Fellowes

Gebaseerd op een cultuur van voortdurende verbetering, zet Fellowes Brands zich in om de beste kwaliteit en prestaties te leveren op het gebied van archiefopslagoplossingen, bedrijfsmachines, werkomgevingproducten, luchtzuivering en accessoires voor mobiele technologie. Om waarde toe te voegen aan de werkplek, van het hoofdkantoor tot het thuiskantoor, heeft Fellowes Brands nieuwe en evoluerende ideeën geïntroduceerd om te voldoen aan de behoeften van de steeds veranderende wereld.

Productlijn

Fellowes biedt een breed scala aan oplossingen voor de werkplek dat varieert van zakelijke machines inclusief papiervernietigers en apparatuur voor inbinden, lamineren en snijden tot vernieuwende producten voor het beheer van werkomgevingen die productiviteit en prestaties maximaliseren.

Fellowes opereert vanuit haar wereldwijde hoofdkantoor in Itasca, Illinois en vanuit 17 internationale dochterondernemingen over de hele wereld.

Duurzaamheid

Fellowes Team S.E.E.D. (duurzaamheid, opleiding, autorisatie, verantwoordelijkheid) heeft de duurzaamheid van onze producten, verpakkingen, faciliteiten en activiteiten verbeterd door training van medewerkers, klanten en leveranciers. Ons doel is om belemmeringen voor vooruitgang weg te nemen en onze medewerkers en leveranciers in staat te stellen om waar mogelijk milieuvriendelijke keuzes te maken.

 

 

Lees meer
Sluiten
[BAC] - Homepage

2 Items

per pagina
Set Descending Direction

2 Items

per pagina
Set Descending Direction
© Copyright Ergo2go 2021. Alle rechten voorbehouden.