We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-privacyrichtlijn, moeten we uw toestemming vragen om de cookies te plaatsen. Leer meer.
Mousetrapper

De eerste Mousetrapper muis is op de markt gebracht in 1994 door de Zweedse uitvinder Rolf Strömberg. Het succesvolle product werd als snel marktleider in Scandinavië en kwam daardoor ook internationaal onder de aandacht. Inmiddels is meer bekend over het voorkomen van klachten die ontstaan door computergebruik door gebruik te maken van geavanceerde invoermiddelen, zoals de Mousetrapper. Door ergonomische specialisten, fysiotherapeuten en para-medici wordt de werking van dit product onderschreven.
Wat is een Mousetrapper?
De Mousetrapper is een alternatief voor de muis en voorkomt of vermindert KANS-klachten. KANS-klachten zijn klachten in de arm, nek en/of schouder. De Mousetrapper wordt voor het toetsenbord geplaatst en beschikt over zachte pads voor het verminderen van de spanning in de spieren. Daarnaast kun je de muis besturen met het tracking pad, wat ervoor zorgt dat je altijd binnen schouderbreedte kunt werken en je niet ver hoeft te reiken naar je muis.
Ontwerp van Mousetrapper
Design is een van de belangrijkste aspecten van productontwikkeling. Aantrekkelijk design zorgt ervoor dat je een product wil gaan gebruiken, terwijl functioneel design zorgt voor een positieve gebruikerservaring. Mousetrapper blijft beide aspecten altijd in het oog houden. Men streeft er naar om alle producten zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zonder concessie te doen aan de functionaliteit. Met functioneel ontwerp wordt namelijk de grootste winst behaald voor de gebruikers van het product.
Duurzaamheid
Duurzaamheid beperkt zich bij Mousetrapper niet alleen tot materiaalkeuze en transport. Alles is met elkaar verbonden. Dit heeft natuurlijk niet alleen te maken met verantwoordelijkheid dragen voor het milieu, maar ook met het creëren van goede omstandigheden voor medewerkers, het brengen van voordelen voor de samenleving en het bevorderen van een gezonde bedrijfsvoering. De materiaalkeuzes worden gebaseerd op de recyclebaarheid van het product. Het product moet na gebruik te recyclen zijn. Daarnaast wordt er ook gestreefd naar het gebruik van gerecycled materiaal. Ook worden er losse onderdelen aangeboden zodat er altijd onderhoud aan de producten mogelijk is. Zo kan het product langer mee en dit bevordert de levensduur van het product.