Kinesis

Kinesis Corporation werd opgericht in 1991 met als doel het eerste computertoetsenbord te ontwikkelen dat is gemaakt voor comfort en productiviteit. Na uitgebreid onderzoek werd het eerste Kinesis toetsenbord, het Model 100, in 1992 gelanceerd. Het succes van het Kinesis toetsenbord bij het oplossen van hardnekkige RSI-problemen is opmerkelijk en ongekend.

Collectie Kinesis

Kinesis verkoopt producten zoals toetsenborden, keypads, touchpads, voetpedalen en veel verschillende accessoires om het computergebruik ergonomisch te ondersteunen. Veel van deze producten bieden wij ook aan in onze webshop.

Toetsenborden Kinesis

Kinesis verkoopt 3 verschillende soorten toetsenborden voor ergonomische ondersteuning. Zo bieden ze de Advantage 2 aan. De Advantage 2 is een gesplitst toetsenbord en is voorzien van een authentiek, voorgevormd toetsenbordontwerp. Verder bevat het toetsenbord ook nog zwak mechanische toetsen om de belangrijkste risicofactoren van toetsenbordgebruik aan te pakken voor maximaal comfort. Het toetsenbord is te verkrijgen in Engelse, Amerikaanse of Duitse lay-out.

De Freestyle2 heeft een helling van nul graden wat de hoogte minimaliseert, daarnaast creëert het effectief een negatieve helling waardoor de polsstrekking vermindert en de kans op klachten afneemt. Het slanke ontwerp biedt een 2-in-1 kantoor- en reistoetsenbord.

Het award winnende Freestyle Pro toetsenbord biedt dezelfde geavanceerde ergonomische functies als de Freestyle 2, maar met extra voordelen zoals het volledig kunnen programmeren van het toetsenboord. Schakel direct tussen Windows-, Mac- en Dvorak-lay-outs of maak je eigen lay-outs.

Voetpedalen Kinesis

De voetpedalen zijn een uitstekende manier van ergonomisch ondersteunend werken. Het voorkomt onnodige hand- en armbewegingen bij vaak herhaalde handelingen, waardoor deze niet belast raken. De nieuwe driverloze programmering maakt het snel en gemakkelijk om de aansluitingen te wijzigen en toetsenbordacties uit te voeren.

Marktleider

Sinds 1992 wordt Kinesis erkend als leider op het gebied van computerergonomie. Al hun producten zijn ontworpen om samen met het menselijk lichaam te werken om het comfort en de productiviteit te verhogen. Hun slogan is: “Give people great tools and they do great work.”

Bekijk het assortiment van Kinesis

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.