[BAC] - Homepage

Gaming toetsenborden

Wat is het beste gaming toetsenbord?
Het merk Kinesis heeft alle specificaties die een professionele gamer nodig heeft. Het Kinesis TKO toetsenbord is een ultracompact mechanisch toetsenbord met een standaardindeling van 60% met modulaire drievoudige spatiebalk, hotswap Kailh Box-schakelaars, doubleshot PBT-keycaps, dual-zone RGB-verlichting, ergonomische hoek verstelmogelijkheden waarmee je kan kantelen. Inclusief Limited Edition hard-shell reiskoffer.
Is een 60% layout gaming toetsenbord beter dan een full size gaming toetsenbord?
Voor beide is wat te zeggen. Wij zijn van mening dat een 60% layout meer voordelen heeft ten opzichte van een fullsize gaming keyboard. Alle belangrijke toetsen zitten gewoon waar nodig. Een ander voordeel is dat er minder gebruikte toetsen worden verplaatst naar de "Fn"-toets. Het kleinere formaat maakt de TKO ideaal voor mobiel gebruik en voor een betere positie van de muis. Het Kinesis TKO keyboard is het beste keyboard voor gamen als typen.
Wat is het voordeel van mechanische toetsen?
Mechanisch toetsen worden vaak gebruikt door gamers maar zijn zeker niet alleen goed voor gamers. Het verbetert je typervaring volledig vanwege de toetsen en omdat er meer voelbare feedback is. Mechanische toetsenborden zoals het TKO en RGB Edge toetsenbord van het merk Kinesis zijn ontworpen om vermoeidheid tijdens het typen te verminderen.
Zijn gamers toetsenborden ook geschikt voor op kantoor?
Zeker weten. Wij zijn steeds meer intensieve gebruikers kiezen voor een goed toetsenbord. Wel is aan te raden te kiezen voor een wat stillere toets switch en lineaire switches te vermijden. Deze zijn geweldig om te gamen, maar minder om op te typen en meer vatbaar voor fouten.
Zijn 60% keyboards beter voor het spelen van games?
Dit is geweldig nieuws voor gamers die onderweg zijn, want een 60% toetsenbord is veel gemakkelijker in een rugzak te stoppen en mee te nemen naar je volgende LAN. Het formaat is echter ook perfect voor FPS-gamers met weinig bureauruimte.
© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.