• Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug
 • Gratis bezorging
 • Gratis proefplaatsing
 • Niet goed geld terug

Penclic Travelkit for Penmouse

Artikel
1302081
23,95 19,79
End of life (EOL)
 • Ideaal voor het vervoeren van je Penclic muis
 • Ruimte voor de Penclic muis en snoeren
 • Handzaam formaat

 

23,95 19,79
Wishlist
 • Gratis verzendingPersoonlijk adviesShowroom in Rotterdam & Breda

PENCLIC TRAVELKIT

Penclic wil dat computergebruikers gezond zijn, waar ze ook zijn. De werkplekken van vandaag zijn veel mobieler en het computergebruik evolueert elke dag. Zelfs het traditionele kantoorontwerp is veranderd. We moeten deze nieuwe ontwikkelingen bijhouden om de optimale werkpositie te leveren, efficiënt te blijven en gewoon geweldig werk te leveren! De Penclic Travel Case maakt het gemakkelijk om uw ergonomische computeraccessoires overal mee naartoe te nemen.

BESTEL VANDAAG NOG UW PENCLIC TRAVELKIT FOR PENMOUSE EN BEGIN MORGEN AAN EEN BETERE WERKPLEK

Met de Penclic producten wordt een betere houding gegarandeerd en verlaagt u de ongewenste spierspanning tijdens het muisgebruik. Zorg voor een goed passende muis voor uw werkzaamheden, eventueel een bijpassend toetsenbord en ervaar zelf hoe de spanning in uw schouders en arm afneemt.

Heeft u vragen over dit product, bijpassende artikelen of alternatieven? Neem dan contact met ons op via info@ergo2go.nl of via 088-262 44 00. Onze ergonomische adviseurs staan voor u klaar!

More Information
Kan ik dit product retourneren?Ja
Levertijdtijdelijk niet leverbaar
voordelen
 • Ideaal voor het vervoeren van je Penclic muis
 • Ruimte voor de Penclic muis en snoeren
 • Handzaam formaat

 

Price incl tax23,95
Price excl tax19,79
MerkPenclic
KlachtoplossingOnderarm, Pols, Hand
Garantie2 jaar
Materiaalkunststof
Links_rechtsRechtshandig
MaatMedium
Min. handbreedte70,00 mm
Handbreedte90,00 mm
Min. handlengte160,00 mm
Handlengte 190,00 mm
DPI1000
Programmeerbare knoppenNee
BacklightNee
Multimedia keysNee
VoetbedieningNee
USB HubNee
Pluspunt 1Ideaal voor het vervoeren van je Penclic muis
Pluspunt 2Ruimte voor de Penclic muis en snoeren
Pluspunt 3Handzaam formaat
Customer Questions
Wat kun je doen tegen een muisarm?
Met de juiste aanpassingen kun je een muisarm voorkomen. Een algemene muisarm behandeling is er helaas niet. Ontspanning, beweging en afwisseling tussen de pijnlijke lichaamsdelen zijn belangrijke aandachtspunten. Je kunt wel preventieve maatregelen nemen om het krijgen van een muisarm uit te stellen of te voorkomen. De onderstaande muisarm tips zijn zowel curatief als preventief interessant. Richt je werkplek ergonomisch in. Maak hierbij gebruik van een goede ergonomische muis en compact toetsenbord , zorg ervoor dat je beeldscherm op ooghoogte staat met een monitorarm of laptopstandaard. Denk aan je houding. Je houding is een belangrijke factor voor een gezonde, energieke en productieve werkdag. Zeker nu we allemaal thuiswerken en veel minder kunnen bewegen. Probeer toch te bewegen en daar momenten voor te pakken. Vermijd teveel stress. Bij te veel stress is het niet mogelijk om spieren te ontspannen. Vermijd een hoge werkdruk, beperk de duur van het computerwerkzaamheden en las regelmatig rustpauzes in, wissel regelmatig van houding, loop regelmatig een stukje. Wissel werkzaamheden af. Werk niet uren achter elkaar met de muis en toetsenbord. Probeer werkzaamheden te af te wisselen waar geen muis of toetsenbord voor nodig is. Neem regelmatig een korte pauze. Tijdens micropauzes wordt de aandacht van het hoofd en beeldscherm gedurende een paar seconden verplaatst naar het lichaam, en met name naar de schouders, de handen en de ademhaling. Deze korte momenten kunnen een groot verschil maken in de ontspanning en overbelasting. Gebruik sneltoetsen. Veel functies van de muis zijn ook met je toetsenbord uit te voeren. Hier kun je 2 handen bij gebruiken, waardoor je kan afwisselen. Navigeren door menu's, knippen en plakken van stukken tekst. Gebruik ergonomische hulpmiddelen. Er zijn tal van mogelijkheden die jou kunnen helpen van je klachten af te komen. Een polssteun, een armsteun, een ergonomische bureaustoel of zit-sta bureau het zijn allemaal hulpmiddelen die je preventief of curatief kunt inzetten om klachten te verminderen of te voorkomen. Laat je adviseren door een specialist. Ons expertise centrum in Rotterdam kun je vrijblijvend bezoeken. Een muisarm kan dusdanig veel klachten opleveren dat je niet meer weet welke aanpassingen aan je leef- en werkstijl je nog kunnen helpen. Wij denken graag met je mee!
Waarom is de penstand bij muisgebruik beter?
Het dagelijks intensief werken met de muis kan fysieke klachten tot gevolg hebben; de spieren en pezen in de hand -en pols kunnen overbelast raken. Dit kan zich uiten in tintelingen, een zeurende pijn in je vingers of pols en uiteindelijk zelfs krachtverlies. De oplossing? Een ergonomische muis! De grootste verschillen tussen een pen muis en een traditionele muis zijn; Je pols en onderarm wordt in een meer natuurlijke stand geplaatst Van nature zijn we intenstief werken met een pen gewend Een pen muis neemt minder ruimte in dan een traditionele muis, waardoor je bureau netter en ruimte geeft. Vergeleken met traditionele computermuizen die de pols naar boven buigen en de onderarm naar binnen draaien, houdt onze muis de arm in een natuurlijke positie.
Bij welke klachten helpt een pen muis?
Wij adviseren een pen muis voornamelijk bij pols, elleboog en onderarmklachten. RSI en een muisarm zijn veel gehoorde narigheden. Door de semi verticale stand en de mogelijkheid tot houding variatie worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor overbelasting en spierspanning in je onderarm afneemt en klachten aan je pols, arm en schouders worden verminderd.
Draadloze penmuis of met draad?
Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat een draadloze pen muis de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloze muis. Draadloze muizen werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijheid dan bedrade muizen. Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas en kunt opbergen. Het voordeel van bedrade muizen is dat de batterijen nooit leeg zijn. Ergo2go heeft mooie thuiswerksets met een compact toetsenbord, ergonomische muis en laptopstandaard.  
Voor welk type werkzaamheden is een pen muis geschikt?
Bij administratieve taken, middelmatig muisgebruik en om af te wisselen is een pen muis een goed product. Bij intensief muisgebruik is een penmuis minder geschikt. Voor intensief gebruik kun je beter kijken naar een ergonomische muis in de vorm van een verticale muis.
Waarom is centraal gepostioneerd werken met een rollermouse beter?
Het intensief werken met de muis kan fysieke klachten geven; de spieren en pezen in je hand en pols kunnen overbelast raken. Dit kan zich uiten in tintelingen, een zeurende pijn in je vingers of pols en uiteindelijk zelfs krachtverlies. De oplossing? Een rollermouse of ander soort ergonomische muis! De grootste verschillen met een traditionele muis zijn; De roller mouse is een centrale muis die voor het toetsenbord wordt geplaatst Je pols en onderarm wordt in een meer natuurlijke stand geplaatst Meer afwisseling tussen beide handen Rollermuizen kunnen zowel rechts- als linkshandig of met beide handen worden bediend
Wat is een goede ergonomische muis?
Een goede ergonomische muis past bij jouw handmaat, sluit aan bij jouw type muiswerkzaamheden en geeft een meer natuurlijke houding van hand, pols en arm. Ons assortiment bestaat uit verticale muizen, rollermuizen, trackball muizen en penmuizen. Ergonomische muizen voorkomen en verminderen pijnklachten bij intensief muisgebruik. 
Wat maakt een muis ergonomisch?
Het ergonomische ontwerp van de muis moet de spierspanning verlagen en het comfort verhogen. Ook hier geldt dat de muis goed moet aansluiten bij jouw handmaat en klachten zoals RSI of een muisarm voorkomt en vermindert. Ergo2go maakt de keuze voor een ergonomische muis gemakkelijker door onze selectietool en de mogelijkheid om te testen op locatie in Rotterdam en Breda.
Waarom heb ik een ergonomische muis nodig?
Wij geven altijd het voorbeeld van de schaar die een kapper gebruikt. Kappersscharen zijn bijna altijd afgestemd op de dikte van de vingers en handmaat. Een ergonomische muis, ook wel verticale muis of RSI muis genoemd zorgt door zijn speciale design ook dat deze is afgestemd naar jouw handmaat. Een muisarm of het carpale tunnel syndroom wordt hiermee curratief en preventief aangepakt.
Wat zijn de voordelen van een ergonomische muis?
De natuurlijke houding van de arm en hand word gestimuleerd. Het zorgt voor goede ondersteuninig van de hand en vermindert spierspanning. Daarnaast moet een ergonomische muis het comfort verhogen.
Bij welke klachten helpt een ergonomische muis?
Wij adviseren dit model muis voornamelijk bij hand, arm, schouder en polsklachten. RSI en een muisarm zijn veel gehoorde narigheden. Door de ergonomische vorm worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor overbelasting en spierspanning in je armen afneemt zowel curatief als preventief.
Wat als het bestelde ergonomische muis niet bevalt?
Een aankoop bij ergo2go kan altijd binnen 30 dagen geretourneerd worden. Daarbij is het mogelijk om een ander product te krijgen. Ook kunnen we je aankoopbedrag terugstorten. Ook bestaat de mogelijkheid om een product te komen testen op één van onze locaties in Rotterdam, Breda of Waardenburg. Locatie Rotterdam  Vareseweg 43 3047 AT Rotterdam   Locatie Breda Minervum 7243 4817 ZJ Breda
Kan ik meerdere artikelen testen en de artikelen retour sturen die niet bevallen?
Dat is zeker mogelijk in alle redelijkheid. Als je niet kan kiezen tussen een aantal toetsenborden dan adviseren wij je graag telefonisch of via de mail. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere producten te bestellen en terug te sturen wat niet bevalt.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.