dongle re-pairen met de Contour Unimouse
Als je de USB receiver kwijt bent of defect is kan je met een nieuwe USB dongle de Contour Unimouse weer optimaal wireless gebruiken. Met deze Unimouse instructievideo kan je gemakkelijk de nieuwe dongle repairen. Als er vragen zijn horen we dat graag op info@ergo2go.nl.   
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.