Interstuhl

De fabrikant Interstuhl heeft drie verschillende merken. Deze merken bieden verschillende stoelen voor specifieke marktsegmenten aan. Interstuhl is een van deze merken en ontwerpt en produceert stoelen op een duurzame en ergonomische manier waarbij de focus ook op design ligt. Het tweede merk is Bimos. Bimos is de marktleider in Europese industriële zitoplossingen. Het jongste merk is Prosedia. Prosedia biedt een scala aan producten voor thuiskantoren en budgetoplossingen.

Interstuhl vindt het belangrijk dat mensen gebruik kunnen maken van gezonde zitmogelijkheden. Overal waar mensen werken, praten, lezen, leren, leven en ontspannen. Het gaat daarbij om stoelen die ons helpen bij activiteiten op ieder gebied. De innovatieve modellen van Interstuhl zijn ontwikkeld in samenspraak met toonaangevende instellingen. De hoge eisen aan kwaliteit en ergonomie voldoen aan de zitcultuur van het merk met als slogan “A passion for chairs”.

Producten

Bij Ergo2go verkopen wij dynamische balanskrukken en zit-sta krukken van het merk Interstuhl. Deze krukken helpen jou met actief zitten. De balanskruk zorgt voor een actievere zithouding, terwijl je dit zelf amper door hebt. Dit komt doordat het lichaam balans moet houden tijdens het werken achter een bureau en dit verschillende spieren stimuleert om soepel en actief te blijven. De zit-sta kruk zorgt hier ook voor, maar dan door het lichaam in een rechte houding te vormen doordat je zittend staat achter je bureau.

Duurzaamheid

Bij het produceren van deze producten wordt ook rekening gehouden met het milieu. Zo voldoen de producten van productie tot en met levering aan ecologische, sociale en economische normen. Hierbij worden niet alleen de materialen en het energieverbruik getest, maar ook de gezondheid voor ecosysteem en mens, alsmede de bereidheid van de onderneming om maatschappelijke verantwoordelijkheid te dragen.

Bekijk het assortiment van Interstuhl

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.