Hoe reset ik het Bakker Elkhuizen Ultraboard 950 toetsenbord?

Drivers updaten:

- Rechtermuis klik op Start > Apparaatbeheer > Bluetooth

- Klik met rechtermuisknop op de UltraBoard en klik op Installatie ongedaan maken (Inclusief software als er om wordt gevraagd).

- Schakel nu het UltraBoard uit.

- Herstart de PC.

- Als de PC helemaal opgestart en de gebruiker is ingelogd het toetsenbord opnieuw pairen.

Je kan proberen de bluetooth drivers handmatig te updaten, als je het model nummer weet van je pc kan je de drivers opzoeken op de site van de pc fabrikanten:

http://support.hp.com/us-en/drivers/

http://www.dell.com/support/home/nl/nl/nldhs1/Products/

http://support.lenovo.com/nl/nl

Als je met een bluetooth dongle werkt, moet je de drivers van de fabrikant van de dongle installeren.