R-Go Tools

R-Go Tools: jouw oplossing voor gezonde werkplekken

Op zoek naar een merk dat zich richt op gezonde werkplekken? Kijk dan niet verder dan R-Go Tools!

R-Go Tools biedt jou een brede selectie van ergonomische hulpmiddelen, waaronder muizen, toetsenborden en beeldschermarmen. Elk product is ontworpen met jouw gezondheid in gedachten en is getest en goedgekeurd door ergonomie-experts.

Een van de populairste producten van R-Go Tools is de R-Go Split Ergonomic Keyboard. Dit toetsenbord is speciaal voor jou ontworpen met een gesplitste lay-out, waardoor jouw handen in een natuurlijke houding worden gehouden en spanning in jouw polsen wordt verminderd. Het toetsenbord is ook verstelbaar, zodat jij de ideale hoek kunt instellen voor jouw polsen.

Als jij op zoek bent naar een merk dat zich richt op gezonde werkplekken, dan is R-Go Tools jouw beste keuze!

R-Go Tools ontwikkeld hulpmiddelen die bijdragen aan het ergonomisch werken achter een bureau. Ze leveren hun producten wereldwijd en verkopen deze vooral via partners. De producten die R-Go Tools ontwerpt zijn onder andere ergonomische muizen, toetsenborden en laptopstandaarden. Deze producten zijn ontwikkeld door experts en gebaseerd op uitgebreid onderzoek en kenmerken zich door een unieke combinatie van ergonomie, betaalbare prijzen, duurzaamheid en design.

Naast dat R-Go Tools kwalitatieve en betaalbare producten levert, dragen zij met hun bedrijfsvoering bij aan jouw gezondheid, het milieu en mensen in nood. Zij zetten zich in om de wereld van morgen beter te maken. Door hun producten te kopen, draag je hier als consument ook aan bij.

Oorspong van R-Go Tools

In 2008 kwamen Vincent en Anita Bons samen met een visie: ergonomische producten om mensen gezond te laten werken. Ze konden dit werk combineren met hun passie voor ontwikkelen van nieuwe producten. In 2006 ontmoetten ze Daniël van Meeuwen. De combinatie van ergonomische kennis en de connectie met Daniël leidde in 2010 tot de lancering van R-Go Tools. Door hun enorme verschillen in persoonlijkheid en talenten hebben ze inmiddels een heel divers team van experts gevormd, waarbij iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft.

Bekijk het assortiment van R-Go Tools

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.