• Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug
 • Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug

Dataflex Addit monitorverhoger 550

Artikel
9044550
49,95 41,28
Levertijd: 1-3 werkdagen
49,95 41,28
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Rotterdam & Breda

Plaats uw monitor op deze monitorverhoger om deze op ooghoogte te brengen. Dat resulteert in minder belasting van nek, schouders en armen.

Deze verhoger heeft ook ruimte om uw toetsenbord op te bergen en heeft een maximale draagkracht van 15 kg.

Combineer de verhoger met een inline documenthouder voor maximale effectiviteit.

 

Specificaties van Addit monitorverhoger 550

 • Geschikt voor monitors tot 15 kg
 • Ruimtebesparende horizontale toetsenbordopslag
 • 6 mm dik helder acryl
 • Bespaart bureauruimte
 • Vaste hoogte
 • Afmetingen (b x d x h): 270 x 254 x 107 mm

Koop vandaag uw Dataflex monitor verhoger en begin morgen aan een betere werkplek!

Met een kwalitatieve monitor verhoger wordt een betere houding gegarandeerd tijdens het werken op de laptop of pc. Zorg voor een goed afgestelde bureaustoel en bureau, zet de monitor van uw pc en/of laptop op ooghoogte en ervaar zelf hoe de spanning in uw nek en schouders afneemt.

Heeft u vragen over dit product, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor u klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 - 3 werkdagen
MerkDataflex
KlachtoplossingSchouder, Nek, RSI, KANS
Garantie5 jaar
Afmeting product320 x 265 x 115 mm
Gewicht product0,95 kg
Verstelbare hellingshoekNee
OpvouwbaarNee
Gewicht device< 15 kg
Documenthouder geïntegreerdNee
Dockingstation0
SchrijfbladNee
Pluspunt 1Vaste hoogte 11 cm
Pluspunt 2Gemaakt van 6 mm dik helder acryl
Pluspunt 3Uitsparing voor toetsenbord
Customer Questions
Wat is een monitorstandaard
Een monitor wordt over het algemeen compleet met een basic standaard geleverd. Deze zit in sommmige gevallen al gemonteerd aan de onderzijde of achterzijde van het beeldscherm om hem omhoog te houden. Helaas is deze zeer basale standaard niet in hoogte instelbaar. Met een niet verstelbare standaard kan je geen optimale werkhouding aannemen. Door een verstelbare monitorstandaard verklein je het risico op gezondheidsklachten in rug, nek en schouders.
Wat is de juiste kijkhoogte en afstand?
De afstand tot het scherm moet minimaal 60 cm (armlengte) zijn, maar bij voorkeur meer dan dat. De hoogte van het scherm moet zo worden ingesteld dat de kijkhoek 10-20° onder ooghoogte ligt. De kijkafstand wordt bepaald door de tekenhoogte, minimaal 200 en bij voorkeur 150 keer de tekenhoogte (een tekenhoogte van 4 mm komt dus overeen met een kijkafstand van 60 cm). Een relatief grote kijkafstand zorgt voor minder vermoeide ogen. Voorwaarde is wel dat de tekens op het scherm de juiste grootte hebben. De tekens op het scherm kunnen soms worden vergroot; Word heeft bijvoorbeeld een in- en uitzoomfunctie waarmee de afbeelding van het actieve document wordt vergroot of verkleind. Grotere tekens worden gemakkelijker gelezen dan kleinere. Met deze monitorpositie kunnen de ogen beter accommoderen en er is veel minder belasting van de oogspieren.
Hoe haal je het maximale uit je monitorstandaard?
Om ergonomisch het maximale uit je monitorstandaard of monitorarm te halen vind je onderstaand een paar tips. Door de juiste instelling creeer je meer comfort en ontspanning tijdens het werken achter je pc. De bovenkant van het computerscherm moet zich op ooghoogte bevinden of op het gedeelte van het scherm waar je het meest werkt. Dit is de hoogte als je blind kan typen. Kan je niet blind typen, dan kun je de bovenzijde van het beeldscherm wat lager zetten, 10-15 cm. Het beeldscherm kun je op ongeveer een armlengte afstand plaatsen. Met een uitgestrekte arm zou je het scherm moeten kunnen raken. Toetsenbord en muis opstelling. 15 cm van tafelrand voor een het toetsenbord en probeer de muis binnen schouderbreedte te bedienen.
Welke ergonomische accessoires verkoopt ergo2go?
Ons assortiment bestaat uit accessoires die de houding verbeteren en daardoor fysieke klachten kunnen verminderen. Onze categorieën bestaan uit diverse standaards waar onder; laptopstandaards, tabletstandaards, telefoonhouders en monitorarmen. Daarnaast bieden we een scala aan steunen die extra comfort geven tijdens het werken met een muis of toetsenbord.
Wat zijn belangrijkste ergonomische accessoires voor een kantoorwerkplek?
Een goed ingerichte kantoorwerkplek begint met een bureau die in hoogte verstelbaar is en een bureaustoel die naar de mogelijkheid heeft om naar jouw postuur aan te passen. Accessoires en goede invoermiddelen zijn ook een belangrijke factor om comfortabel en prettig te kunnen werken achter een pc. Met een standaard wil je bereiken dat het beeldscherm van de monitor op een goede hoogte kan worden geplaatst en je een ergonomische houding kan aannemen. Daarin is het belangrijk om te kijken met welke monitor standaard je de gewenst hoogte kan instellen. Met accessoires zoals polssteunen en armsteunen wil je dat het in de eerste plaats comfort geeft. Houdingssteunen zoals een voetensteun geven de mogelijk om de hoogte te compenseren bij een niet goed verstelbare bureaustoel of vaste bureau hoogte.
Welke ergonomische accessoires voor een thuiswerkplek?
Een laptopstandaard of tabletstandaard kunnen veel fysieke klachten voorkomen. Hiermee plaats je het beeldscherm op ooghoogte en verbeterd de lichaamshouding. Door dit te combineren met een los toetsenbord en externe muis creëer je gemakkelijk een ergonomische thuiswerkplek.
Wat is de ideale hoogte voor mijn laptopscherm?
De bovenste rand van je scherm moet ongeveer op ooghoogte worden geplaatst is de algemene regel. Wij adviseren om te hoogte af te stemmen op het deel van het scherm waar je het meest actief bent. Dit is persoonlijk en afhankelijk van je werkzaamheden.
Kan ik bestelde artikelen gratis retour sturen als deze niet bevallen?
Jazeker, als een artikel niet aan de wensen voldoet kun je deze gratis retour sturen. Wel vragen we om een product binnen 30 dagen retour te sturen en het artikel zoveel mogelijk in nieuwstaat te retourneren.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik producten kan testen?
De groep waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam, Breda en Waardenburg. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Ergo2go Rotterdam Experience Center. Je bent van harte welkom in ons Experience Center. Daar kun je al ons meubilair en ergonomische bureaustoelen uitproberen Rotterdam en vertellen we je alle tips & tricks hoe je de werkplek kan optimaliseren. In Breda of Waardenburg werken wij op afspraak. +31 88 262 44 00  info@ergo2go.nl  
Hoelang geven jullie garantie op ergonomische accessoires?
De standaard garantie is 2 jaar op onze producten. Op kantoormeubilair is dat uiteraard langer en staat het aangegeven op de productpagina’s.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.