• Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug
 • Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug

Penclic N3 numeriek toetsenbord - zwart

Artikel
3200100BN
49,00 40,50
Levertijd: 1 werkdag

Het Penclic N3 numeriek toetsenbord is ideaal als je op een laptop of PC werkt en regelmatig numerieke data moeten invoeren. Doordat hij niet vast zit aan je toetsenbord kan je hem neerleggen waar je wilt.

 • Ideaal voor compacte toetsenborden
 • Zeer plat ontwerp, slechts 5 mm
 • Schaarmechanisme toetsen
49,00 40,50
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Rotterdam & Breda

Het Penclic N3 numeriek toetsenbord is ideaal als je op een laptop of PC werkt en regelmatig numerieke data moeten invoeren. Doordat hij niet vast zit aan je toetsenbord kan je hem neerleggen waar je wilt.

Het Penclic N3 numeriek toetsenbord wired – zwart ideaal als je op een laptop of PC werkt en regelmatig numerieke data moeten invoeren. Door gebruik te maken van een los numeriek toetsenbord verhoog je het comfort evenals de productiviteit. Daarnaast heb je met een los numeriek toetsenbord de vrijheid om het rechts of links te plaatsen, of weg te schuiven. 

Vrij positioneren met het Penclic N3 numeriek toetsenbord

Bij veel van de compacte toetsenborden ontbreekt een numeriek deel van het toetsenbord. Veel gebruikers vinden dit geen probleem. Maar bij veel cijfermatige data invoer is een los numeriek deel wel gewenst. Doordat hij niet vast zit aan je toetsenbord kan je hem neerleggen waar je wilt. Wij adviseren dan ook om het numeriek deel afhankelijk van waar je muis ligt aan de andere kant van je toetsenbord neer te leggen. Hierdoor heb je optimale winst van je compacte toetsenbord en toch het gemak van een numeriek deel. Die afwisselmogelijkheid geeft ruimte om de muis binnen je schouderbreedte te bedienen.

Ergonomie en design gaan hand in hand

Het Penclic N3 numpad combineert een fraai Scandinavisch design met uitgebreide functionaliteit en ergonomie. Geniet van het eenvoudige en strakke ontwerp van het Penclic numerieke deel en toetsenbord. Compact, dun ontwerp en een lichte toetsaanslag geven maximaal comfort. Het compacte formaat geeft een meer ontspannen en natuurlijke houding, waarmee RSI/KANS problemen kunnen worden voorkomen. Het numpad en bijhorende Penclic toetsenbord is slechts 5 mm hoog en wordt plat op het bureau gelegd voor het lichaam.

Technische specificaties van Penclic N3 numeriek toetsenbord

Uniek aan dit numerieke toetsenbord is de mogelijkheid om een aantal toetsen vooraf te programmeren, waardoor herhaalde handelingen geautomatiseerd kunnen worden. Dit geeft een hogere efficiënte en minder fouten bij het verwerken van data en niet te vergeten biedt het meer comfort voor de gebruiker.

Macro's, dit numeriek toetsenbord is niet alleen geschikt voor cijfermatig werk. Ook voor de veeleisende gebruiker die vaak toetsencombinaties moet gebruiken interessant. Met de te downloaden software van Penclic kan je (op een Windows computer) allerlei sneltoetsen programmeren. Nog meer specificaties zijn o.a.

 • Geschikt voor alle besturingssystemen
 • Het is een numpad met draad
 • Klein, makkelijk om mee te nemen
 • Onmisbaar bij cijfermatig werk
 • Klaar om te gebruiken wanneer je hem nodig hebt
 • Voor links- en rechtshandige gebruikers
 • Voor alle compacte toetsenborden
 • Met 22 toetsen
 • Macro's programmeerbaar

Waarom een compact toetsenbord?

Met een compact toetsenbord wordt een betere houding gegarandeerd en verlaagt u de ongewenste spierspanning tijdens het typen en muisgebruik. Zorg voor een goed passend toetsenbord voor uw werkzaamheden, eventueel een bijpassende muis en ervaar zelf hoe de spanning in uw schouders, nek en arm afneemt.

Heeft u vragen over dit product, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor u klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijd1 werkdag
voordelen
 • Ideaal voor compacte toetsenborden
 • Zeer plat ontwerp, slechts 5 mm
 • Schaarmechanisme toetsen
Price incl tax39,00
Price excl tax32,23
Short Description

Het Penclic N3 numeriek toetsenbord is ideaal als je op een laptop of PC werkt en regelmatig numerieke data moeten invoeren. Doordat hij niet vast zit aan je toetsenbord kan je hem neerleggen waar je wilt.

MerkPenclic
KlachtoplossingOnderarm, Pols, Hand, RSI, KANS
Gewicht product83 gram
Materiaalaluminium
Kabellengte150 cm
Programmeerbare knoppenNee
Soort keysschaarmechanisme
BacklightNee
Toetsaanslaglicht
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Ideaal voor compacte toetsenborden
Pluspunt 2Zeer plat ontwerp, slechts 5 mm
Pluspunt 3Schaarmechanisme toetsen
Customer Questions
Draadloos ergonomisch toetsenbord of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat draadloze ergonomische toetsenborden de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloos toetsenbord Draadloze toetsenborden werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijhei. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas. Het voordeel van een bedraad model is dat de batterijen nooit leeg zijn.
Wat als het bestelde ergonomisch toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Wat zijn macro’s en hoe kan ik er mee werken?
Macro's zijn voorgeprogrammeerde toets combinaties die je onder één druk van een knop programmeert. Een macro is een reeks opdrachten en instructies die u als één opdracht groepeert om een bepaalde taak automatisch uit te voeren. Op het Penclic numeriek toetsenbord kun je bijvoorbeeld onder de ‘1’ de toets combinatie programmeren om te kopiëren, en een andere knop laten plakken.
Wat is het voordeel van een los numeriek toetsenbord?
Een los numeriek toetsenbord kan je desgewenst links of rechts plaatsen. Bij geen gebruik van het numpad kan je hem helemaal aan de kant schuiven. Dit geeft extra ruimte voor de muis. De meeste compacte toetsenborden bieden een NumPad cijferblok functie aan door een FN functietoets ingedrukt te houden .
Bij welke klachten helpt een los numeriek toetsenbord?
Een los numeriek gecombineerd met een compact toetsenbord verkleind de reikafstand naar de muis en verlaagt daardoor de belasting voor de onderarmen, schouders en nekspieren. Zeker in deze regio kun je RSI klachten voorkomen en verminderen.
Hoe gebruik ik de FN toets op een numpad?
Bij een numeriek toetsenbord wordt gebruik gemaakt van lagen, je gebruikt de 1e laag om te typen. Met de Fn toets ingedrukt kan je de 2e laag of geïntegreerd numeriek deel op je compacte toetsenbord gebruiken.
Wat als het numeriek toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg.
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
Waarom een ergonomisch toetsenbord kopen?
Ergonomische toetsenborden laten je in een verantwoorde houding werken en zijn ontworpen om meer comfort bij langdurig gebruik te ervaren. Op de lange duur moet het voorkomen dat je last krijgt van fysieke klachten aan de polsen en onderarmen, die veelvuldig voorkomen bij intensief computerwerk. Bekende klachten zijn RSI/CANS en carpaletunnelsyndroom.
Wat kost een goed ergonomisch toetsenbord?
Een goed ergonomisch toetsen is al te koop voor € 29,- Dit type is plat, compact en te gebruiken binnen schouderbreedte. De verschillen in prijs zitten voornamelijk in de gebruikte toets soort en materiaal van de behuizing van het toetsenbord. Wij zijn fan van de toetsenborden van het merk Penclic bij intensief gebruik. De ergonomische toetsenborden van de merken Kinesis en Goldtouch beginnen bij iets meer dan honderd euro.
Wat is het verschil in key switches op een toetsenbord?
Binnen ons uitgebreide assortiment ergonomische toetsenborden onderscheiden we 3 soorten key switches. Wat het fijnst werkt, verschilt per persoon. De verschillende soorten zijn; mechanische switches, schaarmechanisme toetsen en membraan toetsen. Mechanische toetsen bestaan uit mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets heeft een eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Dit geeft de toetsen van een mechanische toetsenbord een lange levensduur en meer typecomfort. Schaarmechanisme toetsen hebben vaak platte toetsen en zijn de best verkochte toetsenborden. Deze toets wordt omhoog gehouden met een rubberkapje en vastgehouden met een scharend mechanisme. Membraan toetsen geven over het algemeen wat minder feedback en moet je bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren. Membraantoetsenborden zijn vaak lichter, stiller en kwalitatief het minst. Op elke productpagina hebben wij aangegeven met welke soort key switch het toetsenbord is uitgevoerd.  
Hebben jullie een fysieke winkel waar ik ergonomische toetsenborden kan testen?
In de winkels helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. De groep met bedrijven waar Ergo2go onder valt heeft fysieke winkels in Rotterdam en Breda. Het grootste aanbod en volledige assortiment is te proberen in ons Rotterdam Experience Center. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor advies. Zo weet je zeker dat er een specialist beschikbaar is op een door jou uitgekozen dag en tijdstip. Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda Telefoonnummers 088-2624400 06-23216020
Tegen welke klachten werkt een ergonomisch toetsenbord?
Een ergonomisch toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van diverse klachten, de voornaamste zijn handen/vingers, pols/onderarm en schouderklachten.
Wat zijn de ergonomische voordelen van een goed toetsenbord?
Het grootste voordeel zit een betere ergonomische werkhouding. De polsen staan in meer natuurlijke houding,  de muis kan binnen schouderbreedte bedient worden en het toetsenbord typt licht en comfortabel
Wat als het bestelde ergonomische toetsenbord niet bevalt?
Een aankoop bij Ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een ergonomisch toetsenbord te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam of Breda. De adresgegevens zijn; Vareseweg 43 Rotterdam Minervum 7243 Breda  
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.