Vluv

Vluv is al sinds 2009 een producent van zitballen en zitkussens. Zij hebben de zitballen en zitkussens zelf ontworpen en geproduceerd. Het bedrijf is gelokaliseerd in een mooi gelegen dorpje in Duitsland waar zij de natuur en de omgeving ook gebruiken ter inspiratie op de producten.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij het ontwikkelen van de producten heeft Vluv een aantal kernwaarden waar ze op letten. Zo willen zij actief zitten stimuleren met de zitballen en -kussens. Daarnaast moeten de producten duurzaam geproduceerd worden en gemaakt zijn van de beste grondstoffen om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Doordat er zoveel wordt geïnvesteerd in de kwaliteit en het design van de producten, zijn de producten ook gecertificeerd. Het gebruik van een zitbal is gemakkelijk, doordat deze door het design blijft liggen op zijn plek. Ook zijn er zitballen die aan de onderkant verzwaard zijn en daardoor ook gemakkelijk blijven liggen.

Design

Naast dat de zitballen en -kussens actief zitten stimuleren, zijn ze ook een lust voor het oog. Er wordt veel aandacht aan het design besteed. Daarnaast zijn de zitballen en -kussens te verkrijgen in allerlei kleuren waardoor er zeker een product bij zit die perfect bij jouw interieur past.

Bekijk het assortiment van Vluv

© Copyright Ergo2go 2022. Alle rechten voorbehouden.