Draadloze penmuis of met draad?

Dit blijft een persoonlijke keuze. Wij zijn van mening dat een draadloze pen muis de voorkeur heeft. Het gevecht met kabels rondom je pc verleden tijd met een draadloze muis. Draadloze muizen werken namelijk via een dongel of zonder dongle met bluetooth en geven daardoor meer bewegingsvrijheid dan bedrade muizen.

Daarnaast zijn deze praktischer om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt in een tas en kunt opbergen. Het voordeel van bedrade muizen is dat de batterijen nooit leeg zijn. Ergo2go heeft mooie thuiswerksets met een compact toetsenbord, ergonomische muis en laptopstandaard.