Minicute

Minicute is een Chinees bedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van ergonomische producten. Het bedrijf bestaat al sinds 2007 en was toen een van de eerste bedrijven ter wereld die zich richtte op de ergonomische markt. Toentertijd was er nog weinig vraag naar ergonomische producten, omdat het belang ervan nog niet bekend was. Denk bijvoorbeeld aan toen roken op alle denkbare plekken nog heel normaal was en niemand afwist van de gevolgen ervan.

Ervaring van Minicute

De ergonomische producten die Minicute ontwerpt en produceert worden wereldwijd verkocht. Daarnaast hebben zij ook allerlei patenten op hun producten en ontdekkingen gelegd. Dit hebben zij kunnen realiseren door een sterk team van ergonomische experts uit verschillende landen en jarenlange ervaring op dit gebied.

Ergo2go verkoopt de ergonomische muizen van Minicute, maar het bedrijf heeft buiten de muizen om nog veel meer andere ergonomische producten. Daarbij wordt steeds op de kwaliteit en duurzaamheid van het product gefocust.

Bekijk het assortiment van Minicute

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.